Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ben gidip yusuf paşama yumurta pişiriyim , o yumurtasını yerken bende şu trençkotun spor dikişlerini yapayım,
Saat 13:00 arkadaş gelicek beni almaya bi arkadaşa gidicez
Önümüzdeki hafta içide düğmeleri alır fotosunu koyarım inşlh
Haydi öptüm selayım seni

belki uğrarım gitmeden

hehe komikmis bu bizimkide baban aldi diyor :)) baban yapti hersey BABAN
bizdede öyle kalacak sanirim

"baban " her çocukta var demekki
son günlerde
bişi göstericek babasına "babasııı babasıııı" diye bağırıyo eşimde bakmıyo , sonra "babaaa" diye baırıyo eşimde dönüyo efendim diyo
öyle öyle alışıcak baba demeye
Ama babası demeside çok tatlıya

selayhus canım,
bu benim 2. kez yaptırışım ikisinden de çok memnun kaldım. hem yakından hem uzaktan
yaptırdıktan 15 gün sonra gayet güzel duruyor. ama ilk 15 gün biraz sabır

günaydın kızlar

barbicim kaşlarımı şişlide aldırıyorum bekarken şişlide oturuyordum cnm evle arası 2 dk
daha hiç başka yerde aldırmışlığım yoktur
yaklaşık 6 7 senedir aynıdır gitiiğim yer
kaş ağda sanırım tek takıntım budur tanımadıgım birine aldıramıyorum

ezgicim kuru fasülye tarifi geliyor :)
1 gece önceden fasülyeyi soğuk suda bekletiyorsun
(ben 2 kase fasülyeden yaptım cok rahat yetti fazlasıyla)
öğlen haşladım fasülyeyi üzerini köpürene kadar haşlıyorsun
sonra soguk suyla yıkayıp kenara koydum
ben kuzu gerdanıyla yaptım öyle daha güzel olurmuş bay o nun tavsiyesiyle
ama annem kuşbaşı etle yapardı
şimdi ben düdüklü kullanamadıgım için celik tencerede yaptım
tencereye yarım yemek kasıgı margarin ve az sıvıyağ koydum
et suyunu cekince biraz yumusayınca 2 orta boy soğanı yemeklik dograyıp ilave ettim
biraz onunla karsıtırdıktan sonrada 1 -1,5 kaşık arası salça koydum
yarım cay bardağı suyla salcayı inceltip biraz o şekilde pişti
içine biraz karabiber ve pulbiber ekledim sonra fasülyeyi ekledim ve
fasülyeyi biraz cevirdikten sonra göz kararı sıcak su ekledim
altınıda kıstım yaklaşık 1 saat falan sürüyor pişmesi
pişmesine 15 dk kala 1 tane kabukları soyulmus domaetesi ufak ufak dogradım
1 tanede biber dograyıp tencereye ilavee ettim bu kadarrr hee yine unuttum tuzunuda koyup
işlemi bitiriyoruz ayrıca 1 tanede et bulyon attım içine

bu arada kuzu gerdanı kuşbaşı ete göre daha kolay pişiyor

Son düzenleme:
afiyet olsun ... bu arada ben krese gittim , birkac eksik vardi onlari aldim selime bez vs. vs..

Günaydın herkeze :86:

sanada günaydin canim..
dövmenden memnun olmana sevindim bazilarinda cok yapmacik duruyorda o yüzden sordun..
demekki yapana bagli :86:

logo sanada günaydin cnm

Son düzenleme:
EVET Canım.
bide mesela yapan çok iyi olsa bile.
eğer vucudun extra bişeyi kabul etmiyor ise atıyor malesef o çok daha kötü.
biraz riskli bişey

herkeslere günaydın...sabah aşkım mesaj atmış günaydın karıcım diye çarşıya çıkmış bişeyler alması gerekiyormuş hediye falan, birazdanda nete gelecek şuan yemek yiyor bende size bakayım dedim...

bu arada herkese hayırlı cumalar....

anammmmm tutican uyanmis alisverisemi dostum

puhauhauhaua koptum yok selayım aşkım çarşıya çıkmış ona uyandım ama öğleden sonra annemle alışveriş turuna çıkıcaz sanırım benide görürsen gelirim görmessen gelmem dostum diyorum bir dünya şey aldın yinede doymadın o kıyafetlerle dükkan açsam ağaoğlundan ev alırım diyor babamda şöyle bir baktı sabah sabah ana kız kavgalarınızda çekilmiyor dedim baba senle gidelim alışverişe diyorki aman aman kalsın

gunaydın herkese
gece hıc uyuyamadım gec kaldım anneme gıdıcek daha
logocum sagol tarıfın ıcın canım en yakın zamanda denerım
tutım bızlerdende selam soyle enıste beye
sımdı bende kendıme geleyım cıkmadan yıne yazarım

canim hasta oldugun icinmi uyuyayamdin ??? bogazin icin bir doktora gitsen takviye biseyler alsan sicak nane cayi denesen mesela???
gecenlerde benimki agriyordu bende nane cayi ictim 2-3 gün gecti o yanma
gerci simdide burnum akiyor hicte istemiyorum akmasini silmek ölüm zaten sümkürmek kisitli

xzgim günaydın balım başüstüne tatlı söylerim selamınızı saolasın...bu arada cnm geçmiş olsun eczane varsa sizin oralarda eğer grip olucak gibiysen kongest diye soğuk algınlığı için bir hap var ben baktım ki hastalancak gibi oluyoru hemen atıyorum ağzıma sonra grip geri gidiyor bir sor eczaneye ben hap kullanmam hiç ama kongest e hayır diyemiyorum bana çok iyi geliyor yada tylolhot al oda çok iyi geliyor birde xzgim bir doktora görün kullanmıyorsan sana vitamin versin ihmal etme cnm geçmişler olsun sıkı giyin madem annene gidicen .....

günaydın konteskom...

yok kızlar hasta degılım
dun gece takıldım nedense uyuyamadım
bundan yanımdakının sarılması ve horlamasınıda etken olabılır
smdı kahvaltımı yapıyorum cıkıcam bugun ne gıydıne resım ekledım :92:

herkese günaydınlaar çoook güzel bir gün diliyorum hepinize
bugün erken kalktım evdeki işlerimi hallettim eşim gelince de resim çekip ekleyemem diye şimdiden hazırlandım resim koydum ne giydine

ezgim senin minik hayvancıklı kurabiyelerini yerim ben bide süslemiş onları yaa çok şirin olmuşlar

hayhay resim mi koydun kız aşkolsun ben de görcektim sen sadece arkadaşlarının göreceği bi albüm yapsana ya

kontescim golden rose un mercan rengini görmüştüm ben de çok hoşuma gitmişti ama bana o renkler gitmiyo diye almadım fiyatı ve kalitesi de de iyi oluyor ona bak bi derim canım

benim adım yar canım selayıma katılıyorum bir an önce inşallah iyi haberi al güzel yorumlarınla geri dön tatlım

selayım selimciğin sesini bi ara bana da duyur yaa yerim ben onun konuşmasını

tutim sen kuaför işini naptın hallettin mi

bmcim başka çocuk düşünmüyo musun kız tek bırakma yaa en azından iki olsun ben de tek çocuğum kardeş isteği hep içimde kalmıştır

barbim sen yaparsın bu işi sana güveniyorum hem büyük mağazalarda müşteri memnuniyeti önemlidir canım

Son düzenleme:
handem senide ariyalim bebegim :) bazen nazlaniyor konusmuyor ama yinede deneriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…