Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ben çok sade yaptırıcam gerçi makyajımı
nişanda takma kirpik taktırmıştım belli olmuyordu cok ama
onları cıkarana kadar canım cıkmıstı bıde butun halınde takmıyorlar
yarısı cıkıyor yarısı cıkmıyor cok komık oldum 2gun:))
şimdi taktırmıcam sadece rujumu dikkatli yaptırıcam

merhaba canlarım bugün bütün gün evdeydim şimdi fırsat oldu pc yi açmak için....
öncelikle barbim nice mutlu yıllara tatlım yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin...
tanrıçam kaçma hemen arada gel yawrum makyaj neyim tavsiyelerde bulun bize ben bu ara saldım çayıra mevlam kayırayım bakmıyorum kendime...
selayhusum yavrum neler yaptın görüşmeyeli gülen surat neler yapıyor ???
xzgim canım porselen makyaj konusunda sana katılıyorum bende olursa ilerde düğün dernek porselen makyaj düşünüyorum hatta annemede söyledim anne ben düğünümde porselen makyaj istiyorum dedim ne dedi biliyormusun olur canım kütahya porselenmi olsun diye dalga geçti
hayatım behçecik kuaför güze yapıyor diye duydum ama yalancısıyım bizzat kendim görmedim ama biraz tuzluymuşşşş fiyatları araştırırz bebem senin için merak etme ...

eeee kimse yokmu ???CADIARZU

tutişimmm evet arastırmak lazımm,berabercene arastırırızz
ben senden once gidersem eger benımkınde denemıs oluruzz:))
kutahya porselen sevmem güral porselen olsun benımkısı sempatiksalakcinni

ooo tuti hanim gelebildiniz :)
bende sinir krizlerindeyim essek sipam telefonu bir yerlere atti, sesinide kapamistim titresimdeydi sadece 3 saatten beri telefon ariyoruz :) malesef cik cik cik yok telefon..

senden naber nasilsin?

benimkisi aradı şimdi 10bucuga kadar gece egıtımı varmıs
gece egıtımının havalı ısmıne aldanmayın,tas tasıcaklarmıs yıne
11bucuk 1 bucuk arası nobetı varmıs
5bucuktada kalkıcak
günü 20 saat gecırıyor,içim parcalandı..

o telefonu bır yerlere atan tombık ellerını yerım ben
haylaz gulen suratımmm
hıc ummadıgın bır yerden cıkar bebegım telefonun

xzgim cogu gitti azi kaldi canim dayanin artik...
bide uzun dönem yapanlar var bakin onun hic degilse böyle bir sansi vardi ankarada yapiyor cok zor sartlar altinda yapanlarda var her zaman kötünün iyisini düsün derim.
birde sen bizim msn resmimize bir bak istersen yüzün güler birazcik belki

ayyy çok ihtiyacım var hemencecik bakıyorum
masaustumude gulen suratın resmı yaptım,içim açılıyor
masallah Allah nazarlardan saklasın minnoşumun

hehehehe =)
ay ayyyyyyyyyyyyyy işim yokken iş çıkardım başıma iyimiiii ...
kışlık montlarımı kaldırıyım dedim kaldırmaz olaydım sığmıyorlar bir yere çantalarda ortada kaldı en iyisi bir an önce evleneyim ben hiç değilse yer bulurum evimde yıh yıh yıh...
kızlar ben yemek takımlarımı falan aldım 3 tane yemek takımım var kahvaltı setim var 2 tane çatal bıçak setim var ...
sizce bardak setimi ne marka alayım...yatak takımımı anneannem alacakmış bende 2-3 tane günlük set alırım nevresim takımımı yani...onun dışında bu mutfak robotu,tost mak.,su ısıtıcısı,blender,meyve sıkacağı,fritöz,çay-kahve mak. v.s bunları hepsi bir örnek olsun diye gri alıcam ama evlenmeye yakın alırım diye düşünüyorum sürekli model çıkıyor çünkü,evim için babannem ve anneannem saolsun havlu örtüler falan almışlar,onun dışında benim başka almam gereken ne var ???bilgi veririmisiniz bana ???

bebeim çok nevresim takımı alma,cok farklı modeller cıkıyor.begendıkce alırsın.karsılıklı anlasmaya baglı alıncaklar bazı kısıler beyaz esyalarıda arasında bolusuyorlar yada hıc beyaz esya almadan halı ve perdelerı alıyorlar.aklına gelebılcek herseyı alıcaksın tutim.camasır sepetınden tut cop kovasına kadar.ben içki bardakları alıcam bide misafirlik cay takımı alıcam sadece.su bardaklarımı aldım,kupalarımı aldım,kahve bardaklarınıda.az alsan yetıyor hedıye cok gelıyor koyucak yer bulamazsın.bı mısafırlık geldıgınde sermek ıcın 2 tanede gunlk sermek ıcın yatak ortusu alıcam.mısafırlık nevresımler,havlular vs alıcaksın.bornoz takımı alıcaksın ben aldım hemde cok begenerek.
3 tane yemek takımı cok degılmı tutim.
1 tane agır mısafır ıcın takım alıcam ben
6lı yemek takımı aldım gunluk bıde 12 lı yemek takımı daha aldım
karelı renklı cay saatlerı ıcın tabaklar alıcam bıde
aldıgın yemek takımına uygun bardaklarınıda secersın bebegım.bırde cok gereksız seylerı alma derim.fritoz,kahve makinesi,meyve sıkacagı yada ekmek kızartma makınesı falan almıcam ben mesela.bızde var bos bos duruyor daha 1 2 kullanımlık.wafffle makınesı al ama kesın tam sana gore:))
mutfagını yaptırma sansın warsa yaptırcagın renge gore alırsın takımlarını.ben beyaz grı yapıcam mesela grılı alıcam buzdolabımı vs cam ocak dusunmustum,hıc kullanıslı degılmıs vazgectım.aklıma geldıkce yazarım

ooo hatunlar burda ....
ayy ne kadar düsüncelisin tutiskom hemen hazirla herseyi zaman öyle cabuk gelip gececektirki ..
aldiklarini ama eklede görelim neler aldin bakalim :)
xzgim ayni seyler senin icinde gecerli hazir burdasin sana lafim :)

selayhusum benim aldıklarımın hepsi o baloncuklu kaplarla kaplı ve karton kutularda kılerde duruyor
yenı aldıgım seyler olunca ceker koyarım ama yada ewıme gecerken acıcam ya ozaman koyarım.herseyım cok sade ve tek renk genelde biliyorsun gullu dallı seylerı sevmıyorum.ewımın resımlerını falanda koyarım.gercı sen gel canlı gör:)

anacim ben artik tasininca koyarim yeni evimi :) evet artik senin evinde insallah canli görürüm...
tuti evlenmeden sanada gelmek isterim ona göre ...
yoksa adanalarda göremem seni.
istanbula gelince bulusuruzda insallah barbide gelir

Son düzenleme:
xzgim benim yemek setimin 2 tanesi ağır siyah agırlıklı biri bernardo diğeri kütahya porselen çok beğenerek aldım bi kahvaltı setim var işte...
esasında bende çok eşya almak istemiyorum hatta o kadar çok borcam varki anneme ve anneanneme misafirler gelirken borcam hediye getirmiş bizimkilerde onları bana kaldırmışlar...bu arada benim çeyizlerimde şilede'de anneannemin evi büyük olduğu için bir oda var boş oraya konuluyor alndıkça inanırmısınız 3 sandık dolusu eşya var onun yanı sıra bir sürü ıvır zıvır var ...su takımı almak istiyorum yemek setime uygun olsun diye taşlı model beğendim ama duydumki taşlı takımlar bulaşık makinasında yıkanmıyormuş vazgeçtim...şarap kadehi alıcam en sadesinden çünkü aşkım ve ben şarabı çok severiz arkadaşlarımızla beraber hep şarap içeriz o yüzden 12 tane şarap bardağı alıcam onun yanı sıra gündelik bardak takımı alıcam birde ben kırmızı kadeh istiyorum kırmızı ve siyah renklerde dekor olsun diye...
bu arada en önemli şey ben ütü alıcam ama ne marka alıyım sizce ???

selayım ben adanada olsamda hiiiç farketmez sen ben geliyorum de yeter atar gelirim nasılsa ist da annem var annemi özledim derim kaçarım hahhahaha sorun değil cnm yani sen yeterki gel...

kuzum bende arastırıyorum şimdi onları
evlenmeye yakın alıcam kı yenı modellerı kacırmayayım dıye
kazanlı utuler var bıraz tuzlu ama guzel tefal'in var bizim evde kazanlı
cok guzel buharı falan ama eger onun sevıyesınde yapan utu varsa onu alıcam
cunku bunların fıyatları 400 civarı bisey

ewet cnm kazanlı ütüleri duydum bende ben bir ara press ütü alırım dıyordum cok kolay gelıo bana malum gece gunduz gömlek ütüleyeceğim benımkı gömlek gıyıyor işi gereği..fakat annem de var press hıc kullanıslı degıl dıyor bana adam gıbı ütü alalım sana falan dedi...ya tefal alıcam yada bakıcam araştırıcam ya ben artık yawaştan halledeyım dıyorum modası gecmeyecek şeyleri alayım elektronık aletlerı sonra alırım dıye dusundum...benımkıde tutturmus spor odası yapıcam kendıme dıyor koşu bandı falan varmıs agırlıkları falan varmıs onları koycam dıyor dedım pardonda kac odalı ev alıcaz dedım bana bırak onu dedı o zaman banada bı oda yap full esyalarımı koyayım dedım şaşırmadım dıyor hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…