- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.841
ay evet selayım ama bizde ev tlf yok ya ondan bişey diyemiyorum sana kamera da açabiliriz bi arahandem senide ariyalim bebegim :) bazen nazlaniyor konusmuyor ama yinede deneriz
ay evet selayım ama bizde ev tlf yok ya ondan bişey diyemiyorum sana kamera da açabiliriz bi ara
ezgim seninle tamamen aynı nedenlerden dolayı ben de uyuyamadım yaa bi de ittirince küsüyo benimkisi
bm cim tabiki zordur şimdi daha bebekliği aşmadığı için de aramıyosundur biraz büyüsün bebeği özleyin siz de istersiniz yaa ne bileyim belki tek çocuk olup halinden memnun olan da vardır da ben çok isterdim yani bi kardeşim olsun
allahtan bızımkısı sadece cok yorgun oldugunda horluyor bıde bızım oda cok sıcak kuruyoruz resmen ondan zor nefes alıyo galıba su getırdım sonra sesı kesıldı yada ben uyudum duymadımay evet selayım ama bizde ev tlf yok ya ondan bişey diyemiyorum sana kamera da açabiliriz bi ara
ezgim seninle tamamen aynı nedenlerden dolayı ben de uyuyamadım yaa bi de ittirince küsüyo benimkisi
bm cim tabiki zordur şimdi daha bebekliği aşmadığı için de aramıyosundur biraz büyüsün bebeği özleyin siz de istersiniz yaa ne bileyim belki tek çocuk olup halinden memnun olan da vardır da ben çok isterdim yani bi kardeşim olsun
Doğrudur sende haklısın canım.
Ama ben çok tükendim.yoruldum.
Bebekleri çok severdim elime aldığımda ağlardım , ama doydum sanırım :26:
Hiç istemiyorum diye büyük konuşmak istemiyorum, ama bir süre olmasın , ki eşim hiç istemiycekse zorla güzellikte olmaz
Denedik gördük bunda
Ama Allah eşimin içine çocuk isteği versin diyorum okadar
günaydınlar
sabah erken aile hekimliğine(sağlık ocağı) gittim kan tahlili yapılacaktı
geçen hafta damar yolu takıldığı için sağ kolumdan kan alamadılarkolum delik deşik
sol kolumdada damar bulamadılar bitürlü
daha sonra bileğimden 4 tüp kan aldılar bi ara kuzuları saydım çok fena oldumve canım çok acıdı hemde aşılı kolum
tokluk kan şekerini sağlık ocağında bakamadılar süre doluyodu ben gidene kadar
onun içinde özel hastaneye gidip 2 saat bekledim
uzun uğraşlar sonucu sol kolumda damar bulup kan aldılar
bir haftada 10 tüp kan vermişim yaaa
bazen cok beceriksiz olabiliyorlar bu isi yapanlar yaa ,bende kan verirken igne cikmisti birdenbire heryer kan olmustu
ee peki sonucu alabildinmi canim ??
biem benimkide cocuk diye ölenlerden canim
ona kalsa coktan 2. dogmus ücüncüye hazirlik yapiyorduk
bende niyetleniyorum artik
allahtan bızımkısı sadece cok yorgun oldugunda horluyor bıde bızım oda cok sıcak kuruyoruz resmen ondan zor nefes alıyo galıba su getırdım sonra sesı kesıldı yada ben uyudum duymadım
bende cok ıtıp kakıyorum aynı yastıkta yaslanalım tamam ama uyurken aynı yastıkta yatmayalım ya
smdı cok erken bıde canım belkı yusuf buyuyunce dusunursun
hayhayım foto eklemişin göremedim
tutim alışverişlerde
xzgim kurabiyelerin çok tatlı görünüyolar ellerine sağlık
selayım 2. bebek haberlerini duycaz yakında inş
b&m 1 2 sene sonra yusufa kardeş yap tek olmasın hem yaşınız daha çok genç
kontes geçmiş olsun
hantürksüm sosyeteye karışıyomuş bgn
speedy kaşların dövme gibi durmuyodubuluşmada
benim adım yar biz hep yanındayız
barbim 37 tl lancomeye verceğine dior alsaydın o hiç akmıyomuş
haha
hepimiz ayni dertten muzdarip iz
ben artik direk salonra geciyorum , itme tekmeleme kesin cözüm olmuyor saniyelik ses kesintisinden baska bir ise yaramiyor
ayy bunlari buraya yazdigimi bir duysa
artik ses tamami ile kesilebilr heheehehehe
cebinide arariz canim... bir musait oldugun günde, bizim kamera hala yapilmadi yeni beyin aldiktan sonra laptopa
evet ezgim bizimki de öyle yorgun olunca ya da burnu tıkanınca horlarallahtan bızımkısı sadece cok yorgun oldugunda horluyor bıde bızım oda cok sıcak kuruyoruz resmen ondan zor nefes alıyo galıba su getırdım sonra sesı kesıldı yada ben uyudum duymadım
bende cok ıtıp kakıyorum aynı yastıkta yaslanalım tamam ama uyurken aynı yastıkta yatmayalım ya
aaaaaaaaaaaaa
bazen cok beceriksiz olabiliyorlar bu isi yapanlar yaa ,bende kan verirken igne cikmisti birdenbire heryer kan olmustu
slm kızlar
herkesin bi işi var bugün
ben tembellikten bişe yapamadım daha bisürü işim var
bugün tatil günüm
bana bi fikir verin
haftasonu çiğköfte yapcaz arkadaşlarla biraz kalabalık olcaz evde
ne yapabilirim başka?pasta fln?ya da köftenin yanına?
kolay ve güzel tariflerinizi bekliyorum şekerler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?