Bugün ne giydin? Çek görelim..

enine çizgi şişman gösterir, evet evet :59::84:

kot mont pek içime sinmedi ama önemsiz bi yere gittiğimden üstünde düşünmedim:61:

$Fotoğraf6661-horz.webp $Fotoğraf6791.webp

jade ikinizde cok tatli olmussunuz.. :nazar:
kontes bence hic kilolu durmuyorsun, kot mont disinda begendim.. :16:

jadecim cok tatli olmusunuz .... spor spor hosuma gitti kombinin..

aysemmm corapla giyinseydin daha iyi dururdu canim heralde , böyle biraz üst üste geldi gözüme .. babetlerin güzel olmus..

kontescim günlük bir kombin seninde dedigin gibi , uymuyan bisey göremedim ben.. bu yeni kot montun degilmi ??? kirmizi oje sürrr kirmiziii:34::34:

$wwwwwwwww.webp <script src='http://imageshack.us/shareable/?i=wwwwwwwwwv.jpg&s=801&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

kremli olan ben yeşilli olan arkadaşım.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 191163 Eki Görüntüle 191164 Eki Görüntüle 191162

kac gundur eklemıyorum.cok fazla özelligi olmayan sade bır kombın.artı sıyah cantam var. :37:

canım çok siyah olmuşun yaa

aysemmm:cok güzel olmussun canimmm batbetler cok hos ama ceketin biraz kisa olabilirdi :34: ama böylede güzel
twetty84: sade ve uyumlu zaten kirmiziyi cook seviyorum yakismis
Bnnu: hersey uyumlu canim..hos olmussun

çok teşekkürler canım :54:

bnnu çok beğendim sade ve asil...sanırım lcw da görmüştüm aynısını yada benzerini...
unutmadan sizleri yazdım da bakabilirsem daha yazıcamm...

benimki tiffanyden çoğu yerde aynı model olabilir yorumunuza çok teşekkür ederim :71:
iki tane meleğimm var benimmm... :nazar:

2 gün önce ben...

tshirt çok tatlıııı :69: tam size göre bu arada kızınızı ve gelecek olan bebişi Allah bağışlasın :nazar:
enine çizgi şişman gösterir, evet evet :59::84:

kot mont pek içime sinmedi ama önemsiz bi yere gittiğimden üstünde düşünmedim:61:

Eki Görüntüle 191353 Eki Görüntüle 191354
canım kot mont hariç beğendim :54:

<script src='http://imageshack.us/shareable/?i=wwwwwwwwwv.jpg&s=801&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>

kremli olan ben yeşilli olan arkadaşım.

Fotolar neden böyle çıkıyor hep ?

siz daha uyumlusunuz :69:
bu arada konuya cevap ver kısmında yazı tipini düzelt satırında eklenti ekle var oradan ekleme yaparsan fotolar ekranda çıkar canım ...

Son düzenleme:
canım çok siyah olmuşun yaa

çok teşekkürler canım :54:

benimki tiffanyden çoğu yerde aynı model olabilir yorumunuza çok teşekkür ederim :71:

tshirt çok tatlıııı :69: tam size göre bu arada kızınızı ve gelecek olan bebişi Allah bağışlasın :nazar:

canım kot mont hariç beğendim :54:

siz daha uyumlusunuz :69:
bu arada konuya cevap ver kısmında yazı tipini düzelt satırında eklenti ekle var oradan ekleme yaparsan fotolar ekranda çıkar canım ...

Teşekkür ederim canım :71:

kızlar bana yorum yapan beğen butonuna basan ve kızımın doğum gününü kutlayan herkese çook teşekkürler..tek tek alıntı yapmıyayım dedim daha doğrusu beceremedim :)))

aa öyle kurallar mi var ? hani dekolte giyilmez genelde is ortaminda o okay de pantolonun darina karismalari ilginc

yok yahu karışan görüşen yok, tam tersine kesinlikle muhafazakar değiller, ben o kadar erkeğin arasında rahatsız olmamak için giymiyorum... :35:

Back
X