airlikfeer cok güzel olmussun canim, ceketini böyle kombinlemen gayet hos olmus...![]()
saol canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
airlikfeer cok güzel olmussun canim, ceketini böyle kombinlemen gayet hos olmus...![]()
:) pazardan aldım canım her rengı var bunların 10 tl ye satılıyor.
ayşem üstün uzun bacakların acayip kısa görünmüş gerçekten fotoğraftan mı ki ?
bu da benim dünden (çotanaklarım gördü gerçi)
sağol cnm... vallahi çok doğru bi temenni yemek yap temizlik yap çocuk bak bide cadı bi görümce var onun çenesinle uğraş kayınvalidede aynı gerçi offf off neyse bikaç gün daha dayanıcam artık sonra canım evime
Mezun oluyorum benbu da kep töreni için aldığım elbiesem ve ayakkabım
![]()
henüz ütüleyemedim kusura bakmayın![]()
Eki Görüntüle 196790
cok tombik cıkmısım ARTI PANTOLONUMUN PACALARIDA COK YUKARIDA CIKMIS TAM BILEGIMDE BITIYOR PANTOLON
Mezun oluyorum benbu da kep töreni için aldığım elbiesem ve ayakkabım
![]()
henüz ütüleyemedim kusura bakmayın![]()
buna bayildim![]()
dün akşamki eğitimden sonraki pestilim çıkmış halimmm..
cok begendim canim, percemmi kestirdin? cok yakismis
slm sekerler yazili yorum yapmiyorum ama hep takip ediyorum sizi begendiklerimede begen butonuna basiyorummm
uzun zamandir eklemiyorum boydan bi foto cekilmisken bende ekleyim dedim
siyahli olan benim : siyah blazer, siyah tunik, taba rengi kemer, taba canta, siyah ayakkabi (ama topuklari taba rengine yakin, platform topuk)
Eki Görüntüle 196972
güzel hos olmussun...ceketini önceki kombinindede begenmistim zaten
bence cok güzel cikmissinhersey uyumlu ben cok begendim
elbisen güzelmis ama ayakkablarin daha bir güzel![]()
slm sekerler yazili yorum yapmiyorum ama hep takip ediyorum sizi begendiklerimede begen butonuna basiyorummm
uzun zamandir eklemiyorum boydan bi foto cekilmisken bende ekleyim dedim
siyahli olan benim : siyah blazer, siyah tunik, taba rengi kemer, taba canta, siyah ayakkabi (ama topuklari taba rengine yakin, platform topuk)
Eki Görüntüle 196972
rüyamsın : canım keşke ayakta foto çekinseydin ya![]()
Siyah ve kahverenginin güzel uyumu olmuş ve hoş durmuş.
siyah çanta çok büyük değilmi?
teşekkür ederim canım
çok şık olmuşsun canım![]()
jigsaw : ya elbisenin rengi ve göğüs dekoltesi muhteşem çok yakışmış ay ben dekolteye bayılırım
airlikfeer : canımm tam havalara uygun çok şeker giyinmişsn pantolonun çok yakışmış![]()