- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.181
damlacım bunlar çok enfes mmmmama bence ıslak kek yada yaş pasta tarzı bir çeşit birde yoğurtlu amerikanlı falan birde salata yap
bence bir de kısır yap canım
ayy kızlar ben öle çok yemek yapmayı bilmiyorum 4 aylık evliyim, netten bakarak bişeyler yapmaya çalışıyorum yaptıklarımda güzel oluyo, ıslak yapmayı bilmiyorum :26: amerikan salatasınıda ben sevmiyorum, kısırında nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkçası
bebegım uykusuzluktan oluyorummgünaydın dostlarımselayım gece hemencik yattım, off off çok yorgundummm xzgim sende baya bir çalışmışsın gece bebeğim, ay birazını sabaha bıraksaydın ya yine uykusuz kalmışsın
kontesim geçmiş olsun :44:
kızlar facede lalalalalalal diye biri eklemiş beni, ortak arkadışımız selay,xzgi ve ayburdu sanırım.. kabul ettim ama o kim ?:26:
ay cok tatlı ya konusması yaptırmak ıstemesı falan babasına cok zorluk cıkarmaz cocukların garezlerı annelerıneBarbim burdan yazdigin ismi sil sana facede kim oldugunu yazayim arkadasin .... Desifre olmasin ...
Bende bugun ise gidecegim ...
Hus selime gun boyu nasil bakacak bakalim
Selonun istekleri hic bitmiyor ....
ewe gıtmene cok sewındım bebegımm annen tekrar arayınca bısey dedımı olumlumu herseyevi taşırken 10 tane en büyük boy koli ağzına kadar dolu ( kıyafetler)
1 tane en büyük boy hurç fermuarı kapanmayacak kadar dolu (kıyafetler)
1 büyük boy çekçekli bavul ( içi kıyafet dolu)
1 orta boy çekçekli valiz ( içi sadece parfüm dolunakliyeciye söylediğimde şok geçirmişti )
2 tane en büyük boy koli ( ayakkabı kolileri)
1 tane en büyük boy koli ( içi makyaj malze. kremler. ojeler. süse ve kozmetiğe dair ne varsa içi onlar doluydu)
1 büyük boy çuval ( içi oyuncak dolu )
ve sayısını bilmediğim küçüklü büyüklü birsürü koli...
saç aksessuarları fönler maşalar taraklar..
atkılar şallar eldivenler
iç çamaşırları
kitaplarr
takı kutuları, anısı olan eşyalar resimler nikah şekerleri
tek başıma 1 nakliyeci tutmam gerektiğini söylemişti adamlarbabamdan fazla para aldılardı , ummuyoduk bu kadarını diye hala hepsi tam yerleşmemiş bir şekilde
şimdi kahvaltı yapıp işe koyulmalıyımmmm:85: bu arada ben eve geldim, çünkü benim mom ve father h.sonu için altınoluk tarafına gittiler bende fırsattan istifade eve gittim
kızlar bugün kayınvalidemler, eşimin teyzeleri ve eşleri akşam çaya geliyolar bunları yapsam az mı olur yada başka fikir verebilirmisiniz :26: çok kararsız kaldım da Eki Görüntüle 127027
o zaman ennnnnn kolay pasta tarifi sana
marketten 2 paket kakolu puding al
1 paket krem şanti
2 paket eti kakaolu bisküvi
düz borcamın için bisküvileri süte bandırarak diz, yaptığın pudingi üstlerine dök yay , 1 katda krem şanti yay, muzun varsa araya dilimleyerek koyabilirsin yoksa yine sütle ıslanmış bisküvi katını oluştur. yine puding yine şanti en üstede fındık yada hindistan cevizi serp .. al sana kopkolay bir yaş pasta. maksat ağzınız tatlansın
o zaman ennnnnn kolay pasta tarifi sana
marketten 2 paket kakolu puding al
1 paket krem şanti
2 paket eti kakaolu bisküvi
düz borcamın için bisküvileri süte bandırarak diz, yaptığın pudingi üstlerine dök yay , 1 katda krem şanti yay, muzun varsa araya dilimleyerek koyabilirsin yoksa yine sütle ıslanmış bisküvi katını oluştur. yine puding yine şanti en üstede fındık yada hindistan cevizi serp .. al sana kopkolay bir yaş pasta. maksat ağzınız tatlansın
bebegım uykusuzluktan oluyorumm
yazıcaktım ama selay sana faceden yazmıs galıba
buarada gunaydın canımınıcı
ay cok tatlı ya konusması yaptırmak ıstemesı falan babasına cok zorluk cıkarmaz cocukların garezlerı annelerıne
ewe gıtmene cok sewındım bebegımm annen tekrar arayınca bısey dedımı olumlumu hersey
sen bı senede anca bıtırırsın bebegımm mısafırım olmasaydı yardıma gelırdım
3 resımdekını yapmak cok kolay ve cok lezzetlı canım eger bu tarıflerı bılıosan bıldıgını yap ama salata gıbı bısey daha yaparsan daha ıyı olur ne bılım patlıcan salatası yada havuc yada kerevız
evet canım hepsinin tarifi var çok kolay ve acaip lezzetliler yapıyorum onları, patlıcan salatası derken , közlenmiş patlıcan salatasımı tatlım
ewet canım sarımsaklı yogurtla yapıosun
yada kerevızın varsa onu rendele elma rendele yıne sarımsaklı yogurt dok cok guzel oluyor
dun gece ben patlıcan rulosu yaptım yapmaz olaydım canım cıktı
patlıcanları yarım santım boylamasına kesıyosun tost makınesınde pısıyorsun
harc hazırladım beyaz peynır sarımsak cevız pulbıber onunla sarıyosun kurdanla tuttuyosun
bi kaç koli mi bana bıraksaydın ben yollardımhandecim sanada iyi h.sonları bitanemmm, ay gelmezler inşşşş
evet ypmıcam yarına erteliorumşeyy bir kaç kolide giymediklerimi bırakltım dier tarafta kapıcı alacaktı onlarıda , söylimde afrikaya yollasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?