- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.821
hehe komikmis bu bizimkide baban aldi diyor :)) baban yapti hersey BABAN
bizdede öyle kalacak sanirim
afiyet olsun ... bu arada ben krese gittim , birkac eksik vardi onlari aldim selime bez vs. vs..Ben gidip yusuf paşama yumurta pişiriyim , o yumurtasını yerken bende şu trençkotun spor dikişlerini yapayım,
Saat 13:00 arkadaş gelicek beni almaya bi arkadaşa gidicez
Önümüzdeki hafta içide düğmeleri alır fotosunu koyarım inşlh
Haydi öptüm selayım seni
belki uğrarım gitmeden
Günaydın herkeze :86:
anammmmm tutican uyanmis alisverisemi dostum
gunaydın herkese
gece hıc uyuyamadım gec kaldım anneme gıdıcek daha
logocum sagol tarıfın ıcın canım en yakın zamanda denerım
tutım bızlerdende selam soyle enıste beye
sımdı bende kendıme geleyım cıkmadan yıne yazarım
canim hasta oldugun icinmi uyuyayamdin ??? bogazin icin bir doktora gitsen takviye biseyler alsan sicak nane cayi denesen mesela???
gecenlerde benimki agriyordu bende nane cayi ictim 2-3 gün gecti o yanma
gerci simdide burnum akiyor hicte istemiyorum akmasini silmek ölüm zaten sümkürmek kisitli
xzgim günaydın balım başüstüne tatlı söylerim selamınızı saolasın...bu arada cnm geçmiş olsun eczane varsa sizin oralarda eğer grip olucak gibiysen kongest diye soğuk algınlığı için bir hap var ben baktım ki hastalancak gibi oluyoru hemen atıyorum ağzıma sonra grip geri gidiyor bir sor eczaneye ben hap kullanmam hiç ama kongest e hayır diyemiyorum bana çok iyi geliyor yada tylolhot al oda çok iyi geliyor birde xzgim bir doktora görün kullanmıyorsan sana vitamin versin ihmal etme cnm geçmişler olsun sıkı giyin madem annene gidicen .....
günaydın konteskom...
barbim sen yaparsın bu işi sana güveniyorumadam müsvettesiniöylemi diyorsun handem :26: normalde avm harici esnafla değiştirme hikayelerimi biliyorsunuz ama doudlasta değiştirme girişimine girecek kadar bu işte uzmanlaşacağımı hiç düşünmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?