uzun siyah hırka yada kısa siyah hırka siyah ceket yada siyak bişeyin varsa öle dene :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun siyah hırka yada kısa siyah hırka siyah ceket yada siyak bişeyin varsa öle dene :26:
tşkler hayatımmmsevgilimin geleceği gün yani yarın için çoook başka planlarım kombinlerim vardı kafamda ama benim süprüs yumurtam bugünden geldi, hazırlıksız yakalandım ne yazık ki
sbh çekmiştim kendimi , babannemde ayna olmadığı için bakıyım diye : ))) bugün böyleydim
Eki Görüntüle 195754
-------------------------------
cok teşekkr ederim canmçok beendim kombinini çok cicibu arada çok tatlısın cnm ya maşallah
![]()
çok teşekkür ederim canmdc kombin süperrsen de çok tatlıymışsın maşallah
fotolar nasıl siliniyor bilmiyorum ama süren kısıtlıyken öğren derim:26:
Eki Görüntüle 196348 Eki Görüntüle 196347 Eki Görüntüle 196346
k.bakmayn dierlerini silmek zorunda kaldım deşifre etmiştm kndimiyine ekledim
![]()
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin[/B]
ayyy çok teşekkr ettimeteğinde sende çok tatlısın![]()
BarbieveKen: cook begendim hele ceketine bayildim
rockerx: pek belli olmuyor uzaktan cekim oldugu icin ama gördügüm kadariyla giyisilerin hos![]()
aysemmmmm: canim yaaa ben bu kombinini pek begenmedimküpelere, yüzük, babetlere laf yok onlar süper ama keske ya pantolonunun rengi acik olsaymis yada tüylü yelegini giymeseydin
twetty84: cok güzel olmussun bu arada fizigin gercekten cok hos
pelinkr: bence olabilir göze batmiyor acik renk bolero ama siyah olsaymis daha hos durabilirmis sanki
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin![]()
![]()
ayyy çok teşekkr ettimevet etegi bnde çok severek aldım ama çok kısaydı eve nası döncegimi bilemedim
![]()
![]()
BarbieveKen: cook begendim hele ceketine bayildim
rockerx: pek belli olmuyor uzaktan cekim oldugu icin ama gördügüm kadariyla giyisilerin hos![]()
aysemmmmm: canim yaaa ben bu kombinini pek begenmedimküpelere, yüzük, babetlere laf yok onlar süper ama keske ya pantolonunun rengi acik olsaymis yada tüylü yelegini giymeseydin
twetty84: cok güzel olmussun bu arada fizigin gercekten cok hos
pelinkr: bence olabilir göze batmiyor acik renk bolero ama siyah olsaymis daha hos durabilirmis sanki
335dc: etegineeeeeeeeeeee bayildiiiiiiim gercekten cooook güzel..kombinin hos sanada cok yakismis...bu arada seker bir bayanmissin![]()
Yine olmuş, yine yakışmış.
çok teşekkür ederimm
335dc etekli kombinlerin hastasıyım çok beğendim süper bir kombin olmuş
pelinkr elbisen güzel fakat beyaz boleroyla beğenmedim ben canım :26:
hayır onu demek istemedimeteğine bayıldım çok şirinmiş.alır almaz giyiptemi geldin?
bayıldım canım
![]()
çok teşekkür ederimm
335dc etekli kombinlerin hastasıyım çok beğendim süper bir kombin olmuş![]()