Bugün ne giydin? Çek görelim..

canım eklenti yaptığın yelek sade ve düz manken onu yakası açık bir bluzla giymiş
bence bu tarz yelekler dade renk bluzlarla yada gömlek tişörtlerle giyilse daha güzel olur ben bu karışık renkli elbisenin üzerine yalek giymezdim açıkça göğüs kısmından kapalı olsada yelek bu defa kilolu görünebilirsin üstüne illa bir şey giyiceksen dar kesim siyah bir hırka ile kombinle derim naçizhane fikrim..:31:

Yorum için teşekkür ederim...
siyah yelek istememdeki amaç kilolu göstermemesiydi bazı üçgen şeklindeki yelekler zarif duruyor .
hırka da giyinirken önü hariç tamamen kapanmaz mı:59:
ben sadece üstten biraz kapansın dedim sade bir renkle kombinlersem renklerin karışıklığını giderebilir miyim diye düşündüm...:31:
teşekkürler :71:

Yorum için teşekkür ederim...
siyah yelek istememdeki amaç kilolu göstermemesiydi bazı üçgen şeklindeki yelekler zarif duruyor .
hırka da giyinirken önü hariç tamamen kapanmaz mı:59:
ben sadece üstten biraz kapansın dedim sade bir renkle kombinlersem renklerin karışıklığını giderebilir miyim diye düşündüm...:31:
teşekkürler :71:
canım elbise sade haliylede güzel bence o resmini koyduğun yeleklede çok kötü olmaz hem bence o yelek çok kullanışlı aslında bayanların gardırobunda olmalı pek çok şeyle kombin yapabilirsin yeleyi almayı düşünüyorsan tereddüt etme al derim...:71:

bnnu bence elbisenin karışıklığından şikayetciysen kombine başka birşey ekleme
sade giy çorap olarakta açık renkte bir çorap tercih et (elbisenin açık rengiyle aynı renkte)
bu elbiseyi çok fazla siyahla kullanma çünkü karışıklıktan ziyade bana biraz bunaltıcı geldi
açık renkle ferahlat derim
tabi yinede tercih senin canım

cok begendim hırkan cok hos:69:
tamamen cok uyumlusun:3::12:

dünden bir resim i$e giderken....
cok yazlik gelecektir size , ama yasadigim yerde yaz havasi var su anda havadün 25 derece idi....
pantalonum tam olarak skinny degil, kota benzeyen bir kumasi var ama o kadar cok yapismiyor..

Eki Görüntüle 182920
cok sıksın bluzun güzelmis maşallah diyorum sadece:nazar::12:

hoş olmussun sadece ayakkabbınla bluzun aynı renk kombin olsa nasıl olurdu dıye dusundum genel anlamda güzel olmus:12:

Son düzenleyen: Moderatör:
bnnu'cum güzel sözlerin için teşekkür ederim canım:71: elbiseyi sade kullan bence güzelim:26:
pelincim teşekkürlerr yavrum:71: memnun kalmana çok sevindim:52:
su perisi sana da çookk teşekkürler canımm:23:

canım elbise sade haliylede güzel bence o resmini koyduğun yeleklede çok kötü olmaz hem bence o yelek çok kullanışlı aslında bayanların gardırobunda olmalı pek çok şeyle kombin yapabilirsin yeleyi almayı düşünüyorsan tereddüt etme al derim...:71:

bnnu bence elbisenin karışıklığından şikayetciysen kombine başka birşey ekleme
sade giy çorap olarakta açık renkte bir çorap tercih et (elbisenin açık rengiyle aynı renkte)
bu elbiseyi çok fazla siyahla kullanma çünkü karışıklıktan ziyade bana biraz bunaltıcı geldi
açık renkle ferahlat derim
tabi yinede tercih senin canım

bnnu'cum güzel sözlerin için teşekkür ederim canım:71: elbiseyi sade kullan bence güzelim:26:

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz :71::71::71:
sonuç olarak tavsiyeleriniz üzerine elbiseyi sade giyinmeye ve açık renk çorapla tamamlamaya karar verdm:54:

canım herseyın cok hos cok uyumlu ama sankı pantulonun bıraz bolmu gelmıs yada resım cekmendende oyle gorunebılır.onun dısında herseyın cok guzel artı hırkana bayıldım.
canım bol paça olduğundan tam formunda kareleyemiyorum,ayakkabısız da olunca şekilsiz çıkıyor haklısın :31: teşekkür ediyorummm:8:

Son düzenleme:
kızlar fotolara yorum yazamadığım için özür dilerim vizelerden başımı kaldıramıorum :59: kaldığım yerden okudum beğendiğim birçok kişiye beğen butonunu kullanabildim ancak :26:
kontescim valla yorum yazamadan geçemicem yazmiim dedim içimde kaldı beğenmedim demelerini samimi buluyorum ben ilk foto koyduğumda ilk sen yorum yapmıştın yanlış hatırlamıorsam :6:
ve birçok kişiye yön verdiğini topikteki herkes ii biliyor bana da çok yardımın oldu özellikle elbise konusunda...... aklıma geldi teşekkürlerimi suniim dedim de :71:

ki biz fotoları koyarken beni beğeniiiiiiiinnnnn diye bağırmıyoruz birbirlerimizden fikir almak için foto koyuyoruz

konuya geçelim vesselam: Daha önce fotoyu koymuştum bi fikre ihtiyacım var elbisemi aldığımdan beri bir kere giyinebildim yani sankim elbise göz yoruyo şöyle diyorum sade siyah bir yelekle nasıl olur ......yorumlarınız her zaman olduğu gibi çok değerli ...Bu elbise:

Eki Görüntüle 183108

bu da kombinlemek istediğim yelek aslında yeleğin göğüs kısmından kapanan modelleri daha mı iyi olur :31:

http://www.trendyol.com/Siyah-Yelek-3973410-P196752.aspx

valla canım yelek güzel deeee bu elbiseyi boğacak gibi sanki...
ama beğendiysen kullanışlı bişey bu elbisyle olmasa bile çok şeyle kullanabilirsin:)
bide nacizane fikrim siyah çorap olmamış gibi, belli olmayacak bir çorapla daha iyi olur sanki.
bir de illa yelek tarzı bişeyle kombinlemek istiyorsan ayakkabı/çizme faktörü de önemli...
mesela düz ya da daha casual görünümlü topuklu bir çizme ile giyeceksen kot kısa ceketle bile olabilir gibi sanki:44::44:

cheshire kombinim :86: günlük bir kurs için...

$Fotoğraf5401-horz.webp $Fotoğraf5461-horz.webp

valla canım yelek güzel deeee bu elbiseyi boğacak gibi sanki...
ama beğendiysen kullanışlı bişey bu elbisyle olmasa bile çok şeyle kullanabilirsin:)
bide nacizane fikrim siyah çorap olmamış gibi, belli olmayacak bir çorapla daha iyi olur sanki.
bir de illa yelek tarzı bişeyle kombinlemek istiyorsan ayakkabı/çizme faktörü de önemli...
mesela düz ya da daha casual görünümlü topuklu bir çizme ile giyeceksen kot kısa ceketle bile olabilir gibi sanki:44::44:

yorum için teşekkürler malum kıştan dolayı siyah kullanmıştım ama sanırım çorabın rengini açmam gerekecek :1:
kot ceket pek kullanmıyorum aslında ama dediğin gibi ayakkabı da önemli bunların üstüne bir de siyah topuklu bot giyindim mi tam boğar çorapta sıkıntı var :31: umarım sorunu hallederim bir dahaki kombine...teşekkürler..:54:

cheshire kombinim :86: günlük bir kurs için...

Eki Görüntüle 183390 Eki Görüntüle 183389

kedini yirim çok tatlı yaaa çok uyumlusun kontescim :16:

yorum için teşekkürler malum kıştan dolayı siyah kullanmıştım ama sanırım çorabın rengini açmam gerekecek :1:
kot ceket pek kullanmıyorum aslında ama dediğin gibi ayakkabı da önemli bunların üstüne bir de siyah topuklu bot giyindim mi tam boğar çorapta sıkıntı var :31: umarım sorunu hallederim bir dahaki kombine...teşekkürler..:54:

kedini yirim çok tatlı yaaa çok uyumlusun kontescim :16:

heheh sağol canımmm:69: her zamanki kokoşluğumun dışına çıkan bi kombin oldu ama gidilen yer aleladeydi malum:49:

sondan birkaç resme baktım da giydiklerinize, hepsi pazar malı çok ucuz duruyor zevkleriniz bence 10 üzerinden -10:) doğruyu söyleyni dokuz köyden kovarlar benim hakkımdada şimdi kimbilir aranızda neler diyeceksiniz ama ne derrseniz deyin ben zaten mankenlik yapıyorum:):nazar:

roses pazar mallarini iyi taniyorsun hemen anladin senin giysilerin ordan olsa gerek, :61: bi yerine biseylermi batiyo Pazarlarin mankeni :)

kendine yakıştırmasını bilen pazardan bile giyse gayet şık olabiliyor.ama ben çok pahalı mağazalara girdim ne yazıkki pazarda bedava verseler alınmaz.mağdem beğenmedin sen koyda nasıl giyinilirmiş görelim.

bu arada pisiciğini çok beğendim kontes:1:

Back
X