- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.981
Bende bunu kullandigim parfumlerde denemek istiorum nasil olsa bildik marka koku..
Kontescim kredi kartimi oluyor sadece ??
kontesim ruj çok güzel görünüyor ben de böyle kalem far filan alabilirim belki dediğin markalara bi bakayım bunlar hep internet üzerinden satılan markalar heralde duymamıştım çünkü
ruj alamam heralde ama ya ruj herkeste farklı duran bişey onu denemeden cesaret edemem almaya elimde kalıyo sonra
evet canım başladım bir ay olucak bu ay sonunda :81:saol ayburumhayırlı pazarlar
miensera işe başlamışsın hayırlı olsun
gecekuşumda uğramış
bgn eşimle alışverişe çıkıcaz bebişe bakalım bişeyler beğenebilcemmi
görüşürüz sonra öpüyom
BARBİECİMM çok saol canım szler de benim hep aklımdasınız ama sorunlarım var işte malesef çok takıalamıyorum buraaya.
tutimle aynı gün kavuşuyoruz askerlerimize inş
SELAYIM aldıklaarını çok beğendim canım güle güle kullan. facede selimin fotosuna bittim allah nazarlardan saklasınburnun nasıl oldu canım benim?
AYBURUM hamilelik o kadar yakışmış ki sana anlatamam,çok duygulandım fotonu görüncebu arada beni kan tutuyo sen 10 tüp deyince bi hoş oldum yeminle:18:
BMCİM çok güzel dikmişssin valla hayran kaldım keşke bende de öyle beceriler olsa ama yukk anca para verip almayı bilirim ben:2:
HANDEM yine gezmelerde valla oh sefan olsun canım
EZGİCİM kurabiyene ve tatlına bayıldım canım benim valla acıktığımı hissettim birden. o tüplerden burda bulabilir miyim ki acaba yaa hiç görmedim ben inş vardır
MİENSERACIM ben de ilk baş çıkaramadım seni ama sonradan dank etti hoşgeldin canım
LOGOcum kaşlarına gözlerinwe bayıldım
KONTESCANIM sendeki alışveriş tutkusuna hayranım valla canım yaa tam gaz devam ediyon,rüyanda trendyolu ggörmüosan adımı değiştiiririm
TUTİMMM diğer tarafta yazmadım canım da belli bir şey yok aslında bir gün msnde bahsederim sana sıkıtılarımı canım benim.
HAYHAYCIM nasılsın güzelim?
geçmiş olsun tuticik
tunaydın kızlar
tutım son bır gun kaldı ınanamıyorummmmmmmmmmmmm
yedın askerlıgı gozun aydın bebegım
bak barbım tutımınkı gıbı senınde 1 gunun kalıcak sonunda :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?