çok teşekkürler canımm![]()
![]()
merhaba gömleğinizi nereden aldınız? çok güzelmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canımm![]()
![]()
rica ederim tatlım ne demek çok seviyorum bunlarla uğraşmayı, birilerine de anlatmayı
Eki Görüntüle 185756 Eki Görüntüle 185755
bu puantiyeli elbisenin yakasındaki; 1 metre almıştım. hiç kesmeden dikiş yerini kolundaki dikiş yerine getirip yakaya geçirdim ,makinada diktim bunu teğelledikten sonra..
Eki Görüntüle 185759 Eki Görüntüle 185758
bu da aynısının kremi. ceket zaranın klasik ceketlerinden düğmeli. yine 1 metre almıştım, dedim ya modeli zor buldum ama beğendim diye, ikiye kesip düğmelerin kenarına geçirdim. elde diktim bunu da basit yaniaynı renk olursa ipin görünmez.
![]()
merhaba gömleğinizi nereden aldınız? çok güzelmiş.
jade hamilelik cok yakismis...
kontes cok tatli olmussun, tavsanlar cok tatli, kolyen ve tokan cok güzel..
tatlim bluzunu pek begendim fakat kirmizi kombinin cok güzel olmus...![]()
jade maşallah çok tatlı bir görüntü olmuş çok da şık olmuşsun:82:
kontess gömlek dursun hep üzerinde ayrı bir hava katmış kombine
tatlım_10 kırmızıııııı kombinin tabii ki de beni benden aldı![]()
yalnız kolundaki düğmeler biraz spor durmuş kombine göre. bir de ayakkabındaki bant olmasa daha güzelmiş, ayrıca boyu posuna maaşallah![]()
![]()
ayakkabı hariç beendim. ayakkabının modeli hoşuma gitmedi cnm yoksa kombin gayet uyumlu![]()
tayt canımteşekkür ediyorumm
bugün tanımadığım biri daha beğendi tokamı,durdurdu ve beğenisini dile getirdi:90:
senin kombin çok bombapapilere bittim
![]()
tatlimmmmm yikiyorsun ortaligi.masallah sana.cok yakismis giydiklerin artist gibsin mas.
Tatlim_10 bayildimm
kontess bu kombinini begenmedim malesef :18:
jade hamilelik cok yakismis...
kontes cok tatli olmussun, tavsanlar cok tatli, kolyen ve tokan cok güzel..
tatlim bluzunu pek begendim fakat kirmizi kombinin cok güzel olmus...![]()
rica ederim tatlım ne demek çok seviyorum bunlarla uğraşmayı, birilerine de anlatmayı
bu puantiyeli elbisenin yakasındaki; 1 metre almıştım. hiç kesmeden dikiş yerini kolundaki dikiş yerine getirip yakaya geçirdim ,makinada diktim bunu teğelledikten sonra..
bu da aynısının kremi. ceket zaranın klasik ceketlerinden düğmeli. yine 1 metre almıştım, dedim ya modeli zor buldum ama beğendim diye, ikiye kesip düğmelerin kenarına geçirdim. elde diktim bunu da basit yaniaynı renk olursa ipin görünmez.
![]()
![]()
ben çok beğendim çok hoş içim açıldı yakışmış...
gece gece kalbi egede kalan bir kombinle yorumlarınızı bekliyorum
(büyütmek için üzerine tık tıkk)
Eki Görüntüle 185164
bugün arazi çalışmam olduğu için rahat ve salaş olmak istedim![]()
Eki Görüntüle 185713 Eki Görüntüle 185714
kontes bu kombinini beğenmedim cnmbirtek kolyeni beğendim çok şekermiş
![]()
masallahbayıldım fiziğine çok güzel çokta şık olmussun boyun ve kilon kaç cnm çok merak ettim manken gibisin
![]()