hiç soran olmadı bu model tavsynz için tsk ayrca bu yılki modellerimizi çoktan seçtik![]()
aa hiç bir bayan oxford sormadı/almadı mı..uzun zamandır çok trednler oysaki
ne ilginç, hangi şehirdesiniz çok merak ettim :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç soran olmadı bu model tavsynz için tsk ayrca bu yılki modellerimizi çoktan seçtik![]()
airlikfeer : canım kombinini çok beğendim hırkan çok hoş pantolonunda öyleee bir tek oxfordmudur ne ayakkabıyı beğenmedim ben sevmiyorum o ayakkabıyı ama olsun sana yakışmış kendime yakıştıramıyorum ben![]()
90/1 tertiplerin şafağı 10larda da cnm 90/1 tertıpsınız sanırım demek ıstedım yada devre kaybısınızdır askerim 90/3 tertıp gıtdı.
aa hiç bir bayan oxford sormadı/almadı mı..uzun zamandır çok trednler oysaki
ne ilginç, hangi şehirdesiniz çok merak ettim :))))
gülenlere katıla katıla katılıyorummmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aircim kombinin sade ve abartıya da gerek yokmuş zaten ve sen gitgide zayıflıyor musun... artı papilerin şahane
![]()
![]()
oxford modeli ayakkabı soran bir bayan olmadı mı şaka sanırım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pazar alışverişi için rahat ve ideal cnm pantolonun çok güzel biçimi felan fiziğine yakışmış
her şey gayet uyumlu hatta upuyumlu olmuşşşbeendim..
gayet güzel olmuş tatlımgeçmiş olsun bu arada
![]()
çok teşekkür ederim canım
daha güzel papiler bizim olsun
diyeti bıraktım canım 56 kiloyum![]()
merci güselimmne için geçmiş olsun:26:
ciddi mi ya maşallah konu dağılmasın bir de boyunu söyler misin meraklıyım da .....
gayet rahat gözüküyorsun ojelerin çok hoş.![]()
teşekkürler canımm:78:ciddi mi ya maşallah konu dağılmasın bir de boyunu söyler misin meraklıyım da .....
gayet rahat gözüküyorsun ojelerin çok hoş.![]()
parmağnda yara bandı vardı sanki ben mi yanlış gördüm ki:44:
teşekkür ederim canım boyum 169 kilom 56 fazlalık olan sadece totom 96 cm
![]()
teşekkürler canımm:78:
eed eed doğru gördün,maşallah çok dikkatlisinve ince fikirlisin
teşekkür ederim canımm:78:
o da aslında pek fazlalık sayılmaz olsun yane ..tebrük ediyor susuyorum canım![]()
kontescim geçmiş olsun ya ben onu ocen sandım![]()