vavvvvakannehirakannehir ilarzu harika görünüyosunnn bayıldım sana da kıyafetlerine de opuyorumnanaktan inanılmaz zayıflamışsın ayrıcavereliniortak
çok güzel olmuşun tatlım
arzum giyme o eteği heç beğenmedim :sinifsinif:
arzummm senı sahsen gormus bırı olaraktannnnnnnn supersın kuzumzemuszemus
beğenmedin mi reçelim :sinifsinif:
panterim cüğerim ŞenizŞeniz
bebişim yannış anlama beni ama
o tarz renkler için eccüg daha kilo vermen lazım.
bide üstündekiyle olmamış bence
sana kot çok yakışi fıstıkım
seni kotlu görünce aşık oluyom ben cokacimcoookcokacimcoook
ilarzucum zebra desenli bluzün çok hoş sana dA çok yakışmış bebeimm ama etek koyu renk olsaymış daha mı iyi olurmuş sankim alsanaalsanasmile
düş şortun güzel ama beyaz çorabını beğenmedim küçüklüğümüzde giydiğimiz muz çoraplar gibi durmuş koyu renk olsaydı daha iyi olurdu diyeceğim tabiki keyif senin..
özel günlerde giyem laa aldık bi kere giydim 5 senedir duruyor yazık gız
yada ben bi 4-5 kilo verem de gelem
aynn bebekim ben de düşünüüm daha verem lazım
yaz geliyor çıtır kızların kasık kemikleri çıkacak yine tişörtlerden ağzımın suyu akmasın yine yaaa benim de derinlerde kasık kemiklerim vaarrr çıksın istiyorum :)))
aynn bebekim ben de düşünüüm daha verem lazım
yaz geliyor çıtır kızların kasık kemikleri çıkacak yine tişörtlerden ağzımın suyu akmasın yine yaaa benim de derinlerde kasık kemiklerim vaarrr çıksın istiyorum :)))
sevgi pötürcüğüm sence o kazak neyle gider kotla mı kısa biraz çünkülüm
kazak zebra desenli değil de çizgili melekem
oooooooooo bebeğimmm bu ne güzellik bu ne çıtırlıkkk üstündekileirn şıklığınamı yorum yapsam yoksa bu kadar zayıfladığına mıı tek kelime ile süperr:lepi::lepi: çok beğendim hem üstündekileri hem de fiziğii aynen böyle devamm canım diyete bayağı gelişme var son gördüğüm haline göreeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?