Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ordaki sunucu çarliyle aynı evde kalıyomuş bi ara
vardı ya bi maymun
gidince çok üzülmüş
psikolojisi bozulmuş falan
beyaz show da anlatmıştı
aklıma geliyo görünce

selaycım senin şu fırında yaptığın sigara bör nasıl oluyor?
kızarmış kdr güzel oluyomu tadı
nasıl yapıyosun bide canım??
yarın belki hamaratlığım tutar da denerim

hayhaycigim daha hafif oluyor tabikide yeni sonucta yagda olan daha lezizdir daha agir
bak canim ben yufka icin harc hazirliyorum
1 bardak yogurt yarim bardak su bir bardaktan biraz az su, 1 yumurta ve yarim say bardagi sivi ya
bunlari karistirip yufkayi icine daldirip cikariyorum arasina peynir koyup sigara gibi sariyorum sira sira dizip üzerine cörekotu döküp firine sürüyorum 200 derecede kizarana kadar pisiriyorum...
tepsinin altina kagitlardan koyyuyorum ..
firindan cikarinca üzerine nemli bez kapa ... olay budur

selam ben geldim termal havuzdaydım yarın allahın izni ile eve dönüyoruz evimi yatağımı babamı,kardeşimi özledim...
bu hafta bakıma giriyorum ve babamla konferans yapmam lazıma adana işi için bana dua edin kızlar nolur ...
bu arada selayım işe gidip gelmişsin ne güzelll...
kkontescim annenin doğum günü kutlu olsun şimdiden cnm...

bu arada handecim sanırım adetin gecikmiş hayırlısı ne ise o olsun cnm belki havadandır strest yaptıysan oda geciktirmiş olabilir...:26:

slm kızlar
tutim şafağı yemene çok az kaldı çok şükür
selayım yeniden işe başlamak ne güzel duygudur
handem bence kan tahlili yaptır çok merak ettim
inş bebiş geliyodur
barbimin planlarından benmde haberm yok
xzgim bgn hazırlık yapıyodur yarın ailesi gelicek ne güzel mamalar yaparsın şimdi
bgnki şeker yüklememdede 1 sonuç yüksek çıktı en fazla 190 olması gerekiyoken 201 çıktı
doktorm çok dikkat etmemi söyledi bu aralar diyettetyim
10 gün sonra yeniden şeker ölçümü yapıcaz
inş kalıcı olmaz çok korkuyorum
hayhayım bu aralar seni daha çok online görüyom ne güzel
benim annemin adıda kimlikte ASYA ama herkes ASİYE der ASYA yı nüfus memuru yanlış yazmış heral
keşke bizde asya demeye alışsaydık asiye ismini sevmem asilikten gelir

ama annemin adı

Son düzenleme:
inş diğer testte düzelir ayburcum
o zamana kdr şekere dikkat et azalt insan engel olamıyo ki yaa
evt bu aralar çok buralardayım
asya da asi demek diyenler var ama tam bilmiyorum
asiyenin kısalmışı diyorlar
aman asi bi kız olmasın:18:

[B]oooo tutiskom bakimami giriyorsun cok güzel herseyi hallet bakalim az vaktin vardi countdown calismaya basladi :)))

ayburum hamilelikteki seker genelde kalici olmuyorki canim
yaa bundan bukadar korkma emi...

baska bisi daha diyecektim bende unuttum

gideyim bir cappucino iceyim sonra selimi yatiracagim kesin bende uyurum [/B]

sorma canım yaaa neyse sonuç güzel olsunda vazgeçerim tatlıdan
asya isminin dalga konusu çok oluyo
halbuki çok hoş bir isim

inş selayım geçicidir
ben çok fazla su tüketiyodum yaa küçüklüğümden beri ondan tedirginim
afiyet olsun

hayhaycım ayburum inşallah kızlar çok isterim ama pek umudum yok kötü bişey çıkmasında

hayhaycım ne güzel yaa içinde kıpırdadığını hissetmen çok da az kalmış doğuma artık hadi hayırlısı canım

ayburum hamilelikteki şeker kalıcı olmuyo canım çok kişide de duydum ben sen şu an dikkat et kendine yeter

selayım çok yorulmuşsun sen selimle yat uyu canım ama böyle bir iki günlük işler iyi oluyo ya özellikle bayanlar için

ezgim valla yemek yapma hevesine hayranım bu gidişle aşçı olcaksın kız gece mece demiyosun döktürüyosun

tutim çok az kaldı dimiii kavuşuyosun aşkına gir bakıma canım tazelen şöyle

Son düzenleme:
kerevız salatam barbunyam ve sarmalarım tamamdır mola verıyorum smdı hemen patlıcan rulolarıma baslıcam
ascı olmak cok isterdim ama yemek yemeyı pek sevmıyorum yenı tatları yemeyı sevmıyorum
ve hıc damak tadım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…