Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar bende böyleydimmm...kusura bakmayin resimlerin kalitesi biraz kötü olmus
Eki Görüntüle 194131
çok hoşsun canım![]()
Çok beğeniyorum ben seni yaaa
Çok uyumlu herseyin canım.
Pantolon cok yakısmıs.
aysemm ilk kombinin hos tek gözüme carpan birsürü takilar oldu canim , cok taki sevmedigim icin gözüme abartili geldi, sadece kolye ile düsündüm hos geldi gözüme
ikincide hos hanim hanimcik bir kombin, zaten ceketide cikarmisindir ilerleyen vakitte :)
pelinkr elbisenin üzerine hirka fikri güzel , renk uyumu hosuma gitmedi benim sadece...
tatlim_10 acik acik renklerle bahar gelmis, bu pantalonlar benimde hosuma gitmeye basladi artik :) birtanede ben edinecegim sanirim , uyumlu buldum senide canim ,sadece degisik giyinmek istediginde bir önerim olacak üzerine kahve tonlarinda bir bluz veya badi cok hos duracaktir ....
minikdepresif benimde var böyle bir trencim cok yakismis üzerine hanim hanimcik bir kombin olmus ... ruhsatinda hayirli olsun ..
unuttugum varsa kusura bakmayin aklimda kalanlar bunlar derkendarkom aklima geldi
canim bu tunigini kahve ile daha uyumlu buldum bir ara siyahla eklemistin sanirim... üzerindeki hirkanda tek renk kahve tonlarinda olsaymis tam süper olacakmis..
bugunluk bukadar
ha evet kontescigim bu pantalonlar genelde bu boyda oluyorlar canim , ben burda hep öyle gördüm ,senin dedigin gibide var ama böyllede oluyorlar o yüzden tuhaf gelmedi benim gözüme, hattta dün bir bayanda görmüstüm üzerine örgü bir bolero giyinmisti pantalonla ayni tonlarda ve icinde kahve dar bir badi vardi cok hosuma gitmisti kendileri
ne uzun yazdim :82::82:
tatlim_10 çok uyumlu giyinmişsin çok güzelll![]()
darkolive: keske hirkanda kahve tonlarinda olsaydi...ama gerisi cok güzel
yok bu tarzlar varcanım muhabbetimize dayanarak eleştiriyorum kusuruma bakma; pantolonun yüksek bel olması gerekmiyor muydu? :26:
kombin güzel ama pantolonun duruşunu beğenmedim canım![]()
darkocum lacivert elbisenle çok hoş görünüyorsun
sarı altını sevmem ama kolyende hoş zarif bir modelmiş canım
ikinci kombinde kısa kahve küçük bir hırka çok hoş olumuş
güzelliğine güzellik katarmış diye düşündüm canım
unuttugum varsa kusura bakmayin aklimda kalanlar bunlar derkendarkom aklima geldi
canim bu tunigini kahve ile daha uyumlu buldum bir ara siyahla eklemistin sanirim... üzerindeki hirkanda tek renk kahve tonlarinda olsaymis tam süper olacakmis..
bugunluk bukadar
ha evet kontescigim bu pantalonlar genelde bu boyda oluyorlar canim , ben burda hep öyle gördüm ,senin dedigin gibide var ama böyllede oluyorlar o yüzden tuhaf gelmedi benim gözüme, hattta dün bir bayanda görmüstüm üzerine örgü bir bolero giyinmisti pantalonla ayni tonlarda ve icinde kahve dar bir badi vardi cok hosuma gitmisti kendileri
ne uzun yazdim :82::82:
kontescim senin kombinini çook beğendim
tam baharlık iç açıcı vallahii
ama sanki kolyelerinden birini tercih etsen, daha iyi olurmuş :26::26::26:
ne zamandır ekleyemedim kızlar fırsat olması buda bugünden benhttp://i1105.hizliresim.com/2011/5/10/9915.jpg
Merhabalarrr ben döndüm istanbula
Bu Cumartesi günkü Halimm...
Eki Görüntüle 192576
Buda Bugünkü Halim...
Eki Görüntüle 192592
trennden aldıım elbiseler geldi. pembe dolaba da ekledim ama buraya da eklemek istedim. yorumlarınızı bekliorum..
Eki Görüntüle 192594 Eki Görüntüle 192595
Eki Görüntüle 192596 Eki Görüntüle 192597
selaycım harikasın
beren saçların bluzun herşey çok hoş
ve bugün ben
ceketin içine hırka giymek istemedim
sonradan okulda hırkayla giydim
deri ceketim anneler günü hediyem :))
Eki Görüntüle 192598
ayakkabımda bunlardı
![]()
uzun süredir giremiyordum baya birikmiş oyüzden buton kullandım
pazar gününden buda bayanlarEki Görüntüle 193025
Eki Görüntüle 193415
bugünden bi foto deil ama bugünde böyleydimsevgiliyi kesmeyi denedim ama abuk subuk bişy oldu kesemeyince kalplendirdim ortalıgı :123:
burda olmasada bugün okul moduydu![]()