Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ama ozmaan kaslarını tamamen mı yoluosun sadece boyayla mı olucak :44:

bilmiorum ki xzgim:26:
Duz kas cok iyi zaten benimki full kavis ve hic sevmiyorum kaslarimi ....burdakiler hic kas almayi beceremiyorlar maleseff

senin kaşların az ama bitanem , yüzünde küçük olduğu için düz sana yakışmaz ki :26:

gece yemek yemeden duramıyorum
sabah kalkınca yemekten nefret edıyorum resmen
canım hıc bısey yemek ıstemıyor saat 2 oldu hala yemedım

yok canım almıyorum zaten dağınık değil kaşlarım
aldırmaya kalksam bile kavis olmuyo benimkinde
kalından inceye giden düz bi çizgi olur yine ve kötü durur

yok yok yapıyorlar, en düz kaşı bile kavisli yapabiliyor kuaförler

paşa uyudu ascık göz makkajı yapim
bayadır yapmıyodum

hiç sevmiorum göz makyajını ya, yapmayı seviorum ama kullanmayı sevmiorum
xzgimin düğününde kadının yaptığı tüm makyajı silmiştim
tek sevdiğim göz makyajı smoke eyes

Barbitom eskiden cok kalindi kaslarim , aba benim genclik donemimde yani sen bebekken hatirlsmazsin sen belki ince kas fulyasi vardi , bir cizgi halinde nerdeyse bende yola yola bitirdim ... Duz yakismasa bile tam kavis degil hafif yukari dogru gidip sonra asagiya dogru

selımı almaya gttınmı selayım

gece yemek yemeden duramıyorum
sabah kalkınca yemekten nefret edıyorum resmen
canım hıc bısey yemek ıstemıyor saat 2 oldu hala yemedım

ay ben kahvaltıyı çok severim bende akşam yemeğinden hoşlanmam , gece asla yemek yemem ...
öğleden sonra yediğim herşey abur cubur oluyor genelde. ertesi sabah kadar. tabi annemle babamın bağıra çağıra sofraya götürmeleri haricinde

oo çok eski zamanlarmış selayım :90::90:
dur kaş modelleri ekliyim sana da bi bak

Xzgim aldim geldim canim yogurt yiyot kendidi

Barbitom bende bayilirim kahvaltiya ayy guzel bir kahvaltiya gece bile hayir demem

Ebegim ilk semadaki thin in ikincsi mesala ama birazdaha kalin oyle hosuma gidiyor ..
Ama keske kadlarim kalin olsa .... Esra erolun kaslari cok hosuma gidiyor ...

Barbitom bende bayilirim kahvaltiya ayy guzel bir kahvaltiya gece bile hayir demem

bende selayım bayılırım kahvaltıya, kahvaltıya yapılan değişik tatlara
selayım badem yağı sürsene ben başladım sürmeye, boşluklarımı doldurmam lazım..
bu arada ben esra erolun yüz simetrisinide çok beğeniyorum ve omuz rengini çünkü omuzuna çok hoş birşey sürüyorlar

bu arada 14 şubatı evde kutlayanlar olacaktır aramızda benim sevdiceğm yanımda yok, olsaydı bile başbaşa kutlayacağımız bir evimiz henüz yok , o yüzden size öneriyorum bunu ..

özellikle xzgimden bu performansı bekliyorum..

tatataammmmm , çok romantik dimi

selamlar herkese
ay güneş açtı çok dışarı çıkasım geldi yemeğimi de yaptım biraz dolaşırım belki bugün

benim adım yar canım ben de sonuç çıkmıştır diye düşünmüştüm ne zaman belli olacakmış ki
ayrıca herkes gibi ben de yazıp kaçıyo diye düşünmedim sonuçta sıkıntılı olduğunu biliyoruz tatlım bizimle paylaşman da çok normal

bmcim ne güzel dikmişsin maşallah
bence de kemer tokası taksana ya plastikleri de oluyo onların resimdeki gibi

barbim selayım resmi bitirince size göstericem çok iyi gidiyor ay inşallah satılır :97:

selayım aldıkların çok güzel güle güle kullan burdan yazayım dedim orda tek sana yazıp çıkmıyım
yeşil hırkanın rengi kötüymüş ama gerçekten inşallah mavisi vardır
ya bu hm nin türkiye ye online satışı yok çok güzel şeyler var hakkaten istediğim pantolondan da varmış uff

sadece agızımı yıyor yoksa ustu bası yerlerde ona eslık edıyormu

14 subatları hıc sevmem ve hıc bı zaman kutlamadım ama bu fıkır cok guzelmıs barbım yapıcam bı gun

handem buradada güneş açtı bahar gibi.. takip ettiğim bloklarda kızlar hep tunalıya gidiyorlar.. sanırım buranın bağdat caddesi gibi biryer orasıda. evin oraya yakın mı ? oraya git dicektim
resmide merakla bekliyoruzz
bu arada h m istanbula açıldı sizin oraya gelmedimi daha :26:

xzgim ben adet olmuş diye 14 şubatları hep kutlarım, hediye falan alırım.. tıpkı anneler günü babalar günü gibi.. ama sen bu buzlardan mutlaka dene başka bir gün.. tüm kovayı yapmazsın zaten hepsini güllü içecek haliniz yok. bir kaç tane yapar kovanın üstüne koyarsın, çok şekil duruyor

yeni paletimi sonunda denedim
Libyana hediye yollamıştı
resimler göz makyajı topiğinde

Oh barbim ne güzel iş sende uyukla

Sağol handecim

ayy süpermiş bu yaa
bende 14 şubat kutlamayanlardanım
ama normal alkol alacagımız bir gün için bunu en kısa zamanda yapıp
ekleyeceğim

herkescikere cok selamlar

benimadımyar canım cok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerlerin bekliyoruz sonuclar ne zaman acıklanıcakmıs

barbim evet canım tunalı oranın bağdat caddesi gibi ama evim yakın değil bi de tek başıma zevkli olmaz orası ya haftasonu eşimle arkadaşlarla falan çıktığımızda gidiyoruz alışveriş için pahalı bir yer zaten gezmek oturmak için güzel

ya gri ya da vizon rengi çanta ve bot istiyoruum ama deeda kızıyo artık çanta almama hiç çantan yoktu iyi oldu alman diye laf sokuyo onlara göre bir iki tane oldu mu yeter

bende renklı kesme sekerler yapıodum
selayhusum aradı ona anlattım sımdı resımlerını koyucam
daha yenı yaptım bu kurumamıs halı bı gece beklıcek kurucak ondan sonra kalıplardan cıkarıcam
bu da fazla kalan sekerım renklı renklı cok hos duruyor
2 tane sekıllı buz kalıbım oldugu ıcın 2 renk yaptım smdı
daha sonra baska renkerde yapıp bırlestırıcem onları

[/url][/IMG]

bende 14 şubatı kutlamayanlardanım
ki alkol almayanlardanım
ama meşrubatla olamaz mı yawww
Aaa kutlama dedinizde bugün annemin doğum günü neyapsamki aceppp :44:
2 gün sonra can dostumun doğum günü
12 mart oğlumun doğum günü
7 nisan eşimin doğum günü
5 mayıs evlilik yıl dönümümüz

vıhhh her ay bi gün özel :44:
ki bu ayların içindeki akraba doğum günlerini saymıyorum :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…