- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.601
Selam dostlar... Halsizim yorgunum uyidukca uyuyasim var
:79:Barbişim
ben o ruh haline sevgilim askere gittiğinden beri büründüm kontesim, inan çöp alasım yok extradanevet barbim güzeller ama çok pahalılar,alasım da hiç yok:26:
nazar değdi bana yaa:84:
aşkımm selamSelam dostlar... Halsizim yorgunum uyidukca uyuyasim var
buarada herkeslere gunaydın
daha erken kalktım ama ayılmam zaman aldı
kayınvalıdemler tatıldelerdı bugun gelıyorlar ewı toparlayıp yemek yapıcam
yoldan gelıyolar aksam beraber yerız dıye dusundum
Xzgimmm bebegim nasilsin iyimisin ???
kızlar 4 aydan beri kaynaklarım için kuaföre gitmiyorum ve sonunda olan oldu kafamda düğümler oluşmuş :84:
Gidip selocanimi alayimda biraz nesem yerine gelsin ...
Xzgim evet cok guzel bir fikir canim .. Senin gibi gelinim olsun ... Dogurursan bitane senden cok makbule gececek
Ev tam takir .. Alisverise gitmem gerek mama alisverisi..
Kontesss insan cok alisveristen sonra psikolojik olarak cokuyormu yoksa
Biem canim benim camlarda silinecek , ama disarisi buz gibi silersem hasta olurum
napıosun kızım sen cok tehlıkelı bısey yapıosun
bende bı keresınde tuttum oyle acılırken o bırıkmıs sacların resmen yolunuyor
acayıp derecede yıpranıyor
hemen gıt cıkarttır onları ıstersen ozun gelene kadar taktırma o gelınce taktırırsın
hemde sacların dınlenmıs olur
kuaforler her ne kadar kaynak zarar vermıo deselerde yalan
ben 2 sene kullandım saclarım zaten az uzuyodu dahada zor uzadılar yıprandılar
Brbitom bende ezgim gibi dusunuyorum git biran once kuafore ... Sen saclarin uzun olmasada coj guzelsin bebegim
ıyıyım askım halsız ve burnum tıkalı bogazım kurumus kalkmıs olmamı saymazsak
dun msnden yıne dustum gıremedm sonrada yemek yedık
netımızde sorun var sımdı yenı ınternet baglatıcaz ıstemıyodu bay s onun basından kalkmam dıye
yukardan baglanıoduk cok zor oluyodu sonunda kabul ettı :92:
Gidip selocanimi alayimda biraz nesem yerine gelsin ...
Xzgim evet cok guzel bir fikir canim .. Senin gibi gelinim olsun ... Dogurursan bitane senden cok makbule gececek
Ev tam takir .. Alisverise gitmem gerek mama alisverisi..
Kontesss insan cok alisveristen sonra psikolojik olarak cokuyormu yoksa
Biem canim benim camlarda silinecek , ama disarisi buz gibi silersem hasta olurum
en yakın zamanda gıt askım cıkar kafan rahatlıcak emın ol kııevet çok tehlikeli birşey yapmışım xzgim, ya inanamıyorum resmen 3 yerde düğümler oluştukuaför benim saçımın içine tükürecek şimdi gidince. yolum yolum yolacak benide :84::85:
evet xzgim aynı şeyi düşünüyorum çıkarıcam yaza doğru taktırıcam haklısın.. gitmeliyim hemen kuaföre .. dip boyamda geldi...
ay kaşlarımı aldıracak biryer arıuorum uzattım baya ama yer gök aşktaki havva gibi istiorum . bildiğin güzel biryer varmı bitanem kaş için?
canım benimm
bende bi süre kaynaksız yaşama evet diyorum selayım gitmeliyimmm gitmeliyimmmmm
bence bay s kalkmaz başından ben sana diim bebişim
boşver canım silme
Ben hava güzel diye sildim bayadır silmiyordum
eskiden cam silmeyi çok severdim şimdi soğudum
xzgimcim tşk ederim ederim bebeim ama ben düz kaş istiorum kavisli sevmiorum ama yapamıorum güzel modelli. alelade bir şekilde aldırdığımdada yüzümde çok sakil bir ifade oluyor
bak kaşlar için bantlar varmış. kaşına yapıştırıp istediğin modelin içini boyuyomuşsun
Eyebrow stencil catalog - Choose from over 80 eyebrow stencil shapes
xzgimcim tşk ederim ederim bebeim ama ben düz kaş istiorum kavisli sevmiorum ama yapamıorum güzel modelli. alelade bir şekilde aldırdığımdada yüzümde çok sakil bir ifade oluyor
bak kaşlar için bantlar varmış. kaşına yapıştırıp istediğin modelin içini boyuyomuşsun
Eyebrow stencil catalog - Choose from over 80 eyebrow stencil shapes
benim kaşlarımda düz
azcık kavisli olaydı iyiydi ama napalım :44:
biemcim sen kaşlarını aldırmıosun hatırladığım kadarıyla.. altlardan azcık aldırıp kavis yaptırtabilirsin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?