Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yok canım ben yemem zaten
bana ayrı yapılır,yumurtalıyıda severim ben öyle yerim heralde
ya da etsiz
browni hiç yapmadım bikez mikrodalgada yaptım onunda içi pişmedi gibi

b&m galiba bende oğlumu tek başına büyütücem :26:
eşim yardımcı olmayacak gibi görünüyo şimdiden
Allah sonunu iyi etsin
o yüzden seni çok iyi anlıyorum ben büyük yengemin abimi geceleri zorla uyandırıp kızına mama hazırladığı günleri biliyom
abim uykulu uykulu kalkıp yapardı yengeme ben hazırlarım diyincede bana kızardı
o abinin görevi baba olarak uykusundan fedakarlık yapmak zorunda rahata alışmasın derdi
nerdeee ben eşimi kaldırcam geceleri hiç sanmıyom ama bellide olmaz:82:
barbim hormon ve kolestrole bakıldı aynı zamanda şekere inş temiz çıkar
bencede kalemi götür dior al yaa iade et

yok canım ben yemem zaten
bana ayrı yapılır,yumurtalıyıda severim ben öyle yerim heralde
ya da etsiz
browni hiç yapmadım bikez mikrodalgada yaptım onunda içi pişmedi gibi

iyi bari yemeyeceğine sevindim
browniyi bende bikere yapmıştım kabarmamıştı
beceriksizim kek yapma konusunda
birazdan usta aşçılarımız gelir onlarda tarif ve damak tadı boldur

hayhayım hazır misafir yok ekle fotonu bari ben göreyim
bende ekleyeyim

Son düzenleme:
ayburun geçmiş olsun sana da
ay kandan çok tiksinirim ben
aldırırken filan bakamam hiç,içim çekilir :18:
düşününce bile fena oldum bak

ben geldimde ütü yapacagim...
kontesim aldigin parfümün kücük yuvarlak sisede olani vardi belki görmüsündür bende hus a almistim tam bir yaz kokusu cok ferah hos bir kokusu var güle güle kullansin 1olun

selayım parfüm deil o , after şeysi
parfüm unutur sürmeyi diye düşündüm
bi de kıskanırım benden uzakta öyle mis olmasın
traş şeysini unutmaz diye düşündüm

ay inş buraları da okumaz gelip

ayburcum saol kuşum eed açılışı yaptık bakalım

selam kuzucuklarım...

ayburum canım ya çok geçmiş olsun ama tahliller temiz çıksın yeterki ama aynı şey benimde başıma gelmişti sağlık ocağında kan aldırmıştım 1 kere bir dahada aldıracağımı sanmıyorum üstüm başım kan olmuştu üstüm başımı kan içinde gören annem bayılmıştı ne oldu diye çok dikkat etmek lazım kan alınırken bundan böyle hep özele gidiyorum ben ...

benim adım yar
inşallah temiz sonuçlar çıkıcak ben hissediyorum....

hayhaycım çiğ köfteyi hamilelere önermiyorlar cnm ....çiğ köftenin yanına hafif tatlı güzel olur be cnm sütlü tatlı yapabilirsin zaten çiğ köftenin hemen peşinden kimsenin tatlı yiyeceğini sanmıyorum tavuk göğsü yapabilirsin mesela...

barbişim ben tezkeremi alıyorum bebeğim hayırlısı ile inşallah sende mayısta alıcaksın işte bende senin için sevineceğim canım benim....

handem sosyetik takılıyor bugün demek

xzgim anneciğine gitti sanırım
seloşum dışarı çıkmış sanırım ay selayım bugün öğlen yemekteyizdeki o kırık adamın tekrarını izledim aklıma enişte geldi durup durup güldüm hahahahahah

dip not: ayburum,handem hamile bayanlara nar suyunu tavsiye etmiyorlar doktorunuza sormadan içmeyin allah muhafaza düşüğe sebep oluyormuş tv de ender saraçoğlu söylemişti...

kkontescim hayırlı olsun tatlım aldıkların...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
aybusum göbüsünü yesinler senin yaa cok fark ediyor canim masallah büyümüs bebegimiz..
ayy cok heycanli yaa ne güzel günlerdi diye düsündüm.
hissetmeye basladin mi ??

aybusum göbüsünü yesinler senin yaa cok fark ediyor canim masallah büyümüs bebegimiz..
ayy cok heycanli yaa ne güzel günlerdi diye düsündüm.
hissetmeye basladin mi ??

sağol selayım
ne yazıkki daha hissedemiyorum sadece dün bikaç kıpırtı hissettim okadar
iç karnım baya genişmiş onu anladım
5 kilo almışım

o heyecanlı günleri yeniden yaşa selayım

ayyyy maaşallah göbüşün güzelliğine bakınnn harika maaşallah maaşalah tütüt 41 kere hemde bende çok özeniyorum hamile bayanlara bazen aynanın karşısında göbeğime yastık koyup bakıyorum nasıl olurum diye anneme yakalanmıştım bi keresine ben bekleyemem yaaaaaaaaaaa hemen çocuk istiyorum evlenince benimki olmaz diyorrrrrrr:84: önce ben seni büyütücem sen daha bebeksin diyor bana biraz sende benimle ilgilen diyorrrr şimdiden belli çocuğumuzdan çok kıskanıcak beni

ayy biliyormusun bunu bende cok yapardim

ayburum maşallah sizeee
teşekkürler canım
bende ayna karşısında göbeğimi iyice şişirip bakardım yastık koymama gerek yoktu çünkü
bencede hemen çocuk yapma en az 1 sene bekle
ayy korsan taksileri gösteriyor televizyonda hehehe

bende gördüm şimdi daha pazartesi kullandım
adam arabadan inince adını söyledi benimde adımı sordu dediki soran olursa eşimin arkadaşı de
havaalanına bıraktı yaaa tırstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…