Bugün ne giydin? Çek görelim..

bana yazmamışsın ama yine de cvp vermek istedim.. biraz haksızlık sezdim yazında. bnde buraya bi çok kombin ekledim ve hiç te öle tepkiler almadım kontess den beendikleride oldu beenmedikleride. onun eklediği kombinlerde de benim beenmediklerim eleştirdiklerim oldu hiç öle kötü bi tepki almadım:61:

direk sana demiyorum ama çoğu kişi beğenilmeyince neden hemen renk deiştirior hiç anlamıorum.. herkesin düşüncesi kendine tabi yanlış anlama cnm bunlar benim düşüncelerim:34:

bak canım anlatamıyorum sanırım ben bu topiği 3,5 yıldır takip ederim çokk eskiler bilirler buranın artık hiçç tadı yok hatta çoğu kişi bugün ne giydine bakmaz bile artık
nedenmi nedeni bunlar işte...saçmalıklar..buraya küsüp kızıp uğramayan okadar çokki
sorun beğenilmemek değil kontes beni beğense ne olur beğenmese ne olur..
söyleniş tarzları gruplaşmalar vs.vs
bak daha burda 20 gün önce böyle bi olaya şahit oldum yine kontesin adı geçiyordu..
neyse konunun senle alakası yok daha bişey yazmıycam uğraşırsam banlanıcam çünkü

kızlar yine size işim düştü. aşağıya 3 elbiseyle foto ekledim. sizden birini elemenizi istiyorum. yani en güzel ikisi hangisi. :26: çorap olarakta bi gün düz siyah 2. gün ise herkes bilir kontesin benekli çorabını giymeyi düşünüorum. ayakkabıyı da ekledim. yorumlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 181215 Eki Görüntüle 181217

Eki Görüntüle 181226 buda ayakkabım Eki Görüntüle 181228

fotolar net deil biliorum. yakın zamanda düzelticem inş. yorumlarınızı bekliorum canlarımm..
3. elbise + bu papi +benekli çorap
ilk fikrim bu.
ikincisi için ; iki kombini de aynı yerde mi giyeceksin? yani aynı insanlar mı olacak?

bak canım anlatamıyorum sanırım ben bu topiği 3,5 yıldır takip ederim çokk eskiler bilirler buranın artık hiçç tadı yok hatta çoğu kişi bugün ne giydine bakmaz bile artık
nedenmi nedeni bunlar işte...saçmalıklar..buraya küsüp kızıp uğramayan okadar çokki
sorun beğenilmemek değil kontes beni beğense ne olur beğenmese ne olur..
söyleniş tarzları gruplaşmalar vs.vs
bak daha burda 20 gün önce böyle bi olaya şahit oldum yine kontesin adı geçiyordu..
neyse konunun senle alakası yok daha bişey yazmıycam uğraşırsam banlanıcam çünkü

o kadar eskiyi bilemicem bn daha yeni sayılırım topicte. bncede cnm boşver:34:

3. elbise + bu papi +benekli çorap
ilk fikrim bu.
ikincisi için ; iki kombini de aynı yerde mi giyeceksin? yani aynı insanlar mı olacak?

evt cnm aynı yerde giyicem insanlarda aynı olcak:44: bnde 3. elbiseyi benekli çorapla giymeyi aklımdan geçiriodum:49:

Son düzenleme:
valla canım inanmıycaksın ama bana bu siteden 2-3 kişi özel msj yolladı gösterebilirim dahi okadar net konuşuyorum canım fıstık gibi olmuşsun kontes herkese böyle yorum yapıyor
kendi beğenmedimi söylüyor sen beğenmedinmi o ve bikaç belli arkadaşı tepki veriyorlar dedi ??
ben bukadar net konuşuyorum özel msjları gösterebiliriim dahi :kkk:
daha öncede bukonu gündeme geldi demişsin herkes üstüne geliyorsa sen tersine giriyorsundur daha önce neden bu topikte tartıştın sence ?
ben neden tartışmıyorum..bende senin çok giysini beğenmedim ama hiç eleştiri yapmadım çünkü herkesin zevki kendinedir
aramızda belli hukukun olduğu kişilere yorum yapıcam demişsin bence doğru bi karar :6:
sana kızmıyorum hakkım değil çünkü tartışmıyorum da içimdekileri söylüyorum
canım çok hoş ve zevkli bir hatunsun burada guruplaşma var evet ama buna yapılacak bir şey yok kimsenin fikrini değiştiremezsin
kimse burada moda ikonu olamaz herkez farklı zevklere sahip
bazem öyle giyinenler oluyorki ama hiç yorum yapmıyorum kırıcı olmamak adına zevk senin zevkin dilediğin gibi giyinirsin

ben bukadar net konuşuyorum özel msjları gösterebiliriim dahi :kkk:

Bu konuyla hiç alakam yok.Konuyuda takip edenlerden değilim, denk gelince bakıyorum sadece , hiç yorum yapmadım.. Fakat güzel bir ortam kurulmuş burada..

Ama bu özel mesaj konusu bence hassas bir konu..Değinilmemesi gerekiyor ve hatta size adı üstünde ''özel mesaj'' gelmişse sizde kalmalı..Kanıtlama amaçlı bu mesajları kullanırsanız sorunlar çıkar ve ittifaka neden olursunuz..

Bu forumda bir kaç yerde daha görmüştüm özel mesajları ifşa etmek üzerine mesajlar..Bu yüzden yorumum buraya denk geldi, sizinle alakalı değil yani.

Hassas ve etik bir durum olduğu için fikrimi belirtmek istedim..

canım çok hoş ve zevkli bir hatunsun burada guruplaşma var evet ama buna yapılacak bir şey yok kimsenin fikrini değiştiremezsin
kimse burada moda ikonu olamaz herkez farklı zevklere sahip
bazem öyle giyinenler oluyorki ama hiç yorum yapmıyorum kırıcı olmamak adına zevk senin zevkin dilediğin gibi giyinirsin

teşekkür ederim canım çevremdekilerde zevkli giyindiğimi söyler :38:
aynen dediklerine katılıyorum kimsemoda ikonu değil herkesin zevki farklı bende kırmamak adına beğenmediklerime yorum yapmıyorum
neyse resim yüklüycek arkadaşlara saygısızlık olmasın devam edelim kalınan yerden :21:

Bu konuyla hiç alakam yok.Konuyuda takip edenlerden değilim, denk gelince bakıyorum sadece , hiç yorum yapmadım.. Fakat güzel bir ortam kurulmuş burada..

Ama bu özel mesaj konusu bence hassas bir konu..Değinilmemesi gerekiyor ve hatta size adı üstünde ''özel mesaj'' gelmişse sizde kalmalı..Kanıtlama amaçlı bu mesajları kullanırsanız sorunlar çıkar ve ittifaka neden olursunuz..

Bu forumda bir kaç yerde daha görmüştüm özel mesajları ifşa etmek üzerine mesajlar..Bu yüzden yorumum buraya denk geldi, sizinle alakalı değil yani.

Hassas ve etik bir durum olduğu için fikrimi belirtmek istedim..

birsen haklısın canım ben böyle düşünmedim :71:

çok güzel olmussun cnm fiziğin çok güzel masallah kaç kilosun bu arada boyun kaç :16:

çok teşekkür ediyorum :71:
boyum 1.78 kilomda 55-57 arası değişiyor sınav döneminde olup olmamama bağlı olarak :78:
bu arada bu topikte de duyuyorum :50:
ben de bazen "çok zayıfsın yahu, püff deseler uçup gideceksin" gibi tepkiler alsam da memnunum halimden hatta bu şekilde olan herkes eğer sağlığına zarar vermiyorsa kendisiyle barışık olsun!
biraz pozitif olmak lazım kk'nın güzel hatunları :kkk::65::54:

ayakkabılar haric hos olmus :23:

resmin üstüne tıklayın kızlarr buda ben :80:
sanki kahve yerine siyah çizme olsa daha iyi olurdu:16:

Eki Görüntüle 180929 Eki Görüntüle 180932
sanki kahve yerine siyah çizme olsa daha iyi olurdu:16:

sağlıkla gelsin:69:

kızlar yine size işim düştü. aşağıya 3 elbiseyle foto ekledim. sizden birini elemenizi istiyorum. yani en güzel ikisi hangisi. :26: çorap olarakta bi gün düz siyah 2. gün ise herkes bilir kontesin benekli çorabını giymeyi düşünüorum. ayakkabıyı da ekledim. yorumlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 181215 Eki Görüntüle 181217

Eki Görüntüle 181226 buda ayakkabım Eki Görüntüle 181228

fotolar net deil biliorum. yakın zamanda düzelticem inş. yorumlarınızı bekliorum canlarımm..

ben elbiselerin sıralamasını karıstırmadan yazarım umarım:61:
1 ve 3 begendim bence onları giymelisin:12:

Son düzenleyen: Moderatör:
vee.. bu da bugünkü "okul yolları taştan ahh ankara sen çıkardın beni beni baştan" konulu kombinim :87::9:
göğüs kısmındaki dantel benim uydurmamdır hatta portatiftir azıcık kombin şenlensin diye düşündüğümde geçirip içten tutturuyorum. bu da benden bi fikir olsun, nacizane. :34: :78:

ayrıca ufak bir not düşmek istiyorum: tweetycim senin için ufak çaplı bir penti çekimi de yaptım ama aşırı dozda erotiklikten banlanmayalım diye ekleyemiyorum :9::9::9:

ta taa yorumları bekliyorum efendim saygılar :82:

Eki Görüntüle 181297
bi sürü dudak eklemişsin de bi çorap mı erotik edecekti seni yavrum:60::60::60:
bayıldım kombine:nazar::23:

çok teşekkür ediyorum :71:
boyum 1.78 kilomda 55-57 arası değişiyor sınav döneminde olup olmamama bağlı olarak :78:
bu arada bu topikte de duyuyorum :50:
ben de bazen "çok zayıfsın yahu, püff deseler uçup gideceksin" gibi tepkiler alsam da memnunum halimden hatta bu şekilde olan herkes eğer sağlığına zarar vermiyorsa kendisiyle barışık olsun!
biraz pozitif olmak lazım kk'nın güzel hatunları :kkk::65::54:

masallah manken gibisin ama ideal kilonun altındasın birazcık kilo al istesen çünü boyun çok uzun :nazar: ideal kilon 69 ama bari 63 yada 65 ol

evt cnm aynı yerde giyicem insanlarda aynı olcak:44: bnde 3. elbiseyi benekli çorapla giymeyi aklımdan geçiriodum:49:
aynı insanlar olacaksa 2. elbiseyi derekt ele bence canım çünkü 3. ile çok çok benzer ve 3. daha derli toplu.
2. baya bol kesim duruyor
sonuç olarak ; 2. seçimim ilk elbisenden yana ama ayakkabıyı değişmek gerek:18:

aynı insanlar olacaksa 2. elbiseyi derekt ele bence canım çünkü 3. ile çok çok benzer ve 3. daha derli toplu.
2. baya bol kesim duruyor
sonuç olarak ; 2. seçimim ilk elbisenden yana ama ayakkabıyı değişmek gerek:18:

hımm doğru. anladım cnm. nasıl bi ayakkabı olabilir peki tatlım?

renk olarak mı farklı olmalı?:49:

month ideal kilo neye göre kime göre bilmiyorum hesaplamamıştım hiç :26:
en fazla 60 olayım ben :78: boyum uzun olduğu için o kadar kilo yakışmaz gibi geliyor :44:

kontess hatunum sen pozları görmediğin için böyle diyorsun tabii. azıcık da frikik vermişim çekerken :9:
teşekkür ediyorum sana da tatlım :71:

pelinkr ben de ayakkabı uymuyor diye düşünüyorum da :26: senin de bu ayakkabılardan çektiğin nedir vallahi aaaa! :54:

yeni aldığın siyah topuklular + az incemsi siyah bir çorap + siyah bir kaşe kaban ya da siyah uzun blazer nasıl olur:26:

hımm olabilir. topukluyla kesinlikle daha şık durur:49:
evt siyah kaşe kaban giyicem yada siyah trençkot giymeyi düşünüorum.
bakalım duruma göre düşüneyim bu kombini:40:

Son düzenleme:
month ideal kilo neye göre kime göre bilmiyorum hesaplamamıştım hiç :26:
en fazla 60 olayım ben :78: boyum uzun olduğu için o kadar kilo yakışmaz gibi geliyor :44:

kontess hatunum sen pozları görmediğin için böyle diyorsun tabii. azıcık da frikik vermişim çekerken :9:
teşekkür ediyorum sana da tatlım :71:

pelinkr ben de ayakkabı uymuyor diye düşünüyorum da :26: senin de bu ayakkabılardan çektiğin nedir vallahi aaaa! :54:

evt cnm ya çok çekiyorum dimi ayakkabıdan:1: bilmem ki yine değişim yolu gözüküomu ne bana korkuorum:84::84::84:

Back
X