Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgim bende mutfagi topluyacagim koltuklarin üzerine serdigim örtüyü yerlestire yerlestire serecegim yikamistimda sonrada yatacagim..

yarin senin evde ziyafette olmak isterdim
ben yemeyi cok severim
yeni yeni tadlari bende sevmem bilmedigim seyi yemem

kontesim nane cayi ic bende iciyorum

handem hadi hadi hayirli haber ver bize

önce selamm sonra iyigeceler :80::80:
dokanmasın kimseler bana artıkın yaaaa ölüyorum yorgunluktann

senin yazini görmeden öncesine kadar beynimde seni sorguluyordum acaba nerelerde bu güzellik diye , demek yorgunsun hiiim peki ozaman iyi geceler canim

keske burda olsanda gelsende yesen
neyse yazın ben baya usta olurum bu ıste sanada bol bol yaparım yersın pıtırcıgımm
ay tam 10 gundur sepette coraplar duruyor kurumus katlamam gerekıyor yapmıyorum
nefret edıyorum corap katlamaktan

önce selamm sonra iyigeceler :80::80:
dokanmasın kimseler bana artıkın yaaaa ölüyorum yorgunluktann

ıyı geceler barbıtomm gece senı gormeye alıskın degılız sasırdım yat dınlen bebegım

les gıbı yemek kokuyorum ellerım sarımsak kokuyor tırnaklarım sapsapı oldu lahanadan
off uykumda geldı ısım hala bıtmedı

ewet canım annemler halamlar falan 20 kısıye yakınız patlıcanları dılımledım tost makınesınde kızartmaya calısıyorum :84:

ooohhh maşallah...neyse yabancı değiller nasılsa,çok da yorma kendini canım yaa...
bana da teyzemle annem gelicek.benimkiler 2 kişi ama :90:

günaydın kızlar
selayım içtim ama pek işe yaramadı
boğazım çok fena,yutkundukça da midem bulanıyo
gece de uyuyamadım sayesinde

günaydın dostlarım selayım gece hemencik yattım, off off çok yorgundummm xzgim sende baya bir çalışmışsın gece bebeğim, ay birazını sabaha bıraksaydın ya yine uykusuz kalmışsın
kontesim geçmiş olsun :44:
kızlar facede lalalalalalal diye biri eklemiş beni, ortak arkadışımız selay,xzgi ve ayburdu sanırım.. kabul ettim ama o kim ?:26:

Son düzenleme:
Barbim burdan yazdigin ismi sil sana facede kim oldugunu yazayim arkadasin .... Desifre olmasin ...

Bende bugun ise gidecegim ...
Hus selime gun boyu nasil bakacak bakalim
Selonun istekleri hic bitmiyor ....

Kontescim yazini simdi gordum canim yaa .. Yat dinlen sicak tut birde bal karabibrr ve limonu isitip icince ise yariyor.. Ezgim demisti banada ...

evi taşırken 10 tane en büyük boy koli ağzına kadar dolu ( kıyafetler )
1 tane en büyük boy hurç fermuarı kapanmayacak kadar dolu (kıyafetler )
1 büyük boy çekçekli bavul ( içi kıyafet dolu )
1 orta boy çekçekli valiz ( içi sadece parfüm dolu nakliyeciye söylediğimde şok geçirmişti )
2 tane en büyük boy koli ( ayakkabı kolileri )
1 tane en büyük boy koli ( içi makyaj malze. kremler. ojeler. süse ve kozmetiğe dair ne varsa içi onlar doluydu )
1 büyük boy çuval ( içi oyuncak dolu )

ve sayısını bilmediğim küçüklü büyüklü birsürü koli...

saç aksessuarları fönler maşalar taraklar..
atkılar şallar eldivenler
iç çamaşırları
kitaplarr
takı kutuları, anısı olan eşyalar resimler nikah şekerleri

tek başıma 1 nakliyeci tutmam gerektiğini söylemişti adamlar babamdan fazla para aldılardı , ummuyoduk bu kadarını diye hala hepsi tam yerleşmemiş bir şekilde
şimdi kahvaltı yapıp işe koyulmalıyımmmm:85: bu arada ben eve geldim, çünkü benim mom ve father h.sonu için altınoluk tarafına gittiler bende fırsattan istifade eve gittim

kızlar bugün kayınvalidemler, eşimin teyzeleri ve eşleri akşam çaya geliyolar bunları yapsam az mı olur yada başka fikir verebilirmisiniz :26: çok kararsız kaldım da

Barbim burdan yazdigin ismi sil sana facede kim oldugunu yazayim arkadasin .... Desifre olmasin ...

Bende bugun ise gidecegim ...
Hus selime gun boyu nasil bakacak bakalim
Selonun istekleri hic bitmiyor ....

tımam selayımmm sildim ayy ben baksaydım , bugünlük hus olsaydımm :97:
kolay gelsin selayımmm , kendine bir tr tatili ayarla :76:

selayım ve barbim saolun kızlar
selayım onu denedim ama işe yaramadı
tuzlu karbonatlı su kullandım bakalım
evden çıkmıyorum üşütmüş olamam kesin sinüzit illeti bu yine, diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…