Bugün ne giydin? Çek görelim..

Koca bir dilim pastamı yerken herkesi inceledikten sonra yorumlarıma başlıyorum :9:

Selayhus : Kahve hırkalı kombini beğendim laci ceketliyi daha çok beğendim tarzını seviyorum hırkalar ceketler bende çok severim bunları + insanın fiziği iyi olunca çok güzel taşıyor giysileride:31:
Kontes: o botların oyle hoş duracağını hiç düşünmemiştim :) Koton da sezon başında tabasını görmüştümde burun kıvırmıştım ....Yanılmışım:18:
Alishia: Genel olarak hoş görünüyorsun ve söylemeden geçemicem ayakkabı seçimin çok hoş olmuş işte orda olaya noktayı koymuşsun :34:
pakize85: Yelek gözüme takıldı iyi mi kötü mu anlamda hala kendimi çözemedim.. Ama genel itibariyle güzel buldum
2. kombine gelince cidden çok iyi, bu gülümseyen kombinini çoook beğendim . Ve anladım ki kombinleri tamamlayacak en iyi şey güzel(ve pozitif) bir yüzmüş:16:

bnnu: bnnucum bence pantolon hiç olmamış :50: Sen güzelsin ama çizgili kazağın altına o pantolon güzel değil

yorum için teşekkürler canım...:16:

kontes sanada çok teşekkürler :16:

converseler bu kiyafetin yildizi o zaman. hem elegan, hem spor, masallahin var :nazar:
beni bir sen anladin efsuncum :60: :60: .. bu kombinde tam yakalamak istedigimde buydu ne güzel özetlemisin sagol :38::38:

kemer disinda begendim, taytt ve ayakkabilarda kahve tonlarinda sanirim...

konu dışı olucak ama ilk fotodaki bacaklara 'nassıılll yanii :18:' demeden geçemedim
nevarki bacaklarda ???

tam secemesemde renk itibariyle hos bir kombine benziyor...

KONTESIM ben böyle kisa pantalonlara babetide cok yakistiriyorum :33::33:

gecekusummm :38::38:

beni bir sen anladin efsuncum :60: :60: .. bu kombinde tam yakalamak istedigimde buydu ne güzel özetlemisin sagol :38::38:

kemer disinda begendim, taytt ve ayakkabilarda kahve tonlarinda sanirim...

nevarki bacaklarda ???

tam secemesemde renk itibariyle hos bir kombine benziyor...

KONTESIM ben böyle kisa pantalonlara babetide cok yakistiriyorum :33::33:

gecekusummm :38::38:

kolum kadar bacağı var kızım görmüyosun mu :1:üstelik de yamuk:1:

e olmus iste... leopar desenli babateler aslinda herseyle olur ama önemli olan cok fazla göz yorucu desenlerle kombinlememen. heryeri leo olanlar cok acaip gözüküyorlar oysa bak su ablalara, süpper

Eki Görüntüle 280011
Eki Görüntüle 280013
Eki Görüntüle 280014
Eki Görüntüle 280015

ayyy en bastaki ve en sondakiler ne öyle:18: beyaz pantolonlu kıza bayıldım kombinde harika gömleği hele çok hoş çok güzelmiş saçlarda fizikte güzellikte süper saç rengi çok hoşuma gitti yaza öyle bişey boyatmayı düşünüyodum iyi oldu koyduğun fikir oldu bu kış biraz bakım yapmam lazım saçıma yaz içinde 4 defa boyatınca saçlarım deligibi döküüyo ve seyreldiler:50:

bugünden ben:1:
$387948_10150378432963485_706518484_8447548_1575400183_n.webp:72:

bannu : kız o pembeli kazank nasılda güzelmiş sanada çok yakışmış 100 verdim sana valaha:49:
efsun : canım bulanık çıkmış ben pek bişi anlamadım ya:43:

sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim:27: :1:

$11-horez.webp

selayhusum bu boyfriend blazerı istanbuldanm mı almıştın? gerçekten çok yakışmış bitanem valla ben şallada gayet beğendimmm :34: gecenin 12sinde kırmızı ojeleri çıkartmanada ayrı bir güldğm kikiki:9:

kontescim ben o çotanak elbisemi değiştirdim o yüzden ben tarafından milliliği kalmadı o elbisenin lakin sende görünce yine pek bi sevdim elbiseyi olsa yine alırım ama istediğim bedeni bu sefer :31: botalarına ba yıl dım ama herkesin karar kıldığı gibi bu kıyafete fazla kışlık+fazla marjinal kalmış :26: ya da şu şekilde; bu elbise bu botla bu çoraba fazla yazlık + fazla klasik kalmış :31::17:

müdire ilk kombinini çok beğendim , evlimisin bekarmısın bilmiyorum ama senin evin english home tarzı ourmuş gibime geliyor floral ve country desenli mobilyalar falan:28:

bennu pantolon konusunda arkadaşlara katılmakla yetinicem :26:

efsun resmin fluluğundan kombinini anlayamadım canım :26: yanlız kısa pantolon sevdiğimi söylemek istiyorum :16:

başka baktığım ve hatırlamadığım kombin varmıydı acabaaaa :44::44::44::44::44:

sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim:27: :1:

Eki Görüntüle 280299

siradanligini sevsinler :1: .. biliyorum ben o siradanliklari bebegim..
hos bir kombin olmus, kokos cizmelerin kokos :1: ... onun disinda uzun birisinin cekmesi bile hicbirsey degistirmemis :)
ben taslanmis kot disinda begendim güzelim ...

selayhusum bu boyfriend blazerı istanbuldanm mı almıştın? gerçekten çok yakışmış bitanem valla ben şallada gayet beğendimmm :34: gecenin 12sinde kırmızı ojeleri çıkartmanada ayrı bir güldğm kikiki:9:

:

senin gösterdigin yerlerden aldim bebegim bunu, istedigim havuc pantalonu onuda kombinlemis eklemistim gecenlerde tabi sen yogunsun görmedin :37:... cok tesekkür ederim güzel yorumun icin ...

ay kaç sayfa geri gittim bilmiyorum resimlere ulaşabilmek için :26: kimlere yorum yapacağımı unuttum ayol :14:
aklımda kalanları yazmaya çalışayım:1:
selayım ceket çok yakışmış hayatım şalın rengini sevmedim başka bir renk olsaydı mesela saçlarının renginde :7:
kontescan milli kıyafetimizi giymişsin bendee bu ara giyeyim diyordum bu elbisemizi :27: çorapla çok güzel olmuş ama papiler :26:
alisha kıyafetlern uyumunu beğendim
efsun bulanık bir resim çok anlayamadım ama uyumlu görünüyosun
hoşgeldin barbicim özlemişim seni süper görünüyorsun kahve tonları yakışmış çizmeler siyah gibi duruyor kahve olsa pörfekto olacaktı:nazar:
bnnu pantolon konusuna bende katılıyorum , ama kazağın şirin renkleri çok şeker:32:
unuttuğum varsa affola :24:

siradanligini sevsinler :1: .. biliyorum ben o siradanliklari bebegim..
hos bir kombin olmus, kokos cizmelerin kokos :1: ... onun disinda uzun birisinin cekmesi bile hicbirsey degistirmemis :)

ben taslanmis kot disinda begendim güzelim ...

senin gösterdigin yerlerden aldim bebegim bunu, istedigim havuc pantalonu onuda kombinlemis eklemistim gecenlerde tabi sen yogunsun görmedin :37:... cok tesekkür ederim güzel yorumun icin ...

hiçç kokoş değil aslında ya zımbalı mımbalı kowboy tarzı bişey niye kokoş dendi anlamadım :1: whatsapptan sana yuzum acık ve manzralı bi şekilde yolladım kuzum bu rsimlerden birini ve bizim evde annemin çektiği son resmimiz vardı ya onuda attım :43: ne çok zaman geçti özledim seni sizi :43: ay neyse burası yeri değil... :31: hımm biraz geriye gidip onuda araştırıyım kuzum eminim o da çok yakışmıştırrr :16:

ay kaç sayfa geri gittim bilmiyorum resimlere ulaşabilmek için :26: kimlere yorum yapacağımı unuttum ayol :14:
aklımda kalanları yazmaya çalışayım:1:
selayım ceket çok yakışmış hayatım şalın rengini sevmedim başka bir renk olsaydı mesela saçlarının renginde :7:
kontescan milli kıyafetimizi giymişsin bendee bu ara giyeyim diyordum bu elbisemizi :27: çorapla çok güzel olmuş ama papiler :26:
alisha kıyafetlern uyumunu beğendim
efsun bulanık bir resim çok anlayamadım ama uyumlu görünüyosun
hoşgeldin barbicim özlemişim seni süper görünüyorsun kahve tonları yakışmış çizmeler siyah gibi duruyor kahve olsa pörfekto olacaktı:nazar:
bnnu pantolon konusuna bende katılıyorum , ama kazağın şirin renkleri çok şeker:32:
unuttuğum varsa affola :24:

hoşbuldum tibitim bende seni görüyim sende ekle sendee :8: kuzum gömleğim siyah çorabım siyah haliyle çizmemide siyah giydim gari :17:

Back
X