Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jade ikinizde cok tatli olmussunuz..
kontes bence hic kilolu durmuyorsun, kot mont disinda begendim..![]()
kontescim günlük bir kombin seninde dedigin gibi , uymuyan bisey göremedim ben.. bu yeni kot montun degilmi ??? kirmizi oje sürrr kirmiziii![]()
Eki Görüntüle 191163 Eki Görüntüle 191164 Eki Görüntüle 191162
kac gundur eklemıyorum.cok fazla özelligi olmayan sade bır kombın.artı sıyah cantam var.![]()
aysemmm:cok güzel olmussun canimmm batbetler cok hos ama ceketin biraz kisa olabilirdiama böylede güzel
twetty84: sade ve uyumlu zaten kirmiziyi cook seviyorum yakismis
Bnnu: hersey uyumlu canim..hos olmussun
bnnu çok beğendim sade ve asil...sanırım lcw da görmüştüm aynısını yada benzerini...
unutmadan sizleri yazdım da bakabilirsem daha yazıcamm...
canım kot mont hariç beğendimenine çizgi şişman gösterir, evet evet:84:
kot mont pek içime sinmedi ama önemsiz bi yere gittiğimden üstünde düşünmedim
Eki Görüntüle 191353 Eki Görüntüle 191354
Fotolar neden böyle çıkıyor hep ?
canım çok siyah olmuşun yaa
çok teşekkürler canım![]()
benimki tiffanyden çoğu yerde aynı model olabilir yorumunuza çok teşekkür ederim![]()
tshirt çok tatlııııtam size göre bu arada kızınızı ve gelecek olan bebişi Allah bağışlasın
![]()
canım kot mont hariç beğendim![]()
siz daha uyumlusunuz
bu arada konuya cevap ver kısmında yazı tipini düzelt satırında eklenti ekle var oradan ekleme yaparsan fotolar ekranda çıkar canım ...
Eki Görüntüle 191163 Eki Görüntüle 191164 Eki Görüntüle 191162
kac gundur eklemıyorum.cok fazla özelligi olmayan sade bır kombın.artı sıyah cantam var.![]()
enine çizgi şişman gösterir, evet evet:84:
kot mont pek içime sinmedi ama önemsiz bi yere gittiğimden üstünde düşünmedim
Eki Görüntüle 191353 Eki Görüntüle 191354
Eki Görüntüle 191397 <script src='http://imageshack.us/shareable/?i=wwwwwwwwwv.jpg&s=801&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
kremli olan ben yeşilli olan arkadaşım.
bence kilolu göstermemiş gayet güzel olmussun birtek ojelerini uyumsuz buldum
aa öyle kurallar mi var ? hani dekolte giyilmez genelde is ortaminda o okay de pantolonun darina karismalari ilginc