Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz mı canım, kırmızı daha çok hoşuma gitti..
trendden son aldığım elbise geldi. sanırım geri göndercem. çok beğenerek almamıştım ztn. kargo indirimli die almıştım:2: sizin de yorumlarınızı alıyim dedim.
Eki Görüntüle 194588 Eki Görüntüle 194589
elbisenin çok sarmasından korkuodum. aksine hiç öle olmadı. mankendeki gibi sarmadı![]()
trendden son aldığım elbise geldi. sanırım geri göndercem. çok beğenerek almamıştım ztn. kargo indirimli die almıştım:2: sizin de yorumlarınızı alıyim dedim.
elbisenin çok sarmasından korkuodum. aksine hiç öle olmadı. mankendeki gibi sarmadı![]()
teşekkür ederim yorum için tatlışş
:83::83:çok kısa
bence de geri yolla canım:18:
diğer topikdede söylemiştim elbisenin üst kısmı kötü
bencede değiştir canım
yalnız şuda bir gerçek mankenden daha güzel olmuş yakışmış sana
bacakların çok hoş görünüyor incecik
birazda üstü bedenini sarıp o perde gibi saçakları olmasaymış
on numara olacakmış :)))
kontes elbisenin üzerine gömleği yakıştıramadım
bence kot gömleğini tayt, skiny ve kısa şortlarla dene çok hoş olacaktır
onun dışında saçların çok hoş elbisen yakışmış canım
biraz geçmişe baktımdda
darkolive canım kombinine bayıldım dantelli tuniğin çok güzelama üstündeki hırka olmamış yaa , düz bej yada kahve bir hırka giyseydin keşke
airlikfeer ben ceketli kombinini daha çok beğendim , o asker karşılama heyecanı bendede varr
tatlım 10 gömleğin hariç üstünü çok beğendim, ama beyaz gömleğin yerine açık mavi bir gömlek giyseydin çok daha hoş olur kanımca
kontesim ben üstünü başını saçını kaşını gözünü çok beğendimmm(kaş+göz faceden bakıldığı için yapılan bir yorumdur
)
pelinkr elbisenin nesini beğenmedin ki geri yolluosun ? valla ben çok beğendim, o püskülleri sökersen 10 numara olur bence![]()
merci tatlım:78:
senin de kombinin hoş olmuş canım beğendimm :))![]()
kontes canim kot gömlek disinda cok begendim, saclarinin renginede bayildim..
pelinkr elbise mankendense sana daha cok yakismis ama bencede geri gönder üst kismini begenmedim..
barbieveken tek kelimeyle harika olmussun...![]()
benzer bi kombinim olmuştu ama bugünün önemi başka diye ekliyorum![]()
kontes ogün konserindeyken:78:
Eki Görüntüle 194547 Eki Görüntüle 194548