Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayy asiklar gibi kankitosuyla yildönümü kutluyor ne güzel yaa
nice senelere kankitolar..
hiim demek taksi ile gideceksin iyi bari canim yorulmazsin..annecigine iyi yolculuklar
kiz cokmu yorgundunda doktorda uyudun
sorma selayım ilk günü hiç unutmayız biz
selayım ben özel muayenehaneye gidiyom ama tahlillerimide özel hastanede yaptırıyorum
o hastaneyede sürekli gittiğim için rahatlıktan uyumuşum
Allah razı olsun annem 3.5 ay sonra yine gelicek nasipse
handecim bgn bi şey almadım, kavga etmekle meşguldüm
ayburcum gelmicem istnbula wazgçtm, çnkü artık gerek kalmadı

neden kontesim:26:

kendini cok yiprattiginin farkindasin degilmi ... 1 hafta icinde en az 3 kere bu yüzden sinirlenir bozuluyor... sapkani masaya koyup biraz düsün bence canimmm .. nerde hatalar yapiliyor, kim suclu , ve kim ne yapmali bu sIKIntilarin düzelmesi icin böyle olmaz bence

aybuşum saol cnm teşekkür ederim...
bu arada sende dikkat et cnm demek yarın annen yarın yolcu hayırlı yolculuklar anneciğine cnm eşinde sağ sağlim gelsin inşallah yarın demek aybikle yıldönümünüz nice mutlu yıllara rabbim dostluğunuzu daim etsin cnm...
bebişinde salıklı olsun hep inşallah cnm dr un amerika ya gidiyor die üzülme cnm o gelene kada önereceği şeyleri dikkate alırsan bişeycik olmaz cnm

kkontescim konuyu bilmiyorum ama sanırım sen fazlası ile üstüne düşüyorsun bırak düşünülmesi gereken şeyleri o düşünsün sen kendini düşün yıpratma kendini...

anam selayım enişte seni yakaladımı hahahaha

slm kızlar.yaa başka topiğe bişey yazdım,buraya da kopyalıyorum.bi bakarmısınız?
"kızlar 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar adetimin düzensiz olduğunu görmedim...
d.k.hapı kullanmadan öncede,kullanırkende bıraktıktan sonrada aralık hep 21-23 gün arasıydı...
ama bugün 12.günüm olmasına rağmen erken adet oldum...
klasik adet sancımda var...
sinirim bozuldu çok...
zaten evhamlıyım,bide böyle bişeyle ilk kez karşılaşınca korktum...
yarın jinokoloğa gidicem ama böyle bi durumla karşılan var mı,sormak istedim...
yıllarca he ay düzenli olup,birden erken adet olan var mı?"
bu arada egzamalarım için 1 haftadır 2 değişk ilaç kulanıyorum,
yan etkilerine baktım öyle bişey görmedim ama onların de etkisi olabilirmiki?
akşam akşam canım sıkıldı

sağol tutim
yasklar dahada bi cazip gelmeye başladı nedense

gloxinam stresli ve yorucu bir dönem geçirdiysen ondanda olmuştur
kafana çok takma ben 1 hafta üstüne regl olduğumu hatrlıyom amcamı kaybettiğim ay yaşamıştım stresten dolayı
jinekoloğa gitmende fayda var

anam xzgim ellerine sağlık mamalr süper gözüküyor bu brownie karışımı harika bişeye benziyorrrr lazım olunca aırım senden kuşum ...
tabıkıde tutım
amann ayburum mumkunse ben hıc sıralamaya bıle gırmıyım bu konuda
xzgim cok cici bir fikir , cok güzel düsünmüsün bunu canim coook cook begendim..
sende hazir alip icine koymayi düsünüyorsun degilmi su dr. oetker karisimlarindan
hayır askım ıcıne yerlestırıyosun once sekerı koyuyosun sonra kakao vs vs ne kullanılıosa sırayla dokuyosun
ayburum dahada dıkkat et ozaman kendıne cok cok daha dıkkat et!
aybıke benden selam soyle annecıgınede ıyı yolculuklar bıtanem

kontesım bende aynen selayhus gıbı dusunuyorum hatta benzer seylerı yazıcaktım

hıc bosuna canını sıkma canım
aldıgın farklı ılaclar yada herhangı bır strest hava bıle cok etkılıyor
ben cok erken yada cok gec oldugumu bılırım
agrın falan var mı kı

canım 1-2 günden beri canım bişeye sıkıldı ama çok büyük bi sorun değil.çogu kişiye göre sorun bile değil.ama ne bileyim...
hamilelik belirtisi,işareti olabiliyomuş bazen böyle şeyler...
bilmiyorum artık...
gidicem yarın inşallah...

selamlarrrrrdireksiyon sınavını da geçtim bugünnnnhızımı alamadım arabayı kaçırdım 1.5 saat
savulun trafik canavarı geliyooo

inşallah öyle bişeydir...
ağrı derken,yeni olduğun yada olucağın zaman ince ince ağrır ya karnın.öyle işte.
şiddetli değil yani

kime niyet kime kısmet oldu yani handem pastalar börekler kısırlar
ayy istemiodum ben o misafiri kovsaydın keşke
hmm hasta canım malesef, şaşırmadım ama - 24 derecede eğitim ölüyü diriltir :18::18:
evet barbim valla benim misafirlere kısmet oldu dünkü tavsiyeler
bende istemiyodum ama artık bi dahakine inşallah napalım

handem saol canm çok mersi...seninde misafirin varmış bugün oh yediniz mamaları afiyet olsun yanlıs enişteye helal olsun kısır yapıyormuş benimkide çok güzel fırında balık ve et yemekleri yapar
sağol tutim ay ne güzel bizimki fırın işlerini bilmez ama mangalı güzel yapar
hehe al selayım ya inşallah ekleniyodur
hahaha büyücülük mü yok daha neler sana da büyü yapıcam yakında deseydin

kontescim bu kadar kavga hiç normal değil canım ya
bişeylerin üstünü mü kapatıyosunuz acaba barışınca yani halletmeden mi barışıyosunuz. selayıma katılıyorum eğer barışırsanız tekrar gerçekten etraflıca nelerin yanlış olduğunu düşünün konuşun canım bu tabiki bir tavsiye

ezgim mamaların harika olmuş ellerine sağlık bende fırında makarnayı yeni yaptım ama patlıcan rulonu ve tavuğunu denicem mutlaka

ayburum ne güzel hastaneymiş kız orası öyle
ay ne güzel kankinle iki yıldır dostluğunuz devam ediyomuş allah bozmasın canım selam söyle bizden de

gloksiniacım bu ay benim de iki hafta geç oldu canım hatta başka şeylere yorduk ama bugün oldu
ve benim de her zaman düzenli olurdu çok nadir en fazla 1 hafta gecikmişliği vardır o da stres durumlarında
ben havaların dengesiz gitmesine bağladım baksana bütün canlılar etkileniyor bizim de etkilenmemiz normal bir ay daha böyle olursa ben de doktora gidicem ben de sen de bir görün canım

yaa...
haklısındır belki...
1-2 gün olsa önemsemicemde,böyle 10 gün önce olunca...
gidicem inşallah,gitmeden rahat edemicem zaten

ayburcum sen nereye gidiyosun?
hangi hastaneye,ya da doktora?
tavsiye edebilceniz bi yer var mı kızlar sizin?
kusura bakmayın,bu konuyla meşgul ediyorum sizi...

ezgim ve selayım haklısınız
yapılması gerekeni çok iyi biliyorum aslında ama yapması mesele işte...

kaldıramadığım bi durum var, her defasında cesaretlenip yükleniyorum yeniden ama çöküyorum sonra...
çünkü öyle bi hırsım var ki 'engelleri aşıcam!' diye... pes etmek hiç tarzım değil,vazgeçmek de...
aşamayınca ve vazgeçemeyince karşı tarafı kamçılıyorum bana bunu yaşattığı için.
o da bir iki kez alttan alıyor,baktı ki düzelen yok,bunalıp kaçıyor.
özleyince geri geliyor, ben de özlemiş oluyorum zaten.iyi oluyoruz bi süre.
'takmayacağım artık' diyorum ama bi bakıyorum ki kasetin aynı yerinde bozuk çalmaya başlıyorum yine.
hoop en başa.
dön baba dönelim...

gloxzim bu doğum kontrol hapı hiç kullanmadığım için bilemiyorum ama bu strest denilen illet varya beni mahvediyor selayhusum,xzgim,barbim bilir ben neler çekiyordum strestten adet olamıyordum oldummuda hastanelik oluyordum jinekoloğu ihmal etme cnm...geçmişler olsun cnm...

handem benimkide mangalı çok yaparmış henüz daha bana yapmadı ama çokda sever hatta hep ocakbaşı mangal partileri yaparlarmış adanada dedim allah korusun evde yangın çıksa sen kesin ilk mangalını kurtarırsın dedim güldü

yaa...
haklısındır belki...
1-2 gün olsa önemsemicemde,böyle 10 gün önce olunca...
gidicem inşallah,gitmeden rahat edemicem zaten
aynen canım ben de 2 hafta olunca korktum kızlara söyledim hatta test falan da yaptım en iyisi doktor evet ben de üşenmesem gidicem de artık bi daha olursa giderim dedim

handecim örtmek değil de bir arada olmamız için benim fazlasıyla sabıra ihtiyacım var
ama buna sahip bi insan değilim
bi de laflarına çok takılıyorum onun
large olamıyorum
sen böyle dedin şunu ettin şimdi böylesin filan filan
böyle kurup kurup deliriyorum,delirtiyorum
haklıyım o da bunu biliyor ama elinden gelen bu kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…