Bugün ne giydin? Çek görelim..

benzerini önceden eklemiştim, bugün 1-2 değişiklik yaptım

Canım deri taytına bittim kombinde güzel saç bantı tarzım değil sana yakışmış canım
Eki Görüntüle 280657

sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim:27: :1:

oooo bu saradansa diyer kombinleri görmek için sabırsızlanıyorum

Eki Görüntüle 280299

beren günlük için güzel canım

efsuncum neresi iri ya çok beğendim

$adsız1.webp

tel çekim kötü ama idare edin arkadaslar :16:

pakize cok hossun...
botlarin super gomlegin pantolonun harika
birde gulusunu beren saatte benzettim:)

Son düzenleme:
kuzum topik açtım ben bunlarla ilgili ama bu son bağlamayı eklemedim henüzz

bambiden aldım canımm

gayet hoş bir kombin olmuşş
elbiseye bayıldım

çok teşekkür ederim kontesim:24:

Elbiseni çoook beğendim çok yakışmış (: ve mutlu yıllar (:

çok teşekkür ederim sağolun:49:

ilk önce dogum günün kutlu olsun...elbisen gayet hos rengide güzel.. göbü$ biraz cikmis gibi sanki :34: hos bir kombin olmus

çok teşekkür ederim aslında göbeğim yok da o resimde öyle çıkmış resimden yani:52:ama şöyle bir baktımda hamile gibi çıkmışım ya:1:

doğum günün kutlu olsun cnm mutlu yıllar:71: elbisen çok güzel çok yakışmış :nazar:

canım arkadasım benim sağol :49::49:

Dogum günün vardi demek :16: Mutlu yillar sanaa :24:, umarim tüm dileklerin yerine gelir. Elbisen muhtesem, ayakkabilar da olmus. Cok tatli olmussun :23:

umarım canım aslında dilek dilemedim ama yatarken her akşam dua ediyorum onlarda dilek sayılır inşallah:49:

Efsunn kombinin beğendimm trenchin çok yakışmış özellikle:nazar:

Ruh pastamm kafandaki pek bir güzelmiş, hasta olacağına kat kat giyin bebemm:nazar:tayt sana yakışıyorr:nazar:

Beren elbisen çok güzelmiş,bir de mutlu yıllarr:38:
dıptıs kırmızılarr çok hoş görünüyorr ama ayakkabuı konusunda kızlarla hemfikirim.

Ben de gaza geldim valla o çorapların turkuaz,pembe,mor,yeşilini almıştım,bi kombinliyim bakalım:1:

teşekkür ederim arkadaşım çok sağol:49:

kuzum topik açtım ben bunlarla ilgili ama bu son bağlamayı eklemedim henüzz

bambiden aldım canımm

gayet hoş bir kombin olmuşş
elbiseye bayıldım

çok teşekkür ederim kontesim:24:

Elbiseni çoook beğendim çok yakışmış (: ve mutlu yıllar (:

çok teşekkür ederim sağolun:49:

ilk önce dogum günün kutlu olsun...elbisen gayet hos rengide güzel.. göbü$ biraz cikmis gibi sanki :34: hos bir kombin olmus

çok teşekkür ederim aslında göbeğim yok da o resimde öyle çıkmış resimden yani:52:ama şöyle bir baktımda hamile gibi çıkmışım ya:1:

doğum günün kutlu olsun cnm mutlu yıllar:71: elbisen çok güzel çok yakışmış :nazar:

canım arkadasım benim sağol :49::49:

Dogum günün vardi demek :16: Mutlu yillar sanaa :24:, umarim tüm dileklerin yerine gelir. Elbisen muhtesem, ayakkabilar da olmus. Cok tatli olmussun :23:

umarım canım aslında dilek dilemedim ama yatarken her akşam dua ediyorum onlarda dilek sayılır inşallah:49:

pakize cok hossun...
botlarin super gomlegin pantolonun harika
birde gulusunu beren saatte benzettim:)

teşekkür ederim canım evt benzeten çok oluyor :16:

Beren geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım nice güzel yıllar elbiseni çok beğendim ama sanırım çizmeler olmamış gözümü tırmaladı kısa botlar olsaydı daha mı iyi dururdu diye düşdüm şimdi

teşekkür ederim canım evt benzeten çok oluyor :16:

Beren geçmiş doğumgünün kutlu olsun canım nice güzel yıllar elbiseni çok beğendim ama sanırım çizmeler olmamış gözümü tırmaladı kısa botlar olsaydı daha mı iyi dururdu diye düşdüm şimdi

çok teşekkür ederim canım benim aslında siyah botlarımı giycektim dize kadar düz renkli ama sonradan karar değiştirdim canım ya:50:

Back
X