Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

damlacım bunlar çok enfes mmmm ama bence ıslak kek yada yaş pasta tarzı bir çeşit birde yoğurtlu amerikanlı falan birde salata yap

bence bir de kısır yap canım

ayy kızlar ben öle çok yemek yapmayı bilmiyorum 4 aylık evliyim, netten bakarak bişeyler yapmaya çalışıyorum yaptıklarımda güzel oluyo, ıslak yapmayı bilmiyorum :26: amerikan salatasınıda ben sevmiyorum, kısırında nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkçası

o zaman ennnnnn kolay pasta tarifi sana

marketten 2 paket kakolu puding al
1 paket krem şanti
2 paket eti kakaolu bisküvi

düz borcamın için bisküvileri süte bandırarak diz, yaptığın pudingi üstlerine dök yay , 1 katda krem şanti yay, muzun varsa araya dilimleyerek koyabilirsin yoksa yine sütle ıslanmış bisküvi katını oluştur. yine puding yine şanti en üstede fındık yada hindistan cevizi serp .. al sana kopkolay bir yaş pasta. maksat ağzınız tatlansın

bebegım uykusuzluktan oluyorumm
yazıcaktım ama selay sana faceden yazmıs galıba
buarada gunaydın canımınıcı

Barbim burdan yazdigin ismi sil sana facede kim oldugunu yazayim arkadasin .... Desifre olmasin ...

Bende bugun ise gidecegim ...
Hus selime gun boyu nasil bakacak bakalim
Selonun istekleri hic bitmiyor ....
ay cok tatlı ya konusması yaptırmak ıstemesı falan babasına cok zorluk cıkarmaz cocukların garezlerı annelerıne
ewe gıtmene cok sewındım bebegımm annen tekrar arayınca bısey dedımı olumlumu hersey
sen bı senede anca bıtırırsın bebegımm mısafırım olmasaydı yardıma gelırdım

kızlar bugün kayınvalidemler, eşimin teyzeleri ve eşleri akşam çaya geliyolar bunları yapsam az mı olur yada başka fikir verebilirmisiniz :26: çok kararsız kaldım da Eki Görüntüle 127027

3 resımdekını yapmak cok kolay ve cok lezzetlı canım eger bu tarıflerı bılıosan bıldıgını yap ama salata gıbı bısey daha yaparsan daha ıyı olur ne bılım patlıcan salatası yada havuc yada kerevız

dahada basıtı pasta kekı al sekerlı sutle ıslat pasta kreması var ondan yap sutle cırpıyosun sadece
aralarına muz ve o kremayı dok malzemene gore damla cıkolata beyaz cıkolata ne varsa hıc bısey yoksa cekılmıs badem cevız yada fındık koy ustnede yıne o kremayı koy sonra ıcıne koydugun malzemeden susle ben bugun yapıcam yemekler cok zor tatlıda kolaya kacayım dedım o kadarda olsun

canım tarif için çok sağol ama benim gaygana bisküvili pasta sevmiyomuş :44:

evet canım hepsinin tarifi var çok kolay ve acaip lezzetliler yapıyorum onları, patlıcan salatası derken , közlenmiş patlıcan salatasımı tatlım

evet canım hepsinin tarifi var çok kolay ve acaip lezzetliler yapıyorum onları, patlıcan salatası derken , közlenmiş patlıcan salatasımı tatlım

ewet canım sarımsaklı yogurtla yapıosun
yada kerevızın varsa onu rendele elma rendele yıne sarımsaklı yogurt dok cok guzel oluyor
dun gece ben patlıcan rulosu yaptım yapmaz olaydım canım cıktı
patlıcanları yarım santım boylamasına kesıyosun tost makınesınde pısıyorsun
harc hazırladım beyaz peynır sarımsak cevız pulbıber onunla sarıyosun kurdanla tuttuyosun

xzgim ben eve gittiğimde annemler altınoluğa gitmişlerdi aşkım , henüz o "büyük buluşma" olmadı telefondada konuşamadım daha sonra o konuyu. çünkü annemler yol için hazırlık falan yapıolardı , fırsat olmadı.. kahvaltı yap, şnu ye bunu ye, şu şıurda bu burda, kapıyı kitle falan filan bitek bunları süledi
yarın akşam geleceklerr :18:
ayy ben bugün o işleri yapamıcam aşkitom çarşıya çıkmışş çünkü
saol güzel kalpciklim bnmmm

Son düzenleme:

eline sağlık canım oda güzel olmuştur eminm

kızlar o üçlünün yanına bide kısır ekliyim o zaman ya, o zaman olur dimi? :44:
netten bakıyım kısır nasıl yapılıyo, yada siz biliyosanız anlatırmısınız kızlar

herkese iyi haftasonları:92:
bende hala gelen giden yok ay çok sinir oldum

barbişim kolay gelsin sana dicektim ki bugün yapmıcakmışsın işleri
kız bütün afrika giyinir onlarla bağışlasan hay maşallah senin maaş nasıl bitiyo böylece anlamış olduk

ezgiim dörtlere kadar mamalar yapmış bugüne çok işin kalmamıştır ama
inşallah herkesler beğenir emeğinin karşılığını görürsün kuzum

selayım bügün yine işe mi canım birsürü rezervasyon yaparsın inşallah

kontesim çok geçmiş olsun bol bol sıcak şeyler iç yat dinlen tatlım

handecim sanada iyi h.sonları bitanemmm, ay gelmezler inşşşş
evet ypmıcam yarına erteliorum şeyy bir kaç kolide giymediklerimi bırakltım dier tarafta kapıcı alacaktı onlarıda , söylimde afrikaya yollasın

tekrardan selamlar...

hepinize kolay gelsin hepinizin isi var bugun....

bende 2 saat sonra iste olacagim...

handem beklenen misafir belkde 9 ay 10 gün sonra gelecek

barbitom kolay gelsin..
damla o tariflerin cogunu ögrencimutfagindan aldin sanirim.. bende face de üye olmustum ona ama bakiyorum tarif ögrencimutfagi ise acmiyorum bile :)) ben pratik yemek diye üye olmustum o cikti...
ne bileyim ögrenci mutfagi cok basit geliyor isim olarak

xzgim ne alemdesin gül recelim (ilarzu gibi hissettim kendimi :)

bi kaç koli mi bana bıraksaydın ben yollardım
valla yollardım kendim için istiyosam namerdim
bu arada sen benim eteğime bakıcaktın en son sayfada julia alıntı yapmış ordan görebilirsin kuzucum

damla canım bence de bir tatlı ve salata türü bişey daha lazım
ezginin anlattığı hazır pandispanyayla pasta gerçekten çok kolay ve lezzetli oluyor
kısır da kolay evet benim eşim çok güzel yapar ona bırakıyorum kısır yapma işini o yüzden

şu kömür kokuları iyice bastırmadan ben bi cicisimi alam da gelem
handcm anne olucaakkkk lelelelelel ay dövüyormuş şimdi beni

handem feysteki resimlerde eniste negüzel her arkadas toplantisinda gitarini cikartiyor :) cok eglenceli geciyordur yaa

ayy kizlar resmen böyle yasamim dondu bu kadar monotonluktan sonra bu is gercekten iyi gelecek...

ne bir arkadasa gidiyoruz ne baska birsey tek gittigimiz yer annemler birde husun abileri bunlar böyle hayat nereye kadar gececek bilmiyorum..
hus gezmeyi hic sevmiyor..

iregizde dogum yapacak görüsemiyoruz 2 hafta sonra falan dogurur sanirim is güc görüsemiyoruz onlada yapayalniz kaldim denebilir yaaaa

ayy bide esim güzel kisir yapar demis benim esim neden mutfakta hicbirseyden anlamaz sadece iyi bir yiyicidir ...siz beni öldürecekmisin yaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…