Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HERKESE MERABA VE HERKESE HAYIRLI CUMALAR..
DÜN AKŞAM BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL GBİ GECEYDİ VE BENDE BÖYLE GİYİNDİM.. SİYAHDA Trençkot'um vardı..
Eki Görüntüle 182743 Eki Görüntüle 182748
canım ben kıyafetini çok beğendim dışarıdada görsem çok şık bir hanım derdimbugün olmasa da dün akşam dışarı çıkarken ki cicilerim:)))
canım omuzda apoletler bu sene çok moda ve kıyafetin akşam yemeyi için uygun sade ve kibar yanlız çorap farklı olabilirmiydi diye düşündüm bölede hoş ama...HERKESE MERABA VE HERKESE HAYIRLI CUMALAR..
DÜN AKŞAM BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL GBİ GECEYDİ VE BENDE BÖYLE GİYİNDİM.. SİYAHDA Trençkot'um vardı..
dünden bir resim i$e giderken....
Cok yazlik gelecektir size , ama yasadigim yerde yaz havasi var su anda havadün 25 derece idi....
Pantalonum tam olarak skinny degil, kota benzeyen bir kumasi var ama o kadar cok yapismiyor..
Eki Görüntüle 182920
HERKESE MERABA VE HERKESE HAYIRLI CUMALAR..
cok yazlik gelecektir size , ama yasadigim yerde yaz havasi var su anda havadün 25 derece idi....
pantalonum tam olarak skinny degil, kota benzeyen bir kumasi var ama o kadar cok yapismiyor..
Eki Görüntüle 182920
Eki Görüntüle 182923 .......................
cok yazlik gelecektir size , ama yasadigim yerde yaz havasi var su anda havadün 25 derece idi....
pantalonum tam olarak skinny degil, kota benzeyen bir kumasi var ama o kadar cok yapismiyor..
Eki Görüntüle 182920
bluzune bayıldım bebikkkkhayal ettiğimden daha güzelmişşş,tarif etmiştin ya hani
kombini de gayet uyumlu olmuşş maşallah sana
niye şaşırdığını feci şekilde merak ettim air'cim,nedense:90: özel değilse mesaj atar mısın nolur,düşündüğüm şey mi acep![]()
mailbox'un dolu,cevap atamıyorumevet evet evet
tutamadım kendimi vallaa![]()