Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

benimkiside tefal cok memnunum yillardan beri kullaniyorum normal kazansiz bittikce suyunu kendim dolduruyorum :)))) o kazanlilar bana cok tuhaf geldi hic icime sinmedi yoksa coktan almistim

her sene bişey çıkıyor yeni şeyler çıktıkça yaşlandığımı hissediyorum kim bilir 70 yaşına gelirsem tabe o günleri görürsem benim torunların uçan daireleri olur belkim hahahahah

heeee ucan daireleri olacak senin saclarinda beyaz degil gri olacak gümüs rengi :))

bizimkisi aradı nobetteyken bol bol konustuk rahatladım
gelıcegı gunun planını yaptık 12 gun sonra ınsallah
2 hafta ısede gıtmıcek hergun beraber yasasınnn

hahah yok ben peruk takarım selayım rujumuda sürerim rujlu nine gibi...
ohhhhh zgim hadi gözün aydın benimkide uyuz etti beni uyuya kaldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa işten ewe geldi spora gitti ewe geldi msn de konuşacaktık baktım ses yok uyumuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hahahah yaslı halını dusunemıyorum tutimm
boyatırsın yıne sarıya nolucakk:)
ay facede bı paylasım gordum koptum
gazete kupurunun resmını cekmısler

puhauhauahauahauahauahauahauahau ay yarıldım xzgim bu ne bu ya bu millet haydar dümenle kafa buluyor geçende ben okudum posta gazetesinde herifin tekı demişki hocam evde condom yoktu karımın çorabını kullandım hamile kalırmı dıye sormuştu oha artık dedim bırde bı adamda sey sormus hocam bızım köyde kondom satılmıyor burda sunnet olan cocukların balonlarını çalıp eve getırıyorum onu kullanıyorum kondom nıyetıne demıs hahahahah

gece gece güldürdünüz beni yaa :)
bu arada telefonum kayipti buldim onu ama artik dünyaya bakmiyor kör oldu ekrani karardi :) tuslar calisiyor nereye bastigimi bilmiyorum ne bastigimi bilmiyorum telefon geline titriyor ama kim ariyor görmüyorum yenisin gelesi varmis demekki

Son düzenleme:
senide o gülen suratıda sonunda dayanamıcam yicem ham hum yapıcam da
enişte beyden korkuyorum
bırgun sokakta kım vurduya gıtmekten korkuyorummm sempatiksalakcinni

ayyy yine mi oyun oynuyorr
olsunn yeni cebinle resimler ceker koyarsın bgn ne gıydıne bebegım:))

bal perısı hosgeldın topiğimizee
geçmişe daldın galiba:)

resimleri makinamla cekerim yine sorun olmaz sende hava güzl olsunda aldigin tsörtleri giyersin bende 10 puan veririm

tutim ne edinn giz.. ben citcit arastiriyorum ebayda cok uygun fiyata satiliyorlar sende düsünüyordun bi ara demi

tutim ne edinn giz.. ben citcit arastiriyorum ebayda cok uygun fiyata satiliyorlar sende düsünüyordun bi ara demi

yok kız ben kaynak düşünüyordum çıt çıt war benim 60 cm 8 parça bende her bişey mevcut anam alırım elimin altında bulunur 2-3 takar sıkılır kenara atarım ama boyatmam lazım çıt çıtları benim yazın takmayı düşünüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…