Bugün ne giydin? Çek görelim..

tatlım10 kesinlikle kırmızı ayakkabı kırmızı küpe kırmızı dudak, saçlar doğala yakın dağınık topuz olabilir elbisenin modeline çok uygun olur:51:

HERKESE MERABA VE HERKESE HAYIRLI CUMALAR..
DÜN AKŞAM BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL GBİ GECEYDİ VE BENDE BÖYLE GİYİNDİM.. SİYAHDA Trençkot'um vardı..

$Adsız.webp $dfewfwef.webp

bugün olmasa da dün akşam dışarı çıkarken ki cicilerim:)))
canım ben kıyafetini çok beğendim dışarıdada görsem çok şık bir hanım derdim
seni çok takdir ettim şık olmana rağmen olumsuz yorumlarıda olgunlukla karşıladın
yoksa bana garezinmi var güzelim kombinimi beğenmedin kıskandınmı yoksa gibi tavırlar sergilemedin
herkez senin gibi olgun olsa

Son düzenleyen: Moderatör:
vuvuzela tek kelimeyle harika olmussun.. :nazar:
gamze_belinay fizigin cok hos olmasina ragmen hep koyu renkler tercih ediyorsun ama uyumlu olmussun begendim.. :34:

dünden bir resim i$e giderken....
cok yazlik gelecektir size , ama yasadigim yerde yaz havasi var su anda havadün 25 derece idi....
pantalonum tam olarak skinny degil, kota benzeyen bir kumasi var ama o kadar cok yapismiyor..

$cats.webp

dünden bir resim i$e giderken....
cok yazlik gelecektir size , ama yasadigim yerde yaz havasi var su anda havadün 25 derece idi....
pantalonum tam olarak skinny degil, kota benzeyen bir kumasi var ama o kadar cok yapismiyor..

Eki Görüntüle 182920

bluzune bayıldım bebikkkk:nazar: hayal ettiğimden daha güzelmişşş,tarif etmiştin ya hani:23:
kombini de gayet uyumlu olmuşş maşallah sana:21:

niye şaşırdığını feci şekilde merak ettim air'cim,nedense:90: özel değilse mesaj atar mısın nolur,düşündüğüm şey mi acep :60::60:

bluzune bayıldım bebikkkk:nazar: hayal ettiğimden daha güzelmişşş,tarif etmiştin ya hani:23:
kombini de gayet uyumlu olmuşş maşallah sana:21:

niye şaşırdığını feci şekilde merak ettim air'cim,nedense:90: özel değilse mesaj atar mısın nolur,düşündüğüm şey mi acep :60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:evet evet evet:60::60::60::60::60:
tutamadım kendimi vallaa:60::60::60::60::60:

Back
X