- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.281
sorma selayım ilk günü hiç unutmayız bizayy asiklar gibi kankitosuyla yildönümü kutluyor ne güzel yaa
nice senelere kankitolar..
hiim demek taksi ile gideceksin iyi bari canim yorulmazsin..annecigine iyi yolculuklar
kiz cokmu yorgundunda doktorda uyudun
handecim bgn bi şey almadım, kavga etmekle meşguldüm
ayburcum gelmicem istnbula wazgçtm, çnkü artık gerek kalmadı
tutişşş topikte bulamadım seni aradım buldum hehehe hadi evimize gel kimsemiz yok orda
sağol tutimaybuşum saol cnm teşekkür ederim...
bu arada sende dikkat et cnm demek yarın annen yarın yolcu hayırlı yolculuklar anneciğine cnm eşinde sağ sağlim gelsin inşallah yarın demek aybikle yıldönümünüz nice mutlu yıllara rabbim dostluğunuzu daim etsin cnm...
bebişinde salıklı olsun hep inşallah cnm dr un amerika ya gidiyor die üzülme cnm o gelene kada önereceği şeyleri dikkate alırsan bişeycik olmaz cnm
slm kızlar.yaa başka topiğe bişey yazdım,buraya da kopyalıyorum.bi bakarmısınız?
"kızlar 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar adetimin düzensiz olduğunu görmedim...
d.k.hapı kullanmadan öncede,kullanırkende bıraktıktan sonrada aralık hep 21-23 gün arasıydı...
ama bugün 12.günüm olmasına rağmen erken adet oldum...
klasik adet sancımda var...
sinirim bozuldu çok...
zaten evhamlıyım,bide böyle bişeyle ilk kez karşılaşınca korktum...
yarın jinokoloğa gidicem ama böyle bi durumla karşılan var mı,sormak istedim...
yıllarca he ay düzenli olup,birden erken adet olan var mı?"
bu arada egzamalarım için 1 haftadır 2 değişk ilaç kulanıyorum,
yan etkilerine baktım öyle bişey görmedim ama onların de etkisi olabilirmiki?
akşam akşam canım sıkıldı
tabıkıde tutımanam xzgim ellerine sağlık mamalr süper gözüküyor bu brownie karışımı harika bişeye benziyorrrr lazım olunca aırım senden kuşum ...
amann ayburum mumkunse ben hıc sıralamaya bıle gırmıyım bu konudamrb kızlar
xzgim harika şeyler yapmışsın heleki sarmaları muntazam sarmışsın ellerine sağlık
misafir ağırlamada beni geçicen heralde
ama ben yatılı misafir ağırlamada hala 1. sıradayım
selayım hırkalar çok hoş ben maviliyi beğendim diğer renklerde çok güzel
çizmede harika demek husa yakalandınbüyücülük haaaa
tutim eniştemiz hastalanmış çok geçmiş olsun gelene kadr hiçbişeyi kalmaz inş
barbim senin askerde hastaymış
napsınlar bünyeleri -30lara alışık değil bide kuru havaya çok geçmiş olsun
hayhayım ye bakalım nutellaları
handeminde misafirleri varmış
kontes istanbul lafı ediyo geliyo heral
gloxinam elin nasıl oldu
unuttuklarım varsa affola
hayır askım ıcıne yerlestırıyosun once sekerı koyuyosun sonra kakao vs vs ne kullanılıosa sırayla dokuyosunxzgim cok cici bir fikir , cok güzel düsünmüsün bunu canim coook cook begendim..
sende hazir alip icine koymayi düsünüyorsun degilmi su dr. oetker karisimlarindan
ayburum dahada dıkkat et ozaman kendıne cok cok daha dıkkat et!cuma günkü 100 grlık şeker yüklememde 4 sonuçtan biri yüksek çıktı
maksimum 190 olması gerekirken 201 çıktı
ben kan verdikten sonra müşahade odasında uyumuştum onunda etkisi olabilir çünkü hareket ve uyku yasakmış
10 gün sonra tekrar açlık ve tokluk şekerimi ölçtürcem
işin kötü tarafı doktorum 3 haftalığına amerikaya gidiyo napcam onsuz benim halimden bi o anlıyo
bu aralr dikkatli besleniyorum
annem yarın gidicek nasipse havaalanına ben götürcem eşim ve abim yoğun çalışıyo
neyseki taksiyle gitcez ordan belki aksilik olmazsa bakırköye geçicem aybikte gelicek
yarın bizim için önemli gün 17 ocak aybikle ilk tanışma günümüzve 2. senemiz olucak inş
xzgim ben aranıza mart yada nisan ayı gibi aktif olarak katıldım diye hatrlıyorum
bu arada dün eşim yoktu izmirdeydi bgn gece dönücek inş
benden havadisler böyle
kontesım bende aynen selayhus gıbı dusunuyorum hatta benzer seylerı yazıcaktım
kendini cok yiprattiginin farkindasin degilmi ... 1 hafta icinde en az 3 kere bu yüzden sinirlenir bozuluyor... sapkani masaya koyup biraz düsün bence canimmm .. nerde hatalar yapiliyor, kim suclu , ve kim ne yapmali bu sIKIntilarin düzelmesi icin böyle olmaz bence
slm kızlar.yaa başka topiğe bişey yazdım,buraya da kopyalıyorum.bi bakarmısınız?
"kızlar 25 yaşındayım ve bu yaşıma kadar adetimin düzensiz olduğunu görmedim...
d.k.hapı kullanmadan öncede,kullanırkende bıraktıktan sonrada aralık hep 21-23 gün arasıydı...
ama bugün 12.günüm olmasına rağmen erken adet oldum...
klasik adet sancımda var...
sinirim bozuldu çok...
zaten evhamlıyım,bide böyle bişeyle ilk kez karşılaşınca korktum...
yarın jinokoloğa gidicem ama böyle bi durumla karşılan var mı,sormak istedim...
yıllarca he ay düzenli olup,birden erken adet olan var mı?"
bu arada egzamalarım için 1 haftadır 2 değişk ilaç kulanıyorum,
yan etkilerine baktım öyle bişey görmedim ama onların de etkisi olabilirmiki?
akşam akşam canım sıkıldı
sağol tutim
yasklar dahada bi cazip gelmeye başladı nedense
gloxinam stresli ve yorucu bir dönem geçirdiysen ondanda olmuştur
kafana çok takma ben 1 hafta üstüne regl olduğumu hatrlıyom amcamı kaybettiğim ay yaşamıştım stresten dolayı
jinekoloğa gitmende fayda var
tabıkıde tutım
amann ayburum mumkunse ben hıc sıralamaya bıle gırmıyım bu konuda
hayır askım ıcıne yerlestırıyosun once sekerı koyuyosun sonra kakao vs vs ne kullanılıosa sırayla dokuyosun
ayburum dahada dıkkat et ozaman kendıne cok cok daha dıkkat et!
aybıke benden selam soyle annecıgınede ıyı yolculuklar bıtanem
kontesım bende aynen selayhus gıbı dusunuyorum hatta benzer seylerı yazıcaktım
hıc bosuna canını sıkma canım
aldıgın farklı ılaclar yada herhangı bır strest hava bıle cok etkılıyor
ben cok erken yada cok gec oldugumu bılırım
agrın falan var mı kı
evet barbim valla benim misafirlere kısmet oldu dünkü tavsiyelerkime niyet kime kısmet oldu yani handem pastalar börekler kısırlar
ayy istemiodum ben o misafiri kovsaydın keşke
hmm hasta canım malesef, şaşırmadım ama - 24 derecede eğitim ölüyü diriltir :18::18:
sağol tutim ay ne güzel bizimki fırın işlerini bilmez ama mangalı güzel yaparhandem saol canm çok mersi...seninde misafirin varmış bugün oh yediniz mamaları afiyet olsun yanlıs enişteye helal olsun kısır yapıyormuşbenimkide çok güzel fırında balık ve et yemekleri yapar
hehe al selayım ya inşallah ekleniyodurhandem selam demek geldi beklenen misafir
handem senimi kirayim varsa eger mavisinide alayimariyayim yarin oluyorsa eklesinler :81::81:
kizlar benim son günlerde girdigim topik varya cinsiyet icin baktigim
esim orayi görmüs yani topik basligini ... hayirdir büyücülügedemi basladin diyor
kontescim bu kadar kavga hiç normal değil canım yahandecim bgn bi şey almadım, kavga etmekle meşguldüm
evet barbim valla benim misafirlere kısmet oldu dünkü tavsiyeler
bende istemiyodum ama artık bi dahakine inşallah napalım
sağol tutim ay ne güzel bizimki fırın işlerini bilmez ama mangalı güzel yapar
hehe al selayım ya inşallah ekleniyodur
hahaha büyücülük mü yok daha nelersana da büyü yapıcam yakında deseydin
kontescim bu kadar kavga hiç normal değil canım ya
bişeylerin üstünü mü kapatıyosunuz acaba barışınca yani halletmeden mi barışıyosunuz. selayıma katılıyorum eğer barışırsanız tekrar gerçekten etraflıca nelerin yanlış olduğunu düşünün konuşun canım bu tabiki bir tavsiye
ezgim mamaların harika olmuş ellerine sağlık bende fırında makarnayı yeni yaptım ama patlıcan rulonu ve tavuğunu denicem mutlaka
ayburum ne güzel hastaneymiş kız orası öyle
ay ne güzel kankinle iki yıldır dostluğunuz devam ediyomuş allah bozmasın canım selam söyle bizden de
gloksiniacım bu ay benim de iki hafta geç oldu canım hatta başka şeylere yorduk ama bugün oldu
ve benim de her zaman düzenli olurdu çok nadir en fazla 1 hafta gecikmişliği vardır o da stres durumlarında
ben havaların dengesiz gitmesine bağladım baksana bütün canlılar etkileniyor bizim de etkilenmemiz normal bir ay daha böyle olursa ben de doktora gidicem ben de sen de bir görün canım
aynen canım ben de 2 hafta olunca korktum kızlara söyledim hatta test falan da yaptım en iyisi doktor evet ben de üşenmesem gidicem de artık bi daha olursa giderim dedimyaa...
haklısındır belki...
1-2 gün olsa önemsemicemde,böyle 10 gün önce olunca...
gidicem inşallah,gitmeden rahat edemicem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?