Bugün ne giydin? Çek görelim..

Himm cok aol ya mutlaka bakicam
Bende cok istiyorum bu renk kot
Hic lcw aklima gelmemisti

vet kot deyince pek kimsenin aklına gelmiyor canım orası
bende kot olayını geçen yıl keşfettim bir şey aradığımda ilk oraya bakıyorum sonra maviye kötükedihüso

jackal üstündeki gömleği sefmedim ve kombinine yakıştıramadım.. ama kotunun rengi çok hoş üstündeki beyaz badiylede gayet uyumlu.. zemuszemus

Barçman ablacım :lepi:

burcucum elbisendeki çiçeklerr olmasaymış beğenebilirdim ama hoşuma gitmedi pek.. ama sen .çok güzelsin elbisyi geç opuyorumnanaktan

teşekkürler prensesimopuyorumnanaktan
BURCUCUM elbisen çook yakışmış

Sedefonur: Neguzel olmusun turuncular icinde canim :) Cok begendim, fiziginde cok cook guzel!

askito: Kombilerin cok guzel olmus :) Hepside birbirinden sIk

barbieveken: Sac rengin cok guzel, ustundekilerde cok guzel olmus:) herzamanki gibi

Maix
: Bacaklarin hep ilgimi cekiyor yahu, bana versene

Barcman
ablacim, seni cok begeniyorum. Yasiniza gore cok guzel giyiniyorsunuz!

Thejackal: Tam son modaya gor egiyinmisin canim, kot !!
Gomleginle kot pantolonun cok hos, kolyenlede son noktayi koymusun :)

Tesekkur ederim yorumlariniz icin :)

barbiiii mini şortun çok güselll yada şöle sölim sen giydiğin herşeyi çok güsel taşıyorsun giydiğin herşey yakışıyo sana

burcucum çok şekersin yine çoktatlı görünüyosun

barçman abla çok şıksın yine herzamanki gibii
barbinin geleceğini sende görüyorum :))

aşkitoo saatin negüselnekadar değişik
saatini ve bluzunu beğendim rengi de çok güsel hıhh bide akkabıların çokgüsell

prensinede maşallahhhh

kızlar yorumlarını için sağolsun kotun başına birşey gelirse ilk sizden bilicem haberinis olsun

burcu elbisene bayıldım rengi çok güzel sanada çok yakışmış

aşkitomm ayakkkabılarına ve saatine bitttiiimmm bayıldımmm bana gönder onları :1hug:

canlarım yarın kontesiniz yolcu:kedi:
tatile gidiyorum ve uzun bir süre aranızda olamıycam.:a015:
(tabiki de elimden geldiğince uğruycam buraya a.s)

yolculuklar beni azcık korkutur ve duygusal yapar :teselli: o yüzden bugün de hüzünlendim biraz...
elimden geldiğince nazik olmaya çalıştım sizlere karşı ama yine de bilmeden gücendirip kırdıklarım olduysa özür dilerim can kuşlarım :teselli:

bugün de böyleyim...

barbicim yeni gördüm seni çok tatlı olmuşsun, bluzün çok güzel çantanda çok hoşmuş ama kıyafetle uyumsuz buldum canım
barçman abla çok şık çok zarifsin teyzeme benzetiyorum senin giyim tarzını o da çok özenir böyle
thejackal kotun çok yakışmış kolyen de çok hoş
burcucum ne güzel elbiselerin var senin öyle tam yaşına göre giyiniyorsun cıvıl cıvıl
kontesscim doğum günün müydü nice mutlu yaşlara canım, badini çok beğendim

badini ve kaprini beğendim canım yeşil yeşil makyajını yirim seninnn
iyi tatiller sana benim içinde gez oralarda kendine çokkk iyi bakk öpüyorum seni kocaman

kontess
çok hoşsun canım. iyi tatiller..
hanturks. eteğin çok yakışmış. böyle uzun etekleri çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…