- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.381
guzel gectı bebegımxzgiiim bebegim iyi geceler hosgeldin nasil gecti aksamin ???
gunaydınn askım nıye gıtmedı hastamı yoksaBugun krese gitmedik evde oturuyoruz selimle
Hepicinizee gunaydin yavrular ..
gunaydın kontesım hayırdır neyın vargünaydın.......................
ewet selayım farkındaysan o kahverengı ve sıyah uzun cızmem aynı :76:kizlar benim aldigim cizmelerin siyah ve grisinide koymuslar ama nedense ban en güzeli o acik kahve tonlari geldi..
belki bugun gider bakarim h& m e iyilerse o siyah veya griden birini alabilirim..
sizden böyle yapan varmi hic cok hosuna giderse ayni cizmeden iki ayri tonda alan
cok guzel ya cok begenıyorum bu tarz elbıselerı :26:gecenlerde bugun ne giydinde birisi eklemisti ya askili elbise h & m inmis 13 eur a satiliyor yani 26 tl
tünaydın kuzucuklarraybuşum pücamalar çok şirinmiş
yoğuunluk yinee
sende al zırt pırt ısım senın neyın eksık barbım sende gec onlarıaybuşum anneciğin gitmiş, tez zamanda kavuşmanız dileklerimle
konteskonun yine canı sıkkın
tutim bakıma giriyorrrr e vaktidirrr
xzgimm yok o adam değil o adamla çalışmıyorum artık, bu sefer 2 hatunla çalışıyorum ama hatunlardan biri çok fazla izin alıyor yineama o eski süleymanı geçemez tabi ki
Oluuum barbi ne yarali bagrima vurup vurup durursunelbiseyi sana ve senin gibi ogiyinebilenler icin sy ettim bir nevi size hizmetti ...
Bilmiyorum bu cizmenib siyahi varsa alabilirim veya gri
Xzgim selim hasta degil sukur ama arava yoktu bugun bide -3 dereceydi o yuzden gitmedim
Oluuum barbi ne yarali bagrima vurup vurup durursunelbiseyi sana ve senin gibi ogiyinebilenler icin sy ettim bir nevi size hizmetti ...
Bilmiyorum bu cizmenib siyahi varsa alabilirim veya gri
Xzgim selim hasta degil sukur ama arava yoktu bugun bide -3 dereceydi o yuzden gitmedim
sende al zırt pırt ısım senın neyın eksık barbım sende gec onları
sımdı dusunuyorum da ben hıc yollayamam gıbıme gelıyor
sureklı sıkar oper oynardım onunla top gıbı cok tatlı ya masallahhh
Tesekkurler biem bunlari degilde taba tonlarinda aldim kuzum
Xzgim gitmesi iyi oluyor yaa canim
Almanca kelimeleri ogrenmis bile
Burum senin yazini yeni gordum .. Kontesin ruhu gece dolasma a cikinca bana girdi heralde
Hakkini yemiyeyim hus un evde giydirir
Barbitom bunlarli onlineda gordum .. Ama ben simdi direk h&m in magazasina gidecegim
herkese selamlaar
ayburum pijamalar çok şekermiş
selayım çizmenin grisi güzelmiş ya
bence de modeli çok beğendiysen aynısından al nolcak ki yalnız diğeri geldi mi onu bir dene bence ona göre al aynısını
tutim bakıma mı giriyosun oh oh
barbim de çok yoğunmuş kolay gelsin bitanem
ezgim sen napıyosun tatlım
Barbitom selim demin teli aldi .. Hic benden duymadan senle ilgili bisey duymamisti..alo barbi napiyon diyor
Auto=araba
Nase=burun
Bitte=lutfen
Komm=gel
Schau=bak
Simdilik aklima gelenler bunlar .. Bunlari soyluyor
hımm anladım selayımmmm
hoşgeldin handem sağol , sen napıyorsun
kizlar benim aldigim cizmelerin siyah ve grisinide koymuslar ama nedense ban en güzeli o acik kahve tonlari geldi..
belki bugun gider bakarim h& m e iyilerse o siyah veya griden birini alabilirim..
sizden böyle yapan varmi hic cok hosuna giderse ayni cizmeden iki ayri tonda alan
gecenlerde bugun ne giydinde birisi eklemisti ya askili elbise h & m inmis 13 eur a satiliyor yani 26 tl
Alisverise gittik geldik husla beraber... Yeni ciciler aldim hus dayanamadi fazla gezemedim
Afiyet olsun biem
Nerdesiniz kuslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?