Bugün ne giydin? Çek görelim..

uzun siyah hırka yada kısa siyah hırka siyah ceket yada siyak bişeyin varsa öle dene :26:

siyah hırkayla kombinliorum cnm ztn. havalar ısındı ya hırka yerine ne giyebilirim die bakınıoken bu boleroyla denedim fikirllerinizi mrk ettim. az daha ısınınca boş gicem:49: pek olmadığının farkındayım:58:

tşkler hayatımmm :69: sevgilimin geleceği gün yani yarın için çoook başka planlarım kombinlerim vardı kafamda ama benim süprüs yumurtam bugünden geldi, hazırlıksız yakalandım ne yazık ki :50: sbh çekmiştim kendimi , babannemde ayna olmadığı için bakıyım diye : ))) bugün böyleydim
Eki Görüntüle 195754

aaaaaa buluştunuz muuuuu :52::52: böylede çok güzelsin ay kıyamam sürpriz yapmış :46: hadi maşllhhh :123:

ya benim eşşek kafamm yüzümü kapamadan koydum nası silicem bnlarıııı :'(:'(
alıntı olmadan yorum yapılırsa çok sevinirim :(

Son düzenleme:
dc kombin süperr:nazar: sen de çok tatlıymışsın maşallah:72:
fotolar nasıl siliniyor bilmiyorum ama süren kısıtlıyken öğren derim:26:

dc kombin süperr:nazar: sen de çok tatlıymışsın maşallah:72:
fotolar nasıl siliniyor bilmiyorum ama süren kısıtlıyken öğren derim:26:
çok teşekkür ederim canm :69::71:
buldum sonunda :) profilde sol kısımda eklentiler die bi bölüm var ordan siliniyo aklınızda kalsn unutursanız bnm gbi :)):65:

$16052011(025).webp$16052011(014).webp$16052011029.webp
k.bakmayn dierlerini silmek zorunda kaldım deşifre etmiştm kndimi :9::9: yine ekledim :emir_bebek:

BarbieveKen: cook begendim hele ceketine bayildim
rockerx: pek belli olmuyor uzaktan cekim oldugu icin ama gördügüm kadariyla giyisilerin hos :51:
aysemmmmm: canim yaaa ben bu kombinini pek begenmedim :30: küpelere, yüzük, babetlere laf yok onlar süper ama keske ya pantolonunun rengi acik olsaymis yada tüylü yelegini giymeseydin
twetty84: cok güzel olmussun bu arada fizigin gercekten cok hos
pelinkr: bence olabilir göze batmiyor acik renk bolero ama siyah olsaymis daha hos durabilirmis sanki
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin :61:

rockerx: pek belli olmuyor uzaktan cekim oldugu icin ama gördügüm kadariyla giyisilerin hos :51:
aysemmmmm: canim yaaa ben bu kombinini pek begenmedim :30: küpelere, yüzük, babetlere laf yok onlar süper ama keske ya pantolonunun rengi acik olsaymis yada tüylü yelegini giymeseydin
pelinkr: bence olabilir göze batmiyor acik renk bolero ama siyah olsaymis daha hos durabilirmis sanki
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin :61:

teşekkür ediyorum cnm:71:

Yine olmuş, yine yakışmış.

çok teşekkür ederimm :23::16:
335dc etekli kombinlerin hastasıyım çok beğendim süper bir kombin olmuş:nazar:
pelinkr elbisen güzel fakat beyaz boleroyla beğenmedim ben canım :26:

çok teşekkür ederimm :23::16:
335dc etekli kombinlerin hastasıyım çok beğendim süper bir kombin olmuş:nazar:
pelinkr elbisen güzel fakat beyaz boleroyla beğenmedim ben canım :26:

teşekkür ediorum cnm pek olmadı evt. havalar iice ısınana kadar beklesin en iisi:49:

senin kombinini de çok beğendim. değinmeden geçemicem pozlarına hastayım cnm ya.:52: sana çok yakışıo böle pozlar:49:

Back
X