Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar. özel bi gecede giyeceğim abiyeyi ekliyorum. nasıl sizce? her şey tamamlandı. tek takı konusunda yardımınıza ihtiyacım var nasıl bi takı almalıyım??
Eki Görüntüle 179848 Eki Görüntüle 179847
Eki Görüntüle 179849 çantam Eki Görüntüle 179851
Eki Görüntüle 179852 ayakkabım.
yorumlarınızı bekliyoruuummmm..
1 haftadan fazla giremedim siteye bu sayfadan bakıyorum cnm çok şıksın çok beğendim bende bu rengi çok beğeniyorum kolyen çok şeker
içimdeki sen: yanlış görmüyosam gül kurusu rengi dime badin canım çok yakışmış babetlerinde çok şeker ya:)[/B]
pelinkr ayakkabilari begenmedim ama elbise yakismis...
tatlim_10 sade ama cok hos olmussun..
nrcnft badin tatli ama kilolu gösterme riski var bu tür badinlerin...![]()
pelincim bu ayakkabıları bi beğendim sanırım sadece çok güzeller
elbisen çok güzel çantan da
ama ayakkabılarını hiç beğenmedim ben
şu an öyle güzel aykkabılar var ki piyasada bi çık dolaş derim ben...
takı olarak da küçük sade birküpe
büyük taşlı bir yüzük yeterli olu diye düşünüyorum
tatlim 10 bu sade halin en begendigim kombinin oldu bluzunun rengi cok hosmus yakismista.. sanirim yurt disindasin babetler falan...
pelin kr arkadaslar hep yazmislar canim ama bende ayakkabilari hic yakistiramadim bu elbisenin altina...küpe konusundada arkadaslarla hemfikirim ...
kibar olan platformlar var onlara baktın mı? platform rahat oluyor diyorlar.. ben kullanmadım ayağıma göre bulamadığım için![]()
evt cnm kimse beenmedi ztnevt var çok güzelleri ama bn topuklu giyemiorum hepside ya yüksek topuklu yada çok taşlı tuşlu.
tekrar bi bakarım cnm
![]()
saçların çok güzel fiziğinde