Bugün ne giydin? Çek görelim..

kontescim grup duışına çıkarak yorum yazıyorum şöyle ki kombini bütün olarak beğendim ama o gömlek yerine bşka bir gömlek giysen daha hoş olurdu diye düşünüyorum:16:

airlikfeerrr gayet hoş olmuşssun ama sanki üstüne daha kısa bir hırka alsaydın daha hoş olurdu

selaycım harika olmuşssun hırkana bayıldım renk uyumlarında çok güzel olmuş:16:

teşekkür ederim canım onu da yaparım :9:
amam bu renkelrde hırkam yok kısa:30:krem gibi var onunla yaparım bide:29:

bende en çok ayakkabılarıma bayılıyorum canım:16:
siyahı da var alcam sanırım onuda:18:
diyeti bıraktım canım:9:daha da başlamıcam:9:
teşekkür ediyorum bu arada:29::54:

yakismis valla. diyeti birakmissin ama daha ince görünüyorsun, sanirim kiyafetten. böyle kalmaya bak süper...

$12.webp..............................

canım çantan çok hoş saçınla bile uyumlu olmuş.

saç rengin nedir canım çok hoş duruyo....bu aralar bu renge takığım...

tesekkür ederim ,saclarimi kuaförde boyatmistim ,birkac tonu katmisti sanirim birbirine, sordugumda karamel ve orta sari demisti... umarim saglarsin istedigin rengi...

gunaydincim, efsun, gecekusum tesekkür ederim sizlerede ...

Son düzenleme:
yakismis valla. diyeti birakmissin ama daha ince görünüyorsun, sanirim kiyafetten. böyle kalmaya bak süper...

:62::62::62:çok teşekkür ederim canım:62::62:
almamak için elimden geleni yapacağım canım:62::62:
kyafetin çok etkisi var tabi:4:

airlikfeer canım etek biraz sırıtmıs gibi geldi bana. Ama genel olarak elbiselerin çok güzel ve şık duruyor.

teşekkür ederim canım:70:

çok şık olmuşsun özellikle eteğine bayıldımmmmm:62::62:

:9:teşekkür ederim canım:9::29:

kontes elbisen cok güzel ama icine giydigin kot gömlegi uyumlu bulmadim ben.. :34:
selayhus kombinin cok güzel, ayrica fizigin cok güzel bence dar pantolonlar daha cok yakisir sana... :nazar:
airlikfeer etegin olmamis bu kombine ama papuclarin cok güzel.. :34:

selayhus kombinin cok güzel, ayrica fizigin cok güzel bence dar pantolonlar daha cok yakisir sana... :nazar:
:

tesekkür ederim canim, nerdeyse skinnyler cikti cikali onlari giyiniyorum ,biraz degisiklik yapmak istedim, bu pantalonu yaz icin almistim aslinda ama bu kombinde denedim , sagol:71::71: ..

Son düzenleme:
artık giremiyorm hergün girsemde yorum yapmaya vaktim olmuyo begen butonunu kullanıyorm :58: sınavlar bittikten snra görüşürz :3::3:

selayhus çok begendim herşeyi 4-4lük kombininin alkış sana :46::nazar:
kontes o gömlek ona hiç olmamış canm ya :20:
biri bi elbise göstermişti giyiyimmi die hatırlamıyorm kim :9: giysin güzeldi :9::9:

Son düzenleme:
artık giremiyorm hergün girsemde yorum yapmaya vaktim olmuyo begen butonunu kullanıyorm :58: sınavlar bittikten snra görüşürz :3::3:

kontes o gömlek ona hiç olmamış canm ya :20:
biri bi elbise göstermişti giyiyimmi die hatırlamıyorm kim :9: giysin güzeldi :9::9:

mercii canım:42::42::42:

]

bendende öpücükler sana :38::38::38:.. tsk ederim..

dilim,nutkum tutuldu
aman Allahım sen ne güzel bişesin :53:

utandim canim yaa, cok sagol... senin güzel görüsün:38:...:71::71:

:

Son düzenleme:
Back
X