Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

saol tatlım...geçmiş olsun sanada...
hiçbişeyi dert dinmesek,vurdumduymaz olsak ne güzel ama işte,olmuyo...

aynen canım ben de 2 hafta olunca korktum kızlara söyledim hatta test falan da yaptım en iyisi doktor evet ben de üşenmesem gidicem de artık bi daha olursa giderim dedim

insan şaşırıyo,korkuyo yaa.
bi de gcikse hamilelikten şüphelenirsinde...
sen de ihmal etme canım...

kontesim kızlara katılıyorum
handem beklenen misafirimiz gelmemiş bidahaki aya inş
gloxinam muayenehaneye gidiyorum kendisi bizim eski ev sahibi ve önceki alt komşumdu
önceden kalma muhabbet olduğundan benimle çok ilgili migrosun arkasında muayenehanesi
onun haricindede medilifeye gidiyorum evime yakın diye
sana önerebileceğim hastaneler arasında
medikal park
incirli ethica ve nisa hastanesi kadın doğumda çok iyi benim bildiklerim hem sanada yakınlar

gloxzim ben okul hayatında yada iş hayatında olsun çok vurdumduymaz bir hayatım vardı takmıyordum kafama bişeyi herkes ne kadar rahatsın derdi çünkü hayatmda en ufak bir sıkıntıya yer vermiyordum ama iş hayatından çıkıp bir anda ev ortamına kapanınca insan uğraşacak bir şeyi olmadığı zaman ister istemez strest yapıyor bende bunun kurbanı oldum ama çok şükür şimdi daha iyiyim...hatta dr um bana şakasına sen hep strest yap evlenince korunmak için diyordu

bu arada bende size bişey sorcam benim adetim 11 ocakta bitti bittiği günden itibarenmi hesaplıcam bir dahaki ay olacağım adeti yoksa ilk başladığı gündenmi sayıcam kafam karıştı :26:

bende bahçelievler medical parka gitmeyi düşünüyorum...memnun kalırsam devamlı giderim,hem yakın da...saol canım

bittiği günden hesaplıcaksın canım
evet evde olunca,sürekli bişeyler kuruyosun kafanda...
gerçi ben alışığım,çok da seviyorum evde vakit geçirmeyi ama,bişeyleri düşünmek için fazlaca zamanın kalıyo

tamam gloxzim saol cnm hesaplamalarımı artık ona göre yapacağım
bende evde vakit geçirmeyi çok severim ama erkek arkadaşım askerde diye çok kapattım kendimi eve şimdi geliyor ya artık eve uyumaya gelirim sanırım

hastane konusunda ben ne yapacam yaaa adanada çok seçenek yok
hep doğduğum hastanede doğum yapmak isterdim amerikan hastanesinde

sen adeti sanirim bitigi günden hesapliyorsun canim yaa regl hep basladigi dönemden itibaren hesaplanir.. normal adet gören bir insanda 28 gündür bu hep .. basladigi günden birdaha baslamasi yani.. hamilelik hesaplamalari hersey baslangic günü göz önünde bulundurularak yapilir.
normalde sen cok düzenli adet gören birisi isen ve hamile oldugunu düsünüyorsan bugunlerde gebeligin yerlesme dönemi olmalidir .. sayet bu varsa kanamaya bazen sebep olabiliyor ...
diger türlü stresten de olabilir tabiki erken gelmesi..
herzamanki gibi normal kanamami ???
selamlarrrrrdireksiyon sınavını da geçtim bugünnnnhızımı alamadım arabayı kaçırdım 1.5 saat
savulun trafik canavarı geliyooo
oooo gözün aydin canim hadi bakalim artik yollar seni bekliyor , bas gaza askim bas gaza ....

canim yukardada yazdigim gibi hep ilk basladigi günü göz önünde bulundurman gerekiyor hesaplar hersey buna göre yapiliyor ..

bende ewlenmeden once b.evlerde oturuyordum
etcıha hastanesınde ugur kal var sıddetle tavsıye ederım cok ıyı bır doktor
ama sabah 11 e kadar orda sonra nısantasında kendı yerıne gıdıyor
ben bayadır gıtmıyorum ama ordamı hala bılmıyorum

selayım haklısın sanırım şimdi ajandamı açtım ben liseden beri adet olduğum tarihleri hep not ederim şu son 2 ayda ilk olduğum adet tarihinden itibaren hep düzenliymiş adetim tam 28 gün oluyor :26:

selayım haklısın sanırım şimdi ajandamı açtım ben liseden beri adet olduğum tarihleri hep not ederim şu son 2 ayda ilk olduğum adet tarihinden itibaren hep düzenliymiş adetim tam 28 gün oluyor :26:

canim sen normal olanlardansin demek bendede düzen hep 35-36 gündür ..

Son düzenleme:

evet canım doğru söylüyosun... ben çok düzenli oluyorum ya,bitmesi bile günü gününe olduğu için hep öyle hesaplarım... o dediğin günler tamda bugünlere denk geliyo...
ama şuan beklemiyorum öyle bişey.gerci belli de olmaz...
normal ama yoğun değil.hatta hiç yoğun dğil...

hııı saol canım...medical parktan randevu aldık,bi oraya bakıyım da...aklımda bulunsun yine de

gloxi umarim huzursuzlanmani gerektirecek birsey yoktur canim...
yarin bizide haberdar edersin doktordan sonra... kafana takma ama kötü birsey oldugunu düsünmüyorum ben..

hanturks canim hus a bende aynisini dedim cadiyim ben dikkat et senide büyülerim :82: oda sakasina dedi zaten..
bide biliyormusun o mavi kazaklardan varmi diye girdim siteye tekrardan ay ne mavi neden baska bi rengi hicbirseyi kalmamis kapis kapis gitmis, ne kopardiysam kar oldu yani heheh

evet canım erkekler öyle oluyor dururlar dururlar bir laf söyleyip deli ederler
ben de bu yüzden çok küsmüşümdür ama farkettim ki böyle zamanlarda üstüne gittiğim zaman daha da beter oluyor ayrıca hatırlatıyorum söylediği şeyleri beni kırdığını o zaman gerçekten öyle mi yapıyorum diyor
yani demek istediğim sen onu istiyorsan sabırlı olmak zorundasın o seni istiyorsa elinden gelenden fazlasını yapmak zorunda başka türlü iki insanın bir arada olması zaten çok zor

canlarrrr ben yatmaya gidiyorum sizede iyi geceler demeye geldim
artık çok oturamıyorum geceleri nedense uyuyup sabahı etmek günü bitirmek aşkımın geleceği günün gelmesini istiyorum hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum iyi geceler canlar....

şaka demiştir tabiki selayım
olsun accık korkutmakta fayda var
hadi yaa kontesin trendi gibi yani iyi olmuş o zaman hepsini birden alman

gloxinia canım hakkaten doktordan gelince haberdar et
ben bu halde gidemem de bittikten sonra ben de gideyim bari

ben de yatar iyi geceler herkesee

Son düzenleme:
Gunaydinlar yeni bi haftaya daha basladikk... Hepinize hayirli olsun cotdaslar:)

Hanturksugum seni asagida gorunce sayfam gecedenmi kalma acaba diye iki kere guncelledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…