Bugün ne giydin? Çek görelim..

nacizane fikrimi belirtmek istıyorum Tatlim_10 elbisen siyah olduğu için hemen hemen tüm renkler hoş duracaktır.tek omuz bağlantısı olduğu için ya çok küçük yada hiç kolye takma bence
Eki Görüntüle 181632 Eki Görüntüle 181633 Eki Görüntüle 181634 Eki Görüntüle 181635 Eki Görüntüle 181636 Eki Görüntüle 181637 Eki Görüntüle 181639 :71:

ilkönce ilgin icin tesekkür ederim
siyah, mavi ve kirmizi olanlar cok hos ama siyahi ayri begendim ilginc duruyor
buralarda böyle ayakkabi bulmak baya zor ama :50:

aysemmm: pazar günü olan kombinini çok beğendim canım babetler çok hoş:49: pantolonda yakışmış:nazar:
armine_ : eteğin yakışmış maşallah kilonda iyi ama ben ayakkabıları beğenmedim canım ya siyah renkte bir çizme giyseydin daha hoş olurdu:59:
pelinkr: kız sen o ayakkabıları nerden aldın çabuk söyle bende istyrm:51:
pelinkr _ : canım ben 3. elbiseni beğendim:52:
kırmızısevenhatun : o bacakları ne düzgün öyle yaa valaha elbisede çok yakışmış canım
berra : kombinin çok uyumlu canım
tatlım_10 : elibse süper altına beyaz topuklu ayakkabı ve beyaz şal takıp elbiseyi renklendirebilirsin saç olarak düz saç güzel olur çünkü zaten elbise ağır bir elbise saçıda fazla abartırsan hepten ağır olursun
armine _ delikli tuniğin çok hoş sanada çok yakışmış canım:69:
vuvuzela : tarzını beğenmedim canım

yorum icin cok tesekkür ederim canim

hmm bileklikte takacaksan ortadaki diyorum ama sadece küpe olacaksa sağdaki olsun bence:16:

bileklikde takmayi düsünüyorum canim ben takip takistirmayi cok seviyorum..ama takip takistiralim derken birde rüküs olmayalim :61:

ayy minik dedim ama 2. ler muhteşemmiş:23:
onların tarzında bi küpe tercih et bence canım
bi de kendimce bir dip not düşmek isterim
çok ince bi ayrıntı gerçi bu ama ; 3. modelin kancası gibi olanlardan ziyade 2. gibi klipsliler daha narin durur diye düşünüyorum.

evet kücük bir ayrinti ama dogru diyorsun kancali küpeler biraz kaba gibi duruyor
simdi bu tarzdaaa bi küpe bulmak laziiim ama nerdeeeeen bulacagim hic bilmiyorum :50:
artik hafta sonu bütün alisveris merkezlerini dolasacaz baska care yok :61:

bileklikde takmayi düsünüyorum canim ben takip takistirmayi cok seviyorum..ama takip takistiralim derken birde rüküs olmayalim :61:

evet kücük bir ayrinti ama dogru diyorsun kancali küpeler biraz kaba gibi duruyor
simdi bu tarzdaaa bi küpe bulmak laziiim ama nerdeeeeen bulacagim hic bilmiyorum :50:
artik hafta sonu bütün alisveris merkezlerini dolasacaz baska care yok :61:

koton ve accessorize takılarını çok beğenirim ben.
bu tarz orda olur,mutlaka bak canım:71:

o zaman kesinlikle ortadaki canım o şekilde bide bileklik alırsın çok şık olur çünkü 3 numaraya bileklik uydurmak zor olur ve rüküş durur en rahat taşıyabileceğin 2. model olur:34:

platform olacak zaten kesinlersti :61: ama renk ve taki konusunda hala kararsizim :44:
nasil olsun????

Eki Görüntüle 182364 Eki Görüntüle 182366 Eki Görüntüle 182368 :68:

ortadaki küpe çok güzel ama kırmızı ayakkabı giyersen tabiki sağdaki kımızı küpe gri gümüş rengi giyersen ortadaki kesinlikle uyumlu olmalı bence bileklikte takarsın kibar birşey seç büyük geniş olanları tercih etme fazla abartılı olmasın şarkıcılar gibi:16:

Son düzenleme:
arkadaslar yardiminiza ihtiyacim vaaaaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!
2 hafta sonra bir arkadasimin dügünü var ve ben bu elbiseyi almayi düsünüyorum
lakiiiiin hepten sim siyah olmak istemiyorum biraz renk katmak istiyorum( renkli taki, ayakkablar, canta)
sizce hangi rengi kullanmaliyim?????? Ve saclarimi nasil yapmaliyim???? Acik bukleli bir sac modeli düsünmüstüm
tüm fikir ve yorumlara acigiiiiiiim

Eki Görüntüle 181531
merhaba,bende sade sıyah bır ayakkabı tercih ederdım sanırım ve dağınık topuz,ve elbiseyi cok begendım markasını yada nerde satıldığını öğrenebilirmiyim acaba

o zaman kesinlikle ortadaki canım o şekilde bide bileklik alırsın çok şık olur çünkü 3 numaraya bileklik uydurmak zor olur ve rüküş durur en rahat taşıyabileceğin 2. model olur:34:

sayenizde bende 2 karar verdim ona benzer birsey alcam bulabilirsem tabi :64:

ortadaki küpe çok güzel ama kırmızı ayakkabı giyersen tabiki sağdaki kımızı küpe gri gümüş rengi giyersen ortadaki kesinlikle uyumlu olmalı bence bileklikte takarsın kibar birşey seç büyük geniş olanları tercih etme fazla abartılı olmasın şarkıcılar gibi:16:

evet giyecegim renge bagli belki 2 tarzinda renkli bir küpede bulabilirim :61:

kontes yesin seni :90: çok merci canım.onur duydum:54:

:1::1: rica ederim cnm. asıl ben teşekkür ederim ilgilendiğin için:71: modacı asistanı deilsin belki ama bi çok kişiden daha zevklisin ve bu işten ii anladığın kesin bnce:64::64:
bana çok yardımın dokunuyor ve daha da dokunacak gibi gözüküyor:32::32:

:1::1: rica ederim cnm. asıl ben teşekkür ederim ilgilendiğin için:71: modacı asistanı deilsin belki ama bi çok kişiden daha zevklisin ve bu işten ii anladığın kesin bnce:64::64:
bana çok yardımın dokunuyor ve daha da dokunacak gibi gözüküyor:32::32:

elimden geldiğince yardımcı olurum canım,buyur gel :90:

vuvuzela bilmediğim üyelere yorum yaparken çekinir oldum ama sana güzel şeyler söyleyeceğim :71: haliyle saldırmazsın diye düşünerek , beğenimi dile getiriyorum:91:
uyumlu ve tarz olmuşsun:nazar:

vuvuzela bilmediğim üyelere yorum yaparken çekinir oldum ama sana güzel şeyler söyleyeceğim :71: haliyle saldırmazsın diye düşünerek , beğenimi dile getiriyorum:91:
uyumlu ve tarz olmuşsun:nazar:

sağol canımmm:54:
aaa ne demekkk niye çekincen ki kötü yorum bile olsa fotoğraf ekliyorsak her türlü yorum içindir ilerde kötü bulursan da hiiiç çekinme yani ;)

tam tam benim tarzım :)
çok beğendim, hırka bluz pantolon ve ayakkabı bilgisi lütfen :))

saol canımm
ayakkabı nine west canım, pantolon topshop, bluz batik, hırkayı da taksimde pasajların birinde bulmuştum:)

Back
X