Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canim ezele bakiyorum bitti ama hala kimse olmadigi icin kenan isigin kelime yarismasina bakiyorum .
xzgim tutim peki yaa siz nerdesiniz ? bisey varda benmi takip edemedim kacirdim bi isiniz falan

kızlar ölüyorum böbrek ağrısından ya bende bu ara bişeyler war nazarmıdır nedir geberiyorum hem diş etim şişti sabahtan beri konuşamıyorum sonrada böbreklerim altüst etti beni canım çok yanıyor...size bakayım diye girdim merak edersiniz falan diye haberdar etmek istedim iyi geceler canlarım...dua edin bana göğsüme kadar çıkıo ağrısı

geçmil olsun tutim olabilir walla,acil sifalar versin güzel uyu bebegım
selayhusum bır karsılasamadık
sınırlerım fena bozuk hemde cok fena
kolay kolay aglamam ama yıne patladım durduramıyorum gozyaslarımı
cok yoruldum,cok yıprandım en kotusude cok hıssızlestım..

tuti xzgiii neyininiz var bacılarım, hayırdırrrrrr laa eyvahedigeldismile
noluyor size elemterefiş kem gözlere şiş ya

tanrıçam h.g kız topiğimizee:)
gel burayada yaz ara sıra 2-3 maske neyim

Günaydin canlar.
tutim umarim gecmistir sancilarin agrilarin canim ne oldu sana gercekten nazara geldin sanirim.
xzgim üzüldüm simdi umarim kötü bisey olmamistir cnm ya

barbicigim sanada ii isler diliyorum fazla yogun olmayan cnm bende bugun sabahciyim buralarda

anammmmmmmmm topraam ne güzel bi kutlama bu çook çook çokk tşk ederim
hediyemide pek bi sevdimmm
çantamı alırım koluma çıkarım dallas yoluna artıkınnn

selaycanım sanada sonsuz tşklerrr bebekiimm

ikinizide öpüyorummmmmmmm Şeniz

günaydınn güzel kuzularımm
tancıram reklam yapıp kacma gel arada takıl buralara:)
barbimmmm dogumgunun kutlu olsun askım,cok guzel,huzurlu,saglık dolu enişteyle beraber nice seneler diliyorum.yüzün hep böyle gülsün bebegımm..
selayhusum gulen suratın (koltukta yatan altında grılı adıdas esofmanı,mavı tshırt olan) resmını masaustum olarak ayarladım,sureklı ekrandan o tombik ellerini seviyorum..
kendimi acayıp kotu hıssedıyorum,burdan degılde msnden dertlesırız kızlar..

xzg,m yavrum teşkk ederimmm
amınnn aminnnnnnnnn
hepberaberrrrrrrrrr inşallahh
işyerinde süpriz doğumgünüsü yaptılar bana yeni bitti çok sevindirik oldum:)

yok hayatım ya, bi kuaförde dikiş tuttursaydım dişimi kıracam zaten

seviliyorsun bebeim ondan:)
ya benim gittiğim yerler var ama bu seferki çok çok güzel olsun istiyorum heryerde porselen makyaj yok birde düğünden önce deneme yapmasını istiyorum

kız barbe dom günün kutlu olsun 32 yemi girmiştin kız hanımların yaşı sorulmaz emme sempatiksalakcinni Şeniz
benim de babam bel fıtığı ameliyatı oldu hastaneye gidiyrum şincik öpüyorum hepinizi :gitme:

porselen makyaj nasil oluyor yaa cahilmi kaldim allahim bide bu terimleri ögrensem :)))

tivimmm çok geçmiş olsun Allah şifa versin babacıgına..
selayhusum porselen makyaj dıye arat google da,şimdi yeni moda bu:))
tutişim kesin biliyordur yapan bir yer
porselen makyaj istiyorum birazcık pahalı ama olsun gelin olucam değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…