Bugün ne giydin? Çek görelim..

cnm kızma ama bnde beenmedim kombinini.:50: en başta çizmeler uyumsuz geldi gözüme..

herkes herşeyi beenmek zorunda deil. eleştiriye açık olmalısın bnce:34:

tabiki herkes herşeyi beğenmek zorunda değil bence uyumlu sonuçta spor bi kıyafet altına rugan çizme giyicek halim yok eleştiriyede gayet açığım arkadaş herkese olumsuz eleştiri yapıyo da dikkatimi çekti kendisi cemil ipekçinin asistenı sanırım :6:

bak sen negüzel demişsin bence altına çizme gitmemiş saygı duyarım herkesin zevki bir değil sonuçta
ama armine olmamış :59: demek ne alaka yaaaaa yani böyle denmesi için çok zevksiz bi giyim olması gerek bana göre ??
etek spor üstündeki uyumlu kıyafet gayet uyumlu kesinlikle olmamış diye bişey olamaz hadi ben zevksizim beğenenlerde olduğuna göre demekki zevkler ve renkler tartışılmazmış neyse ortamı germeye gerek yok iyi paylaşımlar :71:

tabiki herkes herşeyi beğenmek zorunda değil bence uyumlu sonuçta spor bi kıyafet altına rugan çizme giyicek halim yok eleştiriyede gayet açığım arkadaş herkese olumsuz eleştiri yapıyo da dikkatimi çekti kendisi cemil ipekçinin asistenı sanırım :6:

bak sen negüzel demişsin bence altına çizme gitmemiş saygı duyarım herkesin zevki bir değil sonuçta
ama armine olmamış :59: demek ne alaka yaaaaa yani böyle denmesi için çok zevksiz bi giyim olması gerek bana göre ??
etek spor üstündeki uyumlu kıyafet gayet uyumlu kesinlikle olmamış diye bişey olamaz hadi ben zevksizim beğenenlerde olduğuna göre demekki zevkler ve renkler tartışılmazmış neyse ortamı germeye gerek yok iyi paylaşımlar :71:[/COLOR][/B]

cnm bn çizmeyi renk olarak uyduramadım yoksa çizmen güzel:49:tabi önemli olan senin beenmendir.. burdaki önerileri ister dikkate alırsın ister almazsın:34:

sayın armine,
daha önceden yaşadığım bir takım olaylar yüzünden kendimce sadece 'beğendim ' yada 'beğenmedim' şeklinde yorum yapma kararı aldım.
'başka nasıl kombinleyebilirdim' deseydin fikrimi söylerdim. (bakınız : ayşemm arkadaşın yorumu)
mesajınızın üzerine şimdi geçmişe dönüp okudum.
söylediğiniz gibi 'olmamış' tabirini kullanmamışım.
savunduğunuz pelin arkadaşımızla aynı kelimeyi kullanmış,beğenmedim demişim.
yorumlarımı daha dikkatli okuyup çıkışlarınızı ona göre yapabilirsiniz.

herkese olumsuz yorum yaptığım filan yok.bu konuda kendimi savunmayacağım çünkü topiği sürekli takip edenler yorumlarımı bilirler.

çingeneli ve asistanlı cümlelerini es geçiyorum çünkü laf dalaşı istemiyorum artık kimseyle.

farzet ki hiç yorum yapmadım oke? nokta.

arkadaşlar lütfen alınmayın,kayırma filan olarak da düşünülmesin ama görüyorsunuz karşılaştığım olayları,o yüzden bundan sonra sadece aramızda belli bir hukukun olduğu bildiğim kişilere yorum yapacağım.

Son düzenleme:
güzel yorumlariniz icin tsk ederim ..

jadem yok daha dogurmadim cnm 1 haftam var :)

tiviti kizz günlük kiyafetle giderim doguma ahahha esofmanlada olabilir :))

kızlar yorumlarnıza bakarak ayakkabı benimde içime sinmedi ve deiştirdim.. işte yeni ayakkabım. nasıl sizce?

Eki Görüntüle 180982 Eki Görüntüle 180983

çantada deişti tabi onu da ayakkabıya uydurdum..

$hk 002.webp işte sade bi çanta ayakkabı gibi..

kızlar yine size işim düştü. aşağıya 3 elbiseyle foto ekledim. sizden birini elemenizi istiyorum. yani en güzel ikisi hangisi. :26: çorap olarakta bi gün düz siyah 2. gün ise herkes bilir kontesin benekli çorabını giymeyi düşünüorum. ayakkabıyı da ekledim. yorumlarınızı bekliyorum.

$vbv 001.webp $vbv 008.webp

$öj 003.webp buda ayakkabım $fgth 010.webp

fotolar net deil biliorum. yakın zamanda düzelticem inş. yorumlarınızı bekliorum canlarımm..

Eklentiler

• $fgth 014.webp
    $fgth 014.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 50
Back
X