Bugün ne giydin? Çek görelim..

teşekkür ederim canım siyah çizmemi giysem daha güzel olucaktı ama taba rengi deri ceketimi giyince öyle uydurmak zorunda kaldım çantayla beraber :71:
dediğin gibi siyah çizme olsaymış daha şık olurmuş ama böylede fena değil,tuniğini beğendim bende..

nacizane fikrimi belirtmek istıyorum Tatlim_10 elbisen siyah olduğu için hemen hemen tüm renkler hoş duracaktır.tek omuz bağlantısı olduğu için ya çok küçük yada hiç kolye takma bence
$attachment.webp $images.webp $images (2).webp $images (3).webp $images (4).webp $images (5).webp $images (6).webp :71:

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
2 hafta sonra bir arkadasimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum
lakiiiiin hepten sim siyah olmak istemiyorum biraz renk katmak istiyorum( renkli taki, ayakkablar, canta)
sizce hangi rengi kullanmaliyim?????? ve saclarimi nasil yapmaliyim???? acik bukleli bir sac modeli düsünmüstüm
tüm fikir ve yorumlara acigiiiiiiim

Eki Görüntüle 181531

kırmızı ayakkabı olabilir cnm siyaha çok yakışıyo

bugün olmasa da dün akşam dışarı çıkarken ki cicilerim:)))

Eklentiler

• $wsedrghukloş.webp
    $wsedrghukloş.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $lkhgtf kopya.webp
    $lkhgtf kopya.webp
    8 KB · Görüntüleme: 61
kotun çok hoşmuş canımm:nazar:

teşekkür ederim kontescim:24:

saçların çok güzel fiziğinde:nazar:

teşekkür ederim canım:69:

süper olmuşsun fiziğin çok hoş pantolon çok yakışmış fiziğine:nazar::nazar: saçlarda süper:nazar:

sağol pelincimmmmmmmmmm:49:

güzel olmussun canim hersey uyumlu

teşekkür ederim canım:nazar::nazar::nazar::nazar:

aşkitomtomm bebeğin sağlıkla doğar inşallah canım göbüşlü son halinide çok beğendim giyim konusundaki bu itinanı gerçekten tebrik ediyorum :66::64: karnı burnunda halinle bile maşşalhın var doğum msasında merak ettim şimdi senii :60::60:
berencim ne güzel kilo vermişsin maşallah incecik olmuşsun :69: çok hoşsun..

ay çok sağol canım darısı diğer kilolarımın başınaaaa:52:

tatlim10 üstündekinin rengi cok hos, fiziginde güzel olunca taytda yakismis :6:
askito her zamanki gibi cok tatli :21:
aysemm ikisinide cok begendim, mavilerle güzel olmussun :31:
beren91 saclar harika :23: ama o pantolona o ayakkabilar uymamis gibi geldi bana

sağol canım bende o ayakkabılarımı çok seviyodum ama olsun yorumunu dikkate alıcam:59:

sade ve rahat bi kombin cnm kız ne kadar zayıflamıssın sen tığ gibisin:nazar:

ayyy sağol canım yaa biraz daha vericem sabrediyorum işteee:49:

tatlım saçının rengi çok güzel bende bu renk istiyorum rengini söylermisin???

canım bi kaç arkadaşta rengini istedi yanlız tam bi rengi yok sana durumu anlatıyım normalde benim saçım açık renkti tatile gittim papatya suyu sürdüm 1 ay kalmıştık tatilde sonra bu renge dönüştü o yüzden rengin adını bilmiyorum:59::59::59: ama istersen kuaföre gidiyim sorıyım senin için ne renk oldugunu:49:

ayakkabılar haric hos olmus :23:

sanki kahve yerine siyah çizme olsa daha iyi olurdu:16:

sağlıkla gelsin:69:

ben elbiselerin sıralamasını karıstırmadan yazarım umarım:61:
1 ve 3 begendim bence onları giymelisin:12:

teşekkür ederim canımmmm:49:

en fazla 58 falan gösteriyosun cnm ne kadar azimlisin böyle kutlarım seni :71:

gerçektenmi:52: ay canım yorumun beni çok mutlu etti evet azimliyim normalde hep zayıflıcam derdim sonrada bırakırdım ama bu süper başardım:66:

beren rahat günlük hoş bir kombin olmuş canım incecik durmuşsun
aşkito allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin artık çıktı çıkacak belli :1:
kombinin de çok güzel canım
pelinkr ayakkabılar çok güzel üçüncü elbiseyle süper olur, birinci elbiseyle de topuksuz olanlar hoş olur bence, ikincinin modeli de güzel ayrıca en kısa zamanda terzide daralt onu canım
armine etek badi uyumu güzel bence, yandaşlık gibi olmasın ama selayhusa katılıyorum uzun siyah çizmelerle çok güzel olurmuş bu kombin
kırmızısevenhatun süper olmuşsun elbiseyi çok güzel taşımışsın dantel iyi fikir ben de severim böyle şeyler uydurmayı ama o çanta bu elbiseyle hiç olmamış canım ya
berra çizmelerle çanta çok uyumlu bence ama gömleğin ceketten çıkışını sevmedim ben

hanturks canım çok sağol nerelerdesin sen pek girmiyosun ya:20:

aysemmm: pazar günü olan kombinini çok beğendim canım babetler çok hoş:49: pantolonda yakışmış:nazar:
armine_ : eteğin yakışmış maşallah kilonda iyi ama ben ayakkabıları beğenmedim canım ya siyah renkte bir çizme giyseydin daha hoş olurdu:59:
pelinkr: kız sen o ayakkabıları nerden aldın çabuk söyle bende istyrm:51:
pelinkr _ : canım ben 3. elbiseni beğendim:52:
kırmızısevenhatun : o bacakları ne düzgün öyle yaa valaha elbisede çok yakışmış canım
berra : kombinin çok uyumlu canım
tatlım_10 : elibse süper altına beyaz topuklu ayakkabı ve beyaz şal takıp elbiseyi renklendirebilirsin saç olarak düz saç güzel olur çünkü zaten elbise ağır bir elbise saçıda fazla abartırsan hepten ağır olursun
armine _ delikli tuniğin çok hoş sanada çok yakışmış canım:69:
vuvuzela : tarzını beğenmedim canım

Son düzenleme:
aysemmm: pazar günü olan kombinini çok beğendim canım babetler çok hoş:49: pantolonda yakışmış:nazar:
armine_ : eteğin yakışmış maşallah kilonda iyi ama ben ayakkabıları beğenmedim canım ya siyah renkte bir çizme giyseydin daha hoş olurdu:59:
pelinkr: kız sen o ayakkabıları nerden aldın çabuk söyle bende istyrm:51:
pelinkr _ : canım ben 3. elbiseni beğendim:52:
kırmızısevenhatun : o bacakları ne düzgün öyle yaa valaha elbisede çok yakışmış canım
berra : kombinin çok uyumlu canım
tatlım_10 : elibse süper altına beyaz topuklu ayakkabı ve beyaz şal takıp elbiseyi renklendirebilirsin saç olarak düz saç güzel olur çünkü zaten elbise ağır bir elbise saçıda fazla abartırsan hepten ağır olursun
armine _ delikli tuniğin çok hoş sanada çok yakışmış canım:69:
vuvuzela : tarzını beğenmedim canım

topukluları diosun dimi cnm.. onları polaris mağazasından aldım ama markası polaris deil:44: beenmene çok sevindim:16:

evt cnm 3. elbiseyi ilk gün gicem. kontessin dediği gibi kombinlicem. benekli çorap ve düz papilerle. 2. günde topukluya 1. elbiseyi giymeyi düşünüorum:31:

beren teşekkürler tatlım iyiki almışım o tuniğe zaten herkes hasta oldu :27: yarın kına gecesi var kurtlarımı dökeyim sonrada buraya geleyim :1:

canım tabii ben biraz klasik bir tip olduğumdan böyle bir elbise ile farklı renk bir ayakkabı giymezdimsiyah giyedim ama belki kırmızı olabilir bana her şey yakışır programında bir hanım giymişti
çok dikkat çekmek istemem farklı şeylerle ama senin tercihin
gerçi seni anımsıyorum biraz diğer fotoraflarından her tür kıyafeti kaldırıcak fiziğin var...

tesekkür ederim :21:...arkadasimin dügünü oldugu icin dikkat cekebilirim :1: aslinda sadeligi bende seviyorum ama bu sefer biraz degisiklik yapmak istiyorum acikcasi...

Son düzenleme:
topukluları diosun dimi cnm.. onları polaris mağazasından aldım ama markası polaris deil:44: beenmene çok sevindim:16:

evt cnm 3. elbiseyi ilk gün gicem. kontessin dediği gibi kombinlicem. benekli çorap ve düz papilerle. 2. günde topukluya 1. elbiseyi giymeyi düşünüorum:31:

kontes yesin seni :90: çok merci canım.onur duydum:54:

Back
X