Bugün ne giydin? Çek görelim..

jade hamilelik cok yakismis... :nazar:
kontes cok tatli olmussun, tavsanlar cok tatli, kolyen ve tokan cok güzel.. :nazar:
tatlim bluzunu pek begendim fakat kirmizi kombinin cok güzel olmus... :nazar:

rica ederim tatlım ne demek çok seviyorum bunlarla uğraşmayı, birilerine de anlatmayı :16:

Eki Görüntüle 185756 Eki Görüntüle 185755
bu puantiyeli elbisenin yakasındaki; 1 metre almıştım. hiç kesmeden dikiş yerini kolundaki dikiş yerine getirip yakaya geçirdim ,makinada diktim bunu teğelledikten sonra..

Eki Görüntüle 185759 Eki Görüntüle 185758
bu da aynısının kremi. ceket zaranın klasik ceketlerinden düğmeli. yine 1 metre almıştım, dedim ya modeli zor buldum ama beğendim diye, ikiye kesip düğmelerin kenarına geçirdim. elde diktim bunu da basit yani :34: aynı renk olursa ipin görünmez.:71:

2. yaptığında çok hoş olmuş cnm. bakalım dikme işini beceremezsem terziye götürürüm belki:51:

Son düzenleme:
jade maşallah çok tatlı bir görüntü olmuş çok da şık olmuşsun :71::82:

kontess gömlek dursun hep üzerinde ayrı bir hava katmış kombine :71:

tatlım_10 kırmızıııııı kombinin tabii ki de beni benden aldı :69:
yalnız kolundaki düğmeler biraz spor durmuş kombine göre. bir de ayakkabındaki bant olmasa daha güzelmiş, ayrıca boyu posuna maaşallah :nazar: :71:

ayakkabı hariç beendim. ayakkabının modeli hoşuma gitmedi cnm yoksa kombin gayet uyumlu:nazar:

tayt canım:46: teşekkür ediyorumm:69: bugün tanımadığım biri daha beğendi tokamı,durdurdu ve beğenisini dile getirdi:90:

senin kombin çok bomba:23: papilere bittim:52:

tatlimmmmm yikiyorsun ortaligi.masallah sana.cok yakismis giydiklerin artist gibsin mas.

Tatlim_10 bayildimm

kontess bu kombinini begenmedim malesef :18:

jade hamilelik cok yakismis... :nazar:
kontes cok tatli olmussun, tavsanlar cok tatli, kolyen ve tokan cok güzel.. :nazar:
tatlim bluzunu pek begendim fakat kirmizi kombinin cok güzel olmus... :nazar:

hepinizee coook tesekkür ederiim

rica ederim tatlım ne demek çok seviyorum bunlarla uğraşmayı, birilerine de anlatmayı :16:

bu puantiyeli elbisenin yakasındaki; 1 metre almıştım. hiç kesmeden dikiş yerini kolundaki dikiş yerine getirip yakaya geçirdim ,makinada diktim bunu teğelledikten sonra..

bu da aynısının kremi. ceket zaranın klasik ceketlerinden düğmeli. yine 1 metre almıştım, dedim ya modeli zor buldum ama beğendim diye, ikiye kesip düğmelerin kenarına geçirdim. elde diktim bunu da basit yani :34: aynı renk olursa ipin görünmez.:71:

bişe daha sorcam cnm elbise sende var ya sana soryim. bu elbiseyi taytla kombinlesem altına babet olur mu sence?:61: benekli çorapla çok güzel olduğu kesin ama bu şekilde de aklıma geldi nasıl olur acep:26:

cok güzel fikir aslinda....beceri istermi böyle birsey yapmak???dikis nakisla pek aram yokta ondan :17:

kirmiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eki Görüntüle 185743

kırmızıyı çok severim zaten çokta yakışmış
sizin her resminizi gördüğümde soracak oluyorum ama unutuyorum konuyla alakasız ama
saç renginiz ? doğal mı yoksa boyadınız mı ?boyaysa markası ((bu kadar da gevezeyim yani çok soru sorarrım )):17::17:

Son düzenleme:
masallah:nazar:bayıldım fiziğine çok güzel çokta şık olmussun boyun ve kilon kaç cnm çok merak ettim manken gibisin:nazar:

tesekkur ederım canım.1.70 boy 57 kıloyum.azıcık gobışim var onun dısında fazlalıgım yok.gobegımıde kamufle ediyorum artık.yorumun ıcın tesekkurler tatlım :65: :65:

jade hamılelık cok yakısmıs ayrıca kıyafetlerınde ayrı guzel

kontes canım salaş kıyafetler sana cok yakısıyor kolyen ve tokanda cok hos yakısmıs herseyın.tısortunu bazı arkadaslar begenmedı ama o gomlegın ıcınede dar gıtmezdı bence cok hos olmussun.

tatlım_10 kırmızı bır ınsana boylemı yakısır.bende aksıne kırmızıyı cok tercıh etmem yarında ben kırmızı gıyım bana nasıl durcak.tek kelımeyle harıkasın.hande yenerınde dedıgı gıbı sana kırmızı cok yakısıyor

Back
X