Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

BARBİECİMM çok saol canım szler de benim hep aklımdasınız ama sorunlarım var işte malesef çok takıalamıyorum buraaya.
tutimle aynı gün kavuşuyoruz askerlerimize inş

SELAYIM aldıklaarını çok beğendim canım güle güle kullan. facede selimin fotosuna bittim allah nazarlardan saklasınburnun nasıl oldu canım benim?

AYBURUM hamilelik o kadar yakışmış ki sana anlatamam,çok duygulandım fotonu görüncebu arada beni kan tutuyo sen 10 tüp deyince bi hoş oldum yeminle:18:

BMCİM çok güzel dikmişssin valla hayran kaldım keşke bende de öyle beceriler olsa ama yukk anca para verip almayı bilirim ben:2:

HANDEM yine gezmelerde valla oh sefan olsun canım

EZGİCİM kurabiyene ve tatlına bayıldım canım benim valla acıktığımı hissettim birden. o tüplerden burda bulabilir miyim ki acaba yaa hiç görmedim ben inş vardır

MİENSERACIM ben de ilk baş çıkaramadım seni ama sonradan dank etti hoşgeldin canım

LOGOcum kaşlarına gözlerinwe bayıldım

KONTESCANIM sendeki alışveriş tutkusuna hayranım valla canım yaa tam gaz devam ediyon,rüyanda trendyolu ggörmüosan adımı değiştiiririm

TUTİMMM diğer tarafta yazmadım canım da belli bir şey yok aslında bir gün msnde bahsederim sana sıkıtılarımı canım benim.

HAYHAYCIM nasılsın güzelim?

Günaydın fıstıklar
Gördüğünü üzre pazar keyfim bile yok
Şöyle öğle saatlerine kadar uyuyayım :97:

Teşekkürederim kuşum ,

Türkiye'de de var canım bazıları ama gümrük + kargo + kdv vb ile iki katı fiyatındalar

hayırlı pazarlar
miensera işe başlamışsın hayırlı olsun
gecekuşumda uğramış
bgn eşimle alışverişe çıkıcaz bebişe bakalım bişeyler beğenebilcemmi
görüşürüz sonra öpüyom

Gunaydin tunaydin herkeslere

Cok erken saatlerde kalktim herzamanki gibi

Kontesciim paybal bir internet hesabin oluyor ona para yukluyorsun onlarda ordan kesiyor sanirsam ama tam emin degilim

Gecekusum selim hakkindaki yorumuna cok trsekkur ederim. Kiyafet konusundada duruldum artik ... Cok fazla oldu .. Bide ise basladim yaa guzel guzel giyinmek istiyor insan..

Ayburum ii alisverislrr insallah bulursun ..senin dogum nezamandi tam .. Istanbulda kaldigim kuzenimin eside subat sonuna dogum yapacak ..

barbiveken gizli mi girdin kussssum göremedim ben seni
geldimi askerin konusuyormusunuz ??

evet canım başladım bir ay olucak bu ay sonunda :81:saol ayburum

hoşbulduk gece kuşum sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama inşalah geçer biraznönce sende rahat edersin canım

bu arada herkeze hayırlı pazarlar kızlar

SELAM CANLARIMMMMM...
çok heyecanlıyım allahım ağzımızın tadını bozmasın...dün gece çok içimde sıkıntı vardı okudum okudum duaları rahatladım akşamda ne öğreneyim kardeşimin arabasına çarpıp kaçmışlar kardeşim emniyet şeridine kaymış allahım cana gelmesinde mala gelsin nazara geldi benim bebeğime...

bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hayalim 3 kelime oda şöyle
ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ....

Son düzenleme:
tunaydın kızlar
tutım son bır gun kaldı ınanamıyorummmmmmmmmmmmm
yedın askerlıgı gozun aydın bebegım
bak barbım tutımınkı gıbı senınde 1 gunun kalıcak sonunda :92:

geçmiş olsun tuticik

teşekkür ederim kontesim mersi...

tunaydın kızlar
tutım son bır gun kaldı ınanamıyorummmmmmmmmmmmm
yedın askerlıgı gozun aydın bebegım
bak barbım tutımınkı gıbı senınde 1 gunun kalıcak sonunda :92:

evet xzgimmmm bir gün kaldı 12 den sonra doğan güneş diyeceğim inşallah...çok saol tatlım
ebet barbminkide şaka maka bitiyorrr az kaldııı darısı barbim ve kelebeğimin başına inşallahhhh

selayım hayır gizli girmedim bitanem, çook eskiden kullandığım msnim var ona girdim. biz askerlikten önce onunla hiç msnde konuşmadığımız için , ilk birbirimizi eklediğimiz msn adresindeyiz hala
pek fazla konuşamadım , modem bozulmak için bugünü buldu sanırsam bağlantımız tamamen gitti. bende vınndan girdim ama vınndan girdiğimde bağlantı yavaş olduğundan kendi bilgisayarımda kamerayı açınca kasma oluşuyor, öyle oluncada tüm bilgisayarım donuyor.. annemin laptopuna girdim sonra ordanda pek rahat konuşamadık.. anlıcağın hiç rahat konuşamadık
ararım dedi msnden çıkınca birdaha aramadı. burger a gidicem dedi.. çok özlemiş burgerda yemek yemeyi, en sevdiği şeydi onun :85::85: bende üstüne düşmedim yedi teslim oldu sanırımmm sonra birde sürünmek istemiorum dedi geçen hafta geç kaldıkları için 45 dakika sürünmüşler

onunla doğru düzgün konuşamayınca sinirlerim bozuldu bende attım kendimi mutfağa tatlı yaptım..
ay aklıma şu şarkı geldi bu cümleyi yazarken
çırptım çırptım karıştırdım
kendimi onla yarıştırdım
kimse kimseye benzemez
kendimi kekle yatıştırdım
oturdum ellerimle
sana kek yaptım :104::104:

tutimmmm ayy kardeşine çok geçmiş olsun canım, dediğin gibi cana geleceğine mala gelmiş çok şükürrr..
heyecanını tahmin edebiliyorummmm
hadi gel halay çekelimm

xzgimmm sen kavuştun tutim kavuştu bende kavuşucam inşallah dediğiniz gibi güzel meleklerimmmmmm

dün ben sana ne dedim ama bu hafta görüşük edelim dedim ama , yoksa ben özlemedinmi :85: yoksa beni beğenmiyormusun :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…