Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

biseyler yazmistim ne olduysa cikmadi yazdiklarim

barbito nevhan gelemiyormus xzgime diger arkadaslari gelecek telde öyle demisti bana

tutim gel beraber yiyelim bebegim ..
ayburum insallah sende cabucak dogurursun canim

kizlar ev dekarosyanlari ile bildiginiz bloglar varmi salonu degistirmeyi düsünüyorum
benim salon cok asiri günes görmüyor balkon oldugu icin balkondan ic tarafta kaliyor ve biraz engelliyor o yüzden koyu renk düsünmüyorum ve selim oldugu icinde cok acik renk olmamali

barbim ilerleyen zamanlarda daha sık arar canım inşallah...bugünde doğubayazıt'ta olaylar çıkmış
sorma canım ya birine bişey olmuş diye bişey duyunca zangır zangır titremeye başlıyorum ne olcak benim bu halim ya napmam lazım bilmiyorum aşırı etkileniyorum...

selayım yiyelim berabercene şu portakallı kekinden dur bende çayı demliyim

selayım ben bazen burayı takip ediyorum bir bak istersen canım...

Begonvil - Ev dekorasyon ve tasarımı...

çotanaklar toplanmış
tutim pazartesi heyecanlı gün gidersin maniküre
barbim geçicek bu yoğun günlerin inş
kontess o allığın adına bende oldum
selayım sen köklü değişime giriyon ne güzel
önerebileceğim bi blog yok ama balperisinin evi çok güzeldi kkda amerikadan ve evi minicikti linki bulup vereyim

selayım ben bazen burayı takip ediyorum bir bak istersen canım...

Begonvil - Ev dekorasyon ve tasarımı...
burayi bende gördüm canim evet sagol

canim tesekkür ederim benim koltuk suet bir kumastan ve suyu icine ceken bir zikim diyorum lanet ettim artik su lekesi bile iz yapiyor cünkü silmekten ben biktim usandim ve daha kücük bir koltuk istiyorum yine köseli olabilir ama kücük olsun her yerini kaplamasin evin mümkünse ...

hosgeldin iyiyiz miensera tesekkür ederim kendi adima , ama vallahi cikartamadim seni yaa sohbet etmismiydik daha önce :26::26:
geceyeli ben selayhus söylemiştim ama yeni üyelik aldıktan sonra çok giremedm unutulmuşum herhal burnun nasıl oldu canım tam istediğin gibimi bi şikayetin yoktur inşallah:81:
[/B] ben de iyiyim xzgicm yeni gelinimiz senin keyfin nasıl iysindir umarım ][/B]
evet aybur bitek senin aklında kalmışım demekkisen nasılsın inşallah herşey yolundadır

saol barbim kaç ay kaldı eniştemzin gelmesine azalmıştır artık

kontes hala iş başında alışverişlerine devambende işe başladım kızlar çok yoğunum ve pek vaktim kalmıyor ama özlüyorum ne yalan söyleyeyim bir ay oldu daha üç ayım kaldı sonra düğün hazırlıklarına başlayacağız çok karışık ve çok işlerim var hepinizi öpüyorum

ayburum nars ın çok ürünü var bu isimle
neden bilmiyorum ama kafa takmışlar baya

selayım iregiz doğum yapmış allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım selam söyle bizden

barbim nirlerdesin kız naptın kalemi değiştirdin mi alacağın mont noldu sahi

ayburum inşallah canım senin gibi göbüşümü görürüm ben de

baharcım hoşgeldin senin yeni nicki unutmuşuz biz ötekine alışmışız canım işe mi başladın hayırlı olsun

tutim enişte bugün mü döndü hadi gözün aydın tez vakitte de kavuşursunuz inşallah

ezgim yine döktürmüşsün çok güzel görünüyor elma kupların canım hakkaten bay s kaç kilo aldı
biz de evlenince 5 er kilo aldık hala da veremedik

kontescim makyaj malz. lerini de mi internetten alıyosun sen ya
benim avondan aldığım ruj oriflameden aldığım rimel hep farklı geldi ondan beri görmeden almıyorum

Son düzenleme:
hosgeldin iyiyiz miensera tesekkür ederim kendi adima , ama vallahi cikartamadim seni yaa sohbet etmismiydik daha önce :26::26:

evet handem başladım bende diğer nicke alışmışım yanlışlıkla foruma öyle girmeye çalışmışlığım bile oldu:90:iyisindir umarım

gece yelim hoş geldin bebişimm

handem hepsini değil ama netten aldıklarım var canım
oriflame 4 senedir filan almıyorum, avondan da sadece oje bakar oldum artık.o da arada...
dediğin gibi renkler çok farklı geliyor onlarda
ben strawberry ye takılıyorum bu sene,kötü süprizli ürün olmadı hiç çünkü araştırıp da aldım hepsini
mesela bi ruj alıcam diyelim,google a yazıyorum rujun adını
illa ki Türk olsun yabancı olsun bir blogta çıkıyor ruj
alanların yorumlarını okuyorum fotoları inceliyorum
o şekilde alıyorum
çok güzel kampanyalar oluyor özel günlerde filan
flormar gibi markaları her zaman alabiliyorum zaten,üstüne bi kaç lira daha ekleyip bi elizabeth taylor, ysl vb markalar da denemek isterim şahsen
hatta bi alışverişimde calvin klein ruju beleşe almışlığım vardır gerçek fiyatı 30 tl idi...

son alışverişimde bourjois marka far almıştım mesela
yine google a yazmıştım,yabancı bir kızın bloğunda çıkmıştı ürün
fotolamış saolsun,tendeki duruşunu da dış görünümünü de...
beğendim aldım
tıpkısı geldi
normalde 22tl olan farı 10 tlye almıştım ki golden rose filan anca alınır o fiyata burda

ben iyiyim tatlım nolsun takılıyoruz işte buralarda sen dğün hazırlıklarına başladın mı
yavaştan başladım handecim çalışıyorum diye şuan pek ilgilenemyiorum annem çok bilgili bu kouda herşeyle çok detaylı ilgileniyor bende artık bana kalan kısmını halledeim diye umud ediyorum:90:

kontesim bu dediğin yere bende baktım ama bir ruj bile 23 liraydı acaba ben mi anlamıyorum indirimli ürünleri :44:

canım öncelikle markası neydi?
benim de ordan ruj aldığım oldu 25 liraya ama markası yves saint laurent'di ve normal fiyatı 50 tl'ydi...

almak istediğim bir pudra var mesela shiseido marka
sivilceli ve sorunlu ciltler için özel olduğunu duymuştum,çok övülüyor
geçen sene yalova'da sormuştum 70-80tl arası bi şeydi fiyatı
sitede 45 tl

handem bak dün aldığım rujun sitedeki fotosu bu

yabancı bi blogta bulduğum gerçek fotosu da bu

sürülmüş hali de vardı ama pc ye kaydetmemişim onu

böyle bakıp alıyorum işte

bourjous du hem de en uygun markaya baktım sanki diğerleri daha pahalıydı indirim günlerini mi takip edemiyorum acaba:44:ama sen bu konuda baya ilerlemişsin şu dediğin marka iyimi kötü mü onu bie bilmiyorum :26:cahil kaldım sanki ben pastel alix avien golden rose flormar kullanıyorum genellikle senden duymuştum bi gireyim bakayım dedim aman fiyatlar beni aştı kargo parasıda veriliyodur tabi değil mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…