Bugün ne giydin? Çek görelim..

buda bendeeeen
begenmeyen yorum yazmaya bilir :61:

Eki Görüntüle 190570

Valla süper olmuş, tam sevdiğim tarz :16:

Ah ah, keşke ben de böyle mini etekler, şık kıyafetler giyebilsem.:5: IT sektöründe çalışıyorum, askeri lise gibi burası.. Pantolon dar olmayacak, üstündekiler fazla dikkat çekmeyecek derken iyice maskülen bir görünüme büründüm :26:

Ah ah, keşke ben de böyle mini etekler, şık kıyafetler giyebilsem.:5: IT sektöründe çalışıyorum, askeri lise gibi burası.. Pantolon dar olmayacak, üstündekiler fazla dikkat çekmeyecek derken iyice maskülen bir görünüme büründüm :26:

aa öyle kurallar mi var ? hani dekolte giyilmez genelde is ortaminda o okay de pantolonun darina karismalari ilginc

selayhus : gayet şık bir kombin bayıldım pantolonun çok hoş fiziğinde maşallah acaba ben anne olduktan sonra fiziğim seninki gibi olcakmı yaaaaaa:31:
tatlım_10: kombinin süper canım bacaklarınında maşallahı var yani ayakkabılarda harikaaa:52:
airlkfeer : öğretmensiniz sanırım valaha benim öğretmenim sen olsaydın ben manken filan olurdum çünkü öğrenciler genelde öğretmenlerini taklit etmeyi çok seviyorlar:49: eteğin çok yakışmış ya

Kızlar uzun zamandır yoktum bakamadım topiğe..Gördüğüm kadarıyla hepiniz yine çok şıksınız.Sizi görünce giyinip süslenip kendimi dışarlara atasım geliyo valla:))
Uzun bi aradan sonra kızçemin doğumgünüsü kombiniyle aranızdayım:))Aile arası bi kutlama olduğundan çok özen gösteremedik..

2j47ewk.jpg

boydan fotomu bulamadım.altımda siyah pantolon var.

29xdlbp.jpg

Kızlar uzun zamandır yoktum bakamadım topiğe..Gördüğüm kadarıyla hepiniz yine çok şıksınız.Sizi görünce giyinip süslenip kendimi dışarlara atasım geliyo valla:))
Uzun bi aradan sonra kızçemin doğumgünüsü kombiniyle aranızdayım:))Aile arası bi kutlama olduğundan çok özen gösteremedik..

2j47ewk.jpg

29xdlbp.jpg

kızçen ayrı bir tatlı sen ayrı bir tatlıolmuşsun çok şekersiniz ikinizde eee anasının kızı nede olsa dimi:49:

tatlim elbisen cok güzel ama keske ya ayakkabinda beyaz olsaydi, yada cantan siyah olsaydi daha uyumlu olurdu... :34:

tesekkür ederim :61:

ben beğendiğime göre yorum yapabilirim :34:
bence de çanta siyah mı olsaymış.. ama beyaz da uyumsuz durmamış tabiki

begendigine sevindim...coook tesekkür ederim

canım çok şık ve kibar görünüyorsum çanta siyahda olabilir ama beyazda güzel....:12:

cok sagol siyahla beyaz arasinda gidipo geldim sonunda beyaz sectim :61:

begenmemek elde degıl canım seni.cok şık olmussun herseyın uyumlu.

coook tesekkür ederim canimmm

ben de cantanin siyah olmasi gerektiginbi düsünenlerdenim ama onun disinda cok iyi :nazar:

tesekkür ederim

çok şık olmussun cnm ama çantan siyah olsaydı daha iyi olurdu sanki:16:

birdahakine siyah canta kesin :34:

selayhus : gayet şık bir kombin bayıldım pantolonun çok hoş fiziğinde maşallah acaba ben anne olduktan sonra fiziğim seninki gibi olcakmı yaaaaaa:31:
tatlım_10: kombinin süper canım bacaklarınında maşallahı var yani ayakkabılarda harikaaa:52:
airlkfeer : öğretmensiniz sanırım valaha benim öğretmenim sen olsaydın ben manken filan olurdum çünkü öğrenciler genelde öğretmenlerini taklit etmeyi çok seviyorlar:49: eteğin çok yakışmış ya

cok sagol canim

tesekkür ederim...insan istedigini giyinemeyince kötü oluyor tabi :50:

2j47ewk.jpg

29xdlbp.jpg

cok tatli masallah :nazar::nazar: ikinizde cok hossunuz

aircim eteğin çok hoş kurdaleyi çıkarmışsın tam olmuş canım :16:
armine bluzdaki omuz detayını çok beğendim hoş durmuş elbisen de hoş durmuş bence kolyeyi çıkarma
selaycım çok çok hoş yani uyumsuz hiçbişi yok :nazar:
joy şık bir hanımefendisiniz pantolonunuzla kombin canlanmış
tatlım 10 bence çanta güzel seçim beyaz ayakkabılar siyah çorapla belki direk göze çarpan olabilirdi ayakkabının siyah olması daha uygun olmuş ve dediğin gibi çok siyaha bürünmemek için bence beyaz çanta tam olmuş çok şıksınız :nazar:

merhaba uzun zamandır yoktum, ama tanıdık isimler gördüm
selay, kontescim efsun ve herkese :16::16::16:

dün eşimin doğum günü vardı yemek ve sinema

üzerime siyah deri ceket ve kahveli siyahli küçük çantam vardı o kaa

kaç kilo olduğumu soranlar olacaktır, toptan yazim dedim
konteskoooo halaa 59u göremedim kuzum yaa :27: ama 1 ay tatil yaptım sabitim halaa :32::32:

Eki Görüntüle 190967 Eki Görüntüle 190968

mavi_26 maşallah kızın pek tatlı canım
sanırım 2 yaş günü allah bağışlasın...:nazar::nazar::nazar:

benim de haziranın 2sinde 2 yaşına girecek:nazar::nazar:

konteskoooo halaa 59u göremedim kuzum yaa :27: ama 1 ay tatil yaptım sabitim halaa :32::32:

kombine bittim canım:23::81::82: tatil sefan olsun ohh süperr:93::92:59'u beraber göreceğiz inşallah:61:

Son düzenleme:

öğretmen değilim canım daha ama yakında olacağım inşallah:52: şuan yüksek lisans ders aşamasındayım:6:
:9:çok teşekkür ederim canım:17:
öğrencilerim büyük olacaklar canım üniversitede hoca olacağım inşallah:66:

2j47ewk.jpg

29xdlbp.jpg

ikinize de maaşallah canım:nazar:

aircim eteğin çok hoş kurdaleyi çıkarmışsın tam olmuş canım :16:
armine bluzdaki omuz detayını çok beğendim hoş durmuş elbisen de hoş durmuş bence kolyeyi çıkarma
selaycım çok çok hoş yani uyumsuz hiçbişi yok :nazar:
joy şık bir hanımefendisiniz pantolonunuzla kombin canlanmış
tatlım 10 bence çanta güzel seçim beyaz ayakkabılar siyah çorapla belki direk göze çarpan olabilirdi ayakkabının siyah olması daha uygun olmuş ve dediğin gibi çok siyaha bürünmemek için bence beyaz çanta tam olmuş çok şıksınız :nazar:

:62::62:bence de canım çok güzel oldu bölyle :62:
teşekkür ederim:70:

:23::23:süper bir kombin:nazar:

begen butonunu kullanan ve yorumda bulunan herkese cok tesekkür ederim.
beren91 olursun canim sende nevarkii simdi azimle geldin istedigin kiloya ozamanda gelirsin.
birde ben hamileliktede 9 kilo almistim zaten :1: onunda etkisi var sanirim..

darkom bebegim hosgeldin .. öncelikle tebrik ederim canim seni fizigin süper görünüyor .....
merak ediyordum nerelerde acaba diye :)... kombininde cok hos hosmus

mavi 26 sizde anne kiz cok tatlisiniz...

tatlim 10 kombinin $Ik bir kombin olmus cantada siyah kullanirdim sanirim.., spor yapiyormusun kasli duruyorsun canim...
birde elbisen tally weijl den sanirim orda görmüstüm?? orda görmüstüm bunlardan...

selayım çok beğendim çok sadesin :7:
tatlım 10 çok beğendim uyumlu ve şık olmuşsun
darko bomba olmuşsun :10: süperrr:10:
mavi26 gömleğin hoş bişeye benziyor ama siyah şeyi sevmedim bebişinin doğum günü kutlu olsun:34:
bende öylesine bir kombin koyuvereyim :36:

Eklentiler

• $050520116005.webp
    $050520116005.webp
    11 KB · Görüntüleme: 37
  • $050520116003.webp
    $050520116003.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 63
Back
X