Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutican geçmiş olsun askerine canım
barbim bıkılır mı nutelladan sabah yedim yine:)
selaycım hayırlı olsun aldıkların ben maviyi beğendim en çok ama diğerleride güzel
ezgim mamaların resmini bekliyorum
ben de bi ara bebişe aldığım elbiseyle t-shirt ü eklicem

tutim enişteye geçmiş olsun çok ya benimkide felaket hasta dün hava durumuna baktım erzurum -24 tü
selayımmm biz eniştelere kavuşalım sizlerde bebişlere

kızlar herkese selam
dün akşam arkadaşlar aradı yarın evdeyseniz gelicez diye
aklıma hemen dün konuştuğumuz pasta ve kısır geldi akşam muzlu pasta yaptım
bugün de iki saat dersim vardı hemen evi temizleyip milföyle börek yaptım eşime de kısır yaptırdım
dersi bitirdim misafirlerim geldiler şimdi gittiler daha ama yoruldum baya

bu arada benim geç kalan misafir de geldi bugün bir yandan da karın ağrısı çektim

selayım bu arada pembe ve mavi hırkalar çok güzelmiş
keşke maviyi de alsaydın değişiklik olurdu senin için ya
çizme ve gömlek de çok hoş

tutim çok geçmiş olsun aşkına canım inşallah hemen iyileşir

ezgim bence de uzun bir süre misafir ağırlama canım ya nasıl oldu mamaları beğendiler mi

kontescim sen bişey almadın mı bugün

barbim seninkisi de mi hastaymış size de geçmiş olsun tatlım

Son düzenleme:
kime niyet kime kısmet oldu yani handem pastalar börekler kısırlar
ayy istemiodum ben o misafiri kovsaydın keşke
hmm hasta canım malesef, şaşırmadım ama - 24 derecede eğitim ölüyü diriltir :18::18:

teşekkür ederim cnm...bu arada sende benim gibi nutella delisisin sanırım hadi ekle cicilerini bebişin... şimdiden sağlıklı ve güzel günlerde giysin inşallah cnm

tutim enişteye geçmiş olsun çok ya benimkide felaket hasta dün hava durumuna baktım erzurum -24 tü
selayımmm biz eniştelere kavuşalım sizlerde bebişlere

saol cnmmm seninkinede yani enişteme de geçmişler olsun owww doğrudur benimkide -lerde diyor burda hava diyor allah yardımcıları olsun ya rabbim tez vakitte şiasını versin cnm enişteninde benimkide iğne olmuş yarın yine revire gidp iğne olup ilaç yazdırıcakmış...

handem saol canm çok mersi...seninde misafirin varmış bugün oh yediniz mamaları afiyet olsun yanlıs enişteye helal olsun kısır yapıyormuş benimkide çok güzel fırında balık ve et yemekleri yapar

handem selam demek geldi beklenen misafir
handem senimi kirayim varsa eger mavisinide alayim ariyayim yarin oluyorsa eklesinler :81::81:
kizlar benim son günlerde girdigim topik varya cinsiyet icin baktigim
esim orayi görmüs yani topik basligini ... hayirdir büyücülügedemi basladin diyor

dün kosturmacadan resımlerı cekmeyı unuttum
kalanları cektım mamaların resmını ıstıyorum demıssın ayburum ama hamılesın ya canın cekerse :44:
ne yazıkkı bu aksam yemegımı tek basıma yedım
tabakta fırında besamel soslu kasarlı makarna,tavuk sarma ıcınde garnıtur var,kerevız salatası,patlıcan rulosu ıcınde beyaz peynır sarımsak ve cevız var,bı de vazgecılmez tursum
lahana sarmamdanda sadece bu kadar kaldı
barbunya ve pastayı cekemedım kalmadı cunku
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

ezgim ellerine saglik demekki cok güzel oldu sadece bu kadar kaldiigina göre...
tavugu firina verdin degilmi ?? üzerine sos olarak ne koydun

ezgim ellerine saglik demekki cok güzel oldu sadece bu kadar kaldiigina göre...
tavugu firina verdin degilmi ?? üzerine sos olarak ne koydun

keske sende burda olsanda yesen bebegım :26:
tavuk gogsunu ıncecık olucak kadar dovduruyosun sonra ıcıne harcını koyuyosun ve sarıyosun
once teflon tencerede cok azcık pısırıyosun dondure dondure sonra fırın tepsısıne yada borcama koyuyosun normalde besamel sos yapıyosun ama ben makarnada kullandım dıye sadece bıraz sut doktum pısırdım ustunede sonradan kasar koydum

bugun ne yazıkkı yapamadım ama yarın yapıcam hedıyeyı
merak etmeyın dıye ınternette gordugum resmı koyayım sıze
butun karısımları koyuyosun brownıe kek malzemelerı kenarınada nasıl yapılcagını yazıyosun
[/url][/IMG]

anam xzgim ellerine sağlık mamalr süper gözüküyor bu brownie karışımı harika bişeye benziyorrrr lazım olunca aırım senden kuşum ...

mrb kızlar
xzgim harika şeyler yapmışsın heleki sarmaları muntazam sarmışsın ellerine sağlık
misafir ağırlamada beni geçicen heralde
ama ben yatılı misafir ağırlamada hala 1. sıradayım
selayım hırkalar çok hoş ben maviliyi beğendim diğer renklerde çok güzel
çizmede harika demek husa yakalandınbüyücülük haaaa
tutim eniştemiz hastalanmış çok geçmiş olsun gelene kadr hiçbişeyi kalmaz inş
barbim senin askerde hastaymış
napsınlar bünyeleri -30lara alışık değil bide kuru havaya çok geçmiş olsun
hayhayım ye bakalım nutellaları
handeminde misafirleri varmış
kontes istanbul lafı ediyo geliyo heral
gloxinam elin nasıl oldu
unuttuklarım varsa affola

xzgim cok cici bir fikir , cok güzel düsünmüsün bunu canim coook cook begendim..
sende hazir alip icine koymayi düsünüyorsun degilmi su dr. oetker karisimlarindan

ayburum hosgeldin canim canimm nasilsin annen gittimi nezaman gidecegini hep unutuyorum
hep sendemi kaliyor canim.. ne güzel yardimci oluyordur sana

barbitom enistemiz i demi soguk carpmis yaaa

cuma günkü 100 grlık şeker yüklememde 4 sonuçtan biri yüksek çıktı
maksimum 190 olması gerekirken 201 çıktı
ben kan verdikten sonra müşahade odasında uyumuştum onunda etkisi olabilir çünkü hareket ve uyku yasakmış
10 gün sonra tekrar açlık ve tokluk şekerimi ölçtürcem
işin kötü tarafı doktorum 3 haftalığına amerikaya gidiyo napcam onsuz benim halimden bi o anlıyo
bu aralr dikkatli besleniyorum
annem yarın gidicek nasipse havaalanına ben götürcem eşim ve abim yoğun çalışıyo
neyseki taksiyle gitcez ordan belki aksilik olmazsa bakırköye geçicem aybikte gelicek
yarın bizim için önemli gün 17 ocak aybikle ilk tanışma günümüzve 2. senemiz olucak inş
xzgim ben aranıza mart yada nisan ayı gibi aktif olarak katıldım diye hatrlıyorum
bu arada dün eşim yoktu izmirdeydi bgn gece dönücek inş
benden havadisler böyle

ayy asiklar gibi kankitosuyla yildönümü kutluyor ne güzel yaa
nice senelere kankitolar..
hiim demek taksi ile gideceksin iyi bari canim yorulmazsin..annecigine iyi yolculuklar
kiz cokmu yorgundunda doktorda uyudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…