- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.301
gloxzim bu doğum kontrol hapı hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama bu strest denilen illet varya beni mahvediyor selayhusum,xzgim,barbim bilir ben neler çekiyordum strestten adet olamıyordum oldummuda hastanelik oluyordum jinekoloğu ihmal etme cnm...geçmişler olsun cnm...
handem benimkide mangalı çok yaparmış henüz daha bana yapmadı ama çokda sever hatta hep ocakbaşı mangal partileri yaparlarmış adanada dedim allah korusun evde yangın çıksa sen kesin ilk mangalını kurtarırsın dedim güldü
aynen canım ben de 2 hafta olunca korktum kızlara söyledim hatta test falan da yaptım en iyisi doktor evet ben de üşenmesem gidicem de artık bi daha olursa giderim dedim
kontesim kızlara katılıyorum
handem beklenen misafirimiz gelmemişbidahaki aya inş
gloxinam muayenehaneye gidiyorum kendisi bizim eski ev sahibi ve önceki alt komşumdu
önceden kalma muhabbet olduğundan benimle çok ilgili migrosun arkasında muayenehanesi
onun haricindede medilifeye gidiyorum evime yakın diye
sana önerebileceğim hastaneler arasında
medikal park
incirli ethica ve nisa hastanesi kadın doğumda çok iyi benim bildiklerim hem sanada yakınlar
gloxzim ben okul hayatında yada iş hayatında olsun çok vurdumduymaz bir hayatım vardı takmıyordum kafama bişeyi herkes ne kadar rahatsın derdi çünkü hayatmda en ufak bir sıkıntıya yer vermiyordum ama iş hayatından çıkıp bir anda ev ortamına kapanınca insan uğraşacak bir şeyi olmadığı zaman ister istemez strest yapıyor bende bunun kurbanı oldum ama çok şükür şimdi daha iyiyim...hatta dr um bana şakasına sen hep strest yap evlenince korunmak için diyordu
bu arada bende size bişey sorcam benim adetim 11 ocakta bitti bittiği günden itibarenmi hesaplıcam bir dahaki ay olacağım adeti yoksa ilk başladığı gündenmi sayıcam kafam karıştı :26:
sen adeti sanirim bitigi günden hesapliyorsun canim yaa regl hep basladigi dönemden itibaren hesaplanir.. normal adet gören bir insanda 28 gündür bu hep .. basladigi günden birdaha baslamasi yani.. hamilelik hesaplamalari hersey baslangic günü göz önünde bulundurularak yapilir.slm kızlar.yaa başka topiğe bişey yazdım,buraya da kopyalıyorum.bi bakarmısınız?
"kızlar 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar adetimin düzensiz olduğunu görmedim...
d.k.hapı kullanmadan öncede,kullanırkende bıraktıktan sonrada aralık hep 21-23 gün arasıydı...
ama bugün 12.günüm olmasına rağmen erken adet oldum...
klasik adet sancımda var...
sinirim bozuldu çok...
zaten evhamlıyım,bide böyle bişeyle ilk kez karşılaşınca korktum...
yarın jinokoloğa gidicem ama böyle bi durumla karşılan var mı,sormak istedim...
yıllarca he ay düzenli olup,birden erken adet olan var mı?"
bu arada egzamalarım için 1 haftadır 2 değişk ilaç kulanıyorum,
yan etkilerine baktım öyle bişey görmedim ama onların de etkisi olabilirmiki?
akşam akşam canım sıkıldı
oooo gözün aydin canim hadi bakalim artik yollar seni bekliyor , bas gaza askim bas gaza ....selamlarrrrrdireksiyon sınavını da geçtim bugünnnn hızımı alamadım arabayı kaçırdım 1.5 saat
savulun trafik canavarı geliyooo
gloxzim ben okul hayatında yada iş hayatında olsun çok vurdumduymaz bir hayatım vardı takmıyordum kafama bişeyi herkes ne kadar rahatsın derdi çünkü hayatmda en ufak bir sıkıntıya yer vermiyordum ama iş hayatından çıkıp bir anda ev ortamına kapanınca insan uğraşacak bir şeyi olmadığı zaman ister istemez strest yapıyor bende bunun kurbanı oldum ama çok şükür şimdi daha iyiyim...hatta dr um bana şakasına sen hep strest yap evlenince korunmak için diyordu
bu arada bende size bişey sorcam benim adetim 11 ocakta bitti bittiği günden itibarenmi hesaplıcam bir dahaki ay olacağım adeti yoksa ilk başladığı gündenmi sayıcam kafam karıştı :26:
bende ewlenmeden once b.evlerde oturuyordumbende bahçelievler medical parka gitmeyi düşünüyorum...memnun kalırsam devamlı giderim,hem yakın da...saol canım
bittiği günden hesaplıcaksın canım
evet evde olunca,sürekli bişeyler kuruyosun kafanda...
gerçi ben alışığım,çok da seviyorum evde vakit geçirmeyi ama,bişeyleri düşünmek için fazlaca zamanın kalıyo
selayım haklısın sanırım şimdi ajandamı açtım ben liseden beri adet olduğum tarihleri hep not ederim şu son 2 ayda ilk olduğum adet tarihinden itibaren hep düzenliymiş adetim tam 28 gün oluyor :26:
sen adeti sanirim bitigi günden hesapliyorsun canim yaa regl hep basladigi dönemden itibaren hesaplanir.. normal adet gören bir insanda 28 gündür bu hep .. basladigi günden birdaha baslamasi yani.. hamilelik hesaplamalari hersey baslangic günü göz önünde bulundurularak yapilir.
normalde sen cok düzenli adet gören birisi isen ve hamile oldugunu düsünüyorsan bugunlerde gebeligin yerlesme dönemi olmalidir .. sayet bu varsa kanamaya bazen sebep olabiliyor ...
diger türlü stresten de olabilir tabiki erken gelmesi..
herzamanki gibi normal kanamami ???
oooo gözün aydin canim hadi bakalim artik yollar seni bekliyor , bas gaza askim bas gaza ....
canim yukardada yazdigim gibi hep ilk basladigi günü göz önünde bulundurman gerekiyor hesaplar hersey buna göre yapiliyor ..
bende ewlenmeden once b.evlerde oturuyordum
etcıha hastanesınde ugur kal var sıddetle tavsıye ederım cok ıyı bır doktor
ama sabah 11 e kadar orda sonra nısantasında kendı yerıne gıdıyor
ben bayadır gıtmıyorum ama ordamı hala bılmıyorum
evet canım erkekler öyle oluyor dururlar dururlar bir laf söyleyip deli ederlerhandecim örtmek değil de bir arada olmamız için benim fazlasıyla sabıra ihtiyacım var
ama buna sahip bi insan değilim
bi de laflarına çok takılıyorum onun
large olamıyorum
sen böyle dedin şunu ettin şimdi böylesin filan filan
böyle kurup kurup deliriyorum,delirtiyorum
haklıyım o da bunu biliyor ama elinden gelen bu kadarmış
şaka demiştir tabiki selayımgloxi umarim huzursuzlanmani gerektirecek birsey yoktur canim...
yarin bizide haberdar edersin doktordan sonra... kafana takma ama kötü birsey oldugunu düsünmüyorum ben..
hanturks canim hus a bende aynisini dedim cadiyim ben dikkat et senide büyülerim:82: oda sakasina dedi zaten..
bide biliyormusun o mavi kazaklardan varmi diye girdim siteye tekrardan ay ne mavi neden baska bi rengi hicbirseyi kalmamis kapis kapis gitmis, ne kopardiysam kar oldu yani heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?