Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım ben kıyafetini çok beğendim dışarıdada görsem çok şık bir hanım derdim
seni çok takdir ettim şık olmana rağmen olumsuz yorumlarıda olgunlukla karşıladın
yoksa bana garezinmi var güzelim kombinimi beğenmedin kıskandınmı yoksa gibi tavırlar sergilemedin
herkez senin gibi olgun olsa

sağol canım:54:
beğenmeyen elbet olacaktır,herkesin zevki aynı olsa moda endüstrisi çöker:)
ben bile geçen sene bayıldığım şeylere bu sene öğkk diyorum kendi içimizde bile değişiyoruz
herkes bu anlayışta yaklaşsa ne alınıp üzülür, ne de kırılırlar birbirlerine tartışma olmaz, paylaşımlarımız daha güzelleşir:82:

dünden bir resim i$e giderken....
cok yazlik gelecektir size , ama yasadigim yerde yaz havasi var su anda havadün 25 derece idi....
pantalonum tam olarak skinny degil, kota benzeyen bir kumasi var ama o kadar cok yapismiyor..

Eki Görüntüle 182920

canım sadelikle şıklık arası ince çizgi olur ya tam üstüne basmışsın:65:

günlük bi çarşı / pazar kombini :31:
$Fotoğraf5261-horz.webp $Fotoğraf5291-horz.webp

bugün olmasa da dün akşam dışarı çıkarken ki cicilerim:)))
çok tatlı olmuşssun :nazar: yanlış görmediysem kafandada ip gbi bişey var yakışmış cnm :69:
dünden bir resim i$e giderken....
cok yazlik gelecektir size , ama yasadigim yerde yaz havasi var su anda havadün 25 derece idi....
pantalonum tam olarak skinny degil, kota benzeyen bir kumasi var ama o kadar cok yapismiyor..
Eki Görüntüle 182920
fıstık annem :9: yine sade yine uyumlu :nazar:
gamzebelinay'dı snrm :78: saat hariç hoşsun canm
kontess:nazar:

çok tatlı olmuşssun :nazar: yanlış görmediysem kafandada ip gbi bişey var yakışmış cnm :69:

gamzebelinay'dı snrm :78: saat hariç hoşsun canm
kontess:nazar:

sağol canımm
evet ince bir bant var seviyorum öyle şeyleri,80s ruhunu:)

kontesim pantolon haric hersey cok güzel ve uyumlu, bence sana skinny pantolanlar daha cok yakisiyor.. :nazar::16:

ilk yorum bana kısmetmiş..
Bluzunu çok beğendim.çok hoş :16:
tsk ederim cok incesin... :71::71:
selayhus cok uyumlu olmussun, bluzunu cok begendim... :16:
sagol canim , vero modadan almistim ... bu tarz bluzleri cok oluyor..
çok güzel uyumlu olmuş cnm bulüzünü çok beğendim
tsk ederim..
bluzune bayıldım bebikkkk:nazar: hayal ettiğimden daha güzelmişşş,tarif etmiştin ya hani:23:
kombini de gayet uyumlu olmuşş maşallah sana:21:
tam tarif edememistim canim... begenmene sevindim :38::38:
hirkanla bluzun cok uyumlu duruyor, carsi pazar gezmesi icin cokta rahat bir kombin olmus , hani dar bir pantalon almistin ya trendden , birde onla denesen acaba nasil durur ????
@selayhus cnm kombinine bayıldım şık ve tarz olmuşsun bluzunun modeline bayıldım canım...:16:
seni buralarda daha cok görmek istiyorum... hem yorumlarin hem o güzel kombinlerini özledim..:59::59:
canım sadelikle şıklık arası ince çizgi olur ya tam üstüne basmışsın:65:
sadeligi cok seviyorum, hafif süslerle elimden geldigi kadar biseyler yapiyorum , cok tesekkürler
]

335dc sende herzamanki gibi cok tatli bir yorumla utandiriyorsun beni beni...:17::17::17:

kontesskom çok fresh bir kombin olmuş içim açıldı :69:
selayhusummm:69: şifon kumaşı severiim sade ve hoşsun :70:

kızlar fotolara yorum yazamadığım için özür dilerim vizelerden başımı kaldıramıorum :59: kaldığım yerden okudum beğendiğim birçok kişiye beğen butonunu kullanabildim ancak :26:
kontescim valla yorum yazamadan geçemicem yazmiim dedim içimde kaldı beğenmedim demelerini samimi buluyorum ben ilk foto koyduğumda ilk sen yorum yapmıştın yanlış hatırlamıorsam :6:
ve birçok kişiye yön verdiğini topikteki herkes ii biliyor bana da çok yardımın oldu özellikle elbise konusunda...... aklıma geldi teşekkürlerimi suniim dedim de :71:

ki biz fotoları koyarken beni beğeniiiiiiiinnnnn diye bağırmıyoruz birbirlerimizden fikir almak için foto koyuyoruz

konuya geçelim vesselam: Daha önce fotoyu koymuştum bi fikre ihtiyacım var elbisemi aldığımdan beri bir kere giyinebildim yani sankim elbise göz yoruyo şöyle diyorum sade siyah bir yelekle nasıl olur ......yorumlarınız her zaman olduğu gibi çok değerli ...Bu elbise:

Eki Görüntüle 183108

bu da kombinlemek istediğim yelek aslında yeleğin göğüs kısmından kapanan modelleri daha mı iyi olur :31:

http://www.trendyol.com/Siyah-Yelek-3973410-P196752.aspx

kızlar fotolara yorum yazamadığım için özür dilerim vizelerden başımı kaldıramıorum :59: kaldığım yerden okudum beğendiğim birçok kişiye beğen butonunu kullanabildim ancak :26:
kontescim valla yorum yazamadan geçemicem yazmiim dedim içimde kaldı beğenmedim demelerini samimi buluyorum ben ilk foto koyduğumda ilk sen yorum yapmıştın yanlış hatırlamıorsam :6:
ve birçok kişiye yön verdiğini topikteki herkes ii biliyor bana da çok yardımın oldu özellikle elbise konusunda...... aklıma geldi teşekkürlerimi suniim dedim de :71:

ki biz fotoları koyarken beni beğeniiiiiiiinnnnn diye bağırmıyoruz birbirlerimizden fikir almak için foto koyuyoruz

konuya geçelim vesselam: Daha önce fotoyu koymuştum bi fikre ihtiyacım var elbisemi aldığımdan beri bir kere giyinebildim yani sankim elbise göz yoruyo şöyle diyorum sade siyah bir yelekle nasıl olur ......yorumlarınız her zaman olduğu gibi çok değerli ...Bu elbise:

Eki Görüntüle 183108

bu da kombinlemek istediğim yelek aslında yeleğin göğüs kısmından kapanan modelleri daha mı iyi olur :31:

http://www.trendyol.com/Siyah-Yelek-3973410-P196752.aspx
canım eklenti yaptığın yelek sade ve düz manken onu yakası açık bir bluzla giymiş
bence bu tarz yelekler dade renk bluzlarla yada gömlek tişörtlerle giyilse daha güzel olur ben bu karışık renkli elbisenin üzerine yalek giymezdim açıkça göğüs kısmından kapalı olsada yelek bu defa kilolu görünebilirsin üstüne illa bir şey giyiceksen dar kesim siyah bir hırka ile kombinle derim naçizhane fikrim..:31:

Back
X