- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.861
yok canım ben yemem zaten
bana ayrı yapılır,yumurtalıyıda severim ben öyle yerim heralde
ya da etsiz
browni hiç yapmadım bikez mikrodalgada yaptım onunda içi pişmedi gibi
şeker sonucun daha belli olmadı mı ayburcum
ayburun geçmiş olsun sana da
ay kandan çok tiksinirim ben
aldırırken filan bakamam hiç,içim çekilir :18:
düşününce bile fena oldum bak
aybusum göbüsünü yesinler senin yaa cok fark ediyor canim masallah büyümüs bebegimiz..
ayy cok heycanli yaa ne güzel günlerdi diye düsündüm.
hissetmeye basladin mi ??
ayyyy maaşallah göbüşün güzelliğine bakınnn harika maaşallah maaşalah tütüt 41 kere hemde bende çok özeniyorum hamile bayanlara bazen aynanın karşısında göbeğime yastık koyup bakıyorum nasıl olurum diyeanneme yakalanmıştım bi keresine ben bekleyemem yaaaaaaaaaaa hemen çocuk istiyorum evlenince benimki olmaz diyorrrrrrr:84: önce ben seni büyütücem sen daha bebeksin diyor bana biraz sende benimle ilgilen diyorrrr şimdiden belli çocuğumuzdan çok kıskanıcak beni
teşekkürler canımayburum maşallah sizeee
bende ayna karşısında göbeğimi iyice şişirip bakardım yastık koymama gerek yoktu çünkü
ayyyy maaşallah göbüşün güzelliğine bakınnn harika maaşallah maaşalah tütüt 41 kere hemde bende çok özeniyorum hamile bayanlara bazen aynanın karşısında göbeğime yastık koyup bakıyorum nasıl olurum diyeanneme yakalanmıştım bi keresine ben bekleyemem yaaaaaaaaaaa hemen çocuk istiyorum evlenince benimki olmaz diyorrrrrrr:84: önce ben seni büyütücem sen daha bebeksin diyor bana biraz sende benimle ilgilen diyorrrr şimdiden belli çocuğumuzdan çok kıskanıcak beni
ayy korsan taksileri gösteriyor televizyonda hehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?