- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.581
üstekiler güzel ama alttakiler bana hamam terligini animsatti neydi ki onun ismi takunyami
zaranin online shopu yokmu türkiyede kuzucum ??
Iyi geceler arkadaslar; gecmisi tam olarak okuyamadim, söyle bir göz gezdirdim sadece...
Barbiecim merak etmis beni; cok ama cok tesekkür ediyorum canim. Beni böyle
düsünmen cok mutlu etti beni, sagol...
Baska merak eden arkadaslar varsa onlara da cok ama cok tesekkür ediyorum;
iyi ki varsiniz
Normalde cok güclüyümdür; Allah`in izniyle tüm zorluklarin üstesinden gelecegime
inanirim... dün gibi kötü degilim, ama bir garip hissediyorum kendimi... cok yorgun
ve bitkinim... öyle ki konusmak bile zor geliyor kimi zaman... bilemiyorum; hakkimizda
hayirlisi olsun...
Lütfen yanlis anlamayin; kimseye birsey yazamiyorum, yorum yapamiyorum; sanki
kendi sIkIntimi yazip kaciyor gibi oluyorum farkindayim ama gercekten icimden birsey
gelmiyor... cok yorgunum, cok...
Iyi geceler arkadaslar; gecmisi tam olarak okuyamadim, söyle bir göz gezdirdim sadece...
iyi ki varsiniz
Normalde cok güclüyümdür; Allah`in izniyle tüm zorluklarin üstesinden gelecegime
inanirim... dün gibi kötü degilim, ama bir garip hissediyorum kendimi... cok yorgun
ve bitkinim... öyle ki konusmak bile zor geliyor kimi zaman... bilemiyorum; hakkimizda
hayirlisi olsun...
kendi sIkIntimi yazip kaciyor gibi oluyorum farkindayim ama gercekten icimden birsey
iyi gezmeler ayburcum
bugün trendde güzel papiler var ama indirimli halleri bile çok geldi bana
teşekkürler kontes
bence senin canın alışveriş yapmak istemiyo
nerdeyse gardolabını yeniledin
accıkta çeyizlik alışveriş sitelerine göz gezdir
evet barbim güzeller ama çok pahalılar,alasım da hiç yok:26:tünaydın dostlarım :80:
benim adım yar evet çok merak ettim canım, ben bugün sonuçların çıkar sanıyordum.. olurmu öyle şey yazmak sorunda değilsin.. kendini nasıl iyi hissediyorsan senbiz hep yanındayız bunu bil yeter
selayım kontesim ayburum biemim siz erkencisiniz bugün selamlar bitanelerimaybuşum touiruma gidince Max diye bir mağaza var, orayada bak kendin için hem çok ucuz hemide çok güzel şeyler var kolunda düzelir inşallah çarçabuk bitanem
kontes nursace bakırköy mağazalarından, inciyle yanyana orda mağazası . inciyle takıla takıla onun fiyatlarıyla aşık atmaya girişti herhaldeama gerçekten güzel papiler var
eline saglık canım cok guzel olmus bıtmıs halınıde koySağol selayım
şimdilik çok az bol gibi ama daha astar dikicem içine
bakalım astardan sonra nasıl durucak ona göre çok az daraltabilirim
çokta üstüme oturmasını istemiyorum
seni cok ıyı anlıyabılıyorum yazmak zorunda degılsın gel arada oku belkı aklın dagılır canımIyi geceler arkadaslar; gecmisi tam olarak okuyamadim, söyle bir göz gezdirdim sadece...
iyi ki varsiniz
hayirlisi olsun...
günaydınlar
kontes eklediğin sonki çizme banada takunyayı anımsattı
dün gece aşılı kolum ağrımaya başladı etkisini 12 saat gösterdi sağ tarafıma yatamadım
kolumada dokunamıyom bunada hamd olsun Rabbim daha kötü acılar yaşatmasın
bgn evde durmak istemiyom yeni açılan toriuma gitmek istiyom bebek mağazalarınıa göz gezdireyim
evde durunca psikolojikmen kolum daha çok ağrıyo gibi
zaten servisi kapımdan geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?