- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.941
kizlar ev dekarosyanlari ile bildiginiz bloglar varmi salonu degistirmeyi düsünüyorum
benim salon cok asiri günes görmüyor balkon oldugu icin balkondan ic tarafta kaliyor ve biraz engelliyor o yüzden koyu renk düsünmüyorum ve selim oldugu icinde cok acik renk olmamali
burayi bende gördüm canim evet sagolselayım ben bazen burayı takip ediyorum bir bak istersen canım...
Begonvil - Ev dekorasyon ve tasarımı...
çotanaklar toplanmış
tutim pazartesi heyecanlı gün gidersin maniküre
barbim geçicek bu yoğun günlerin inş
kontess o allığın adına bendeoldum
selayım sen köklü değişime giriyon ne güzel
önerebileceğim bi blog yok ama balperisinin evi çok güzeldi kkda amerikadan ve evi minicikti linki bulup vereyim
geceyeli ben selayhus söylemiştim ama yeni üyelik aldıktan sonra çok giremedm unutulmuşum herhalhosgeldin iyiyiz miensera tesekkür ederim kendi adima , ama vallahi cikartamadim seni yaa sohbet etmismiydik daha önce :26::26:
[/B] ben de iyiyim xzgicm yeni gelinimiz senin keyfin nasıl iysindir umarımbı daha olmasın selayımm sana yakıstıramadım
ben daha 3 paket varken vanılyamı aldım haızra koydum
bende elmalı tatlı yaptım
mezelerımı hazırlıcam sımdı
selammm daha once konustugumuzu hatırlayamadım bende
ıyıyız sen nasılsınnn
evet aybur bitek senin aklında kalmışım demekkiben hatırladım seniii
yelimiz gecemiz
bilmem tanıdınızmı kızlar:34:
tahmin edebiliyorum annenin duygularını
ama bi taraftanda çok hoşuna gidiyodur
hadi gözünüz aydın
darısı bizim başımıza onun gibi kolay yaparız
muhteşem görünüyooo
hadi sen 3 kilo aldında ben bay s yi çok merak ettim o kaç kilo aldı
milabalarrrrrrmodemimdeki teknik bir sorundan dolayı nete giremedimm , neyseki vınımı buldum evde de girebiliyorum şimdik
kızlarrr ya işyerinde çok yoğun günler geçiriyorum eve gelince hemen hemen hemen yatıyorum yemeğe kadırana kadar annem, ayy iyice miskin oldum .. saç baş kaş da birbirne geçti, çok beter bir haldeyim
tutim enişten 2 gün bekliyor 3. gün arıyor .. bu duruma sinir oluyorum ama yapcak bişey yokk
benim adım yar , öpüyorum seni şaP şUppppSEN HEP İYİ OL tamam mı :81:
xzgimmmm bu akşam nevhan geliyor dimi sana , ayyy biriniz bana bahçelievler biriniz yeşilköy hatırası gibi geliyorsunuzen mutlu olduğum iki yer çok yakın zamanda yine oralara kavuşmak istiyorum elmalı kupların mikemmel becerikli pıtırcığımmm haftaya bizde görüşelim litfen özlem doluyummm sana bende amaaaa
ayburummm göbeine meleğine maşallah seninnnnn yavruşummm
konteskoo nars orgasm allıklar çok güzel dimiiionlardan al onlardan
biemm annaneye çok geçmiş olsun.. çok çektirmesin Rabbim.. benim annem çok ağrı sızı çekenler için hep 3 gün yatak 4.gün toprak der
miensera sanada selam kuzuuu
selayımla zaten konuştum az önceee, portakalllı kekim benimm :86::89:
ayburum nars ın çok ürünü var bu isimleçotanaklar toplanmış
tutim pazartesi heyecanlı gün gidersin maniküre
barbim geçicek bu yoğun günlerin inş
kontess o allığın adına bendeoldum
selayım sen köklü değişime giriyon ne güzel
önerebileceğim bi blog yok ama balperisinin evi çok güzeldi kkda amerikadan ve evi minicikti linki bulup vereyim
hosgeldin iyiyiz miensera tesekkür ederim kendi adima , ama vallahi cikartamadim seni yaa sohbet etmismiydik daha önce :26::26:
bı daha olmasın selayımm sana yakıstıramadım
ben daha 3 paket varken vanılyamı aldım haızra koydum
bende elmalı tatlı yaptım
mezelerımı hazırlıcam sımdı
selammm daha once konustugumuzu hatırlayamadım bende
ıyıyız sen nasılsınnn
ben hatırladım seniii
yelimiz gecemiz
bilmem tanıdınızmı kızlar:34:
tahmin edebiliyorum annenin duygularını
ama bi taraftanda çok hoşuna gidiyodur
hadi gözünüz aydın
darısı bizim başımıza onun gibi kolay yaparız
muhteşem görünüyooo
hadi sen 3 kilo aldında ben bay s yi çok merak ettim o kaç kilo aldı
milabalarrrrrrmodemimdeki teknik bir sorundan dolayı nete giremedimm , neyseki vınımı buldum evde de girebiliyorum şimdik
kızlarrr ya işyerinde çok yoğun günler geçiriyorum eve gelince hemen hemen hemen yatıyorum yemeğe kadırana kadar annem, ayy iyice miskin oldum .. saç baş kaş da birbirne geçti, çok beter bir haldeyim
tutim enişten 2 gün bekliyor 3. gün arıyor .. bu duruma sinir oluyorum ama yapcak bişey yokk
benim adım yar , öpüyorum seni şaP şUppppSEN HEP İYİ OL tamam mı :81:
xzgimmmm bu akşam nevhan geliyor dimi sana , ayyy biriniz bana bahçelievler biriniz yeşilköy hatırası gibi geliyorsunuzen mutlu olduğum iki yer çok yakın zamanda yine oralara kavuşmak istiyorum elmalı kupların mikemmel becerikli pıtırcığımmm haftaya bizde görüşelim litfen özlem doluyummm sana bende amaaaa
ayburummm göbeine meleğine maşallah seninnnnn yavruşummm
konteskoo nars orgasm allıklar çok güzel dimiiionlardan al onlardan
biemm annaneye çok geçmiş olsun.. çok çektirmesin Rabbim.. benim annem çok ağrı sızı çekenler için hep 3 gün yatak 4.gün toprak der
miensera sanada selam kuzuuu
selayımla zaten konuştum az önceee, portakalllı kekim benimm :86::89:
selayım iregiz doğum yapmış allah analı babalı sağlıklı büyütsün canım selam söyle bizden
barbim nirlerdesin kız naptın kalemi değiştirdin mi alacağın mont noldu sahi
ayburum inşallah canım senin gibi göbüşümü görürüm ben de
baharcım hoşgeldin senin yeni nicki unutmuşuz biz ötekine alışmışız canım işe mi başladın hayırlı olsun
tutim enişte bugün mü döndü hadi gözün aydın tez vakitte de kavuşursunuz inşallah
ezgim yine döktürmüşsün çok güzel görünüyor elma kupların canım hakkaten bay s kaç kilo aldı
biz de evlenince 5 er kilo aldık hala da veremedik
kontescim makyaj malz. lerini de mi internetten alıyosun sen ya
benim avondan aldığım ruj oriflameden aldığım rimel hep farklı geldi ondan beri görmeden almıyorum
ben iyiyim tatlım nolsun takılıyoruz işte buralardaevet handem başladım bende diğer nicke alışmışım yanlışlıkla foruma öyle girmeye çalışmışlığım bile oldu:90:iyisindir umarım
yavaştan başladım handecim çalışıyorum diye şuan pek ilgilenemyiorum annem çok bilgili bu kouda herşeyle çok detaylı ilgileniyor bende artık bana kalan kısmını halledeim diye umud ediyorum:90:ben iyiyim tatlım nolsun takılıyoruz işte buralardasen dğün hazırlıklarına başladın mı
gece yelim hoş geldin bebişimm
handem hepsini değil ama netten aldıklarım var canım
oriflame 4 senedir filan almıyorum, avondan da sadece oje bakar oldum artık.o da arada...
dediğin gibi renkler çok farklı geliyor onlarda
ben strawberry ye takılıyorum bu sene,kötü süprizli ürün olmadı hiç çünkü araştırıp da aldım hepsini
mesela bi ruj alıcam diyelim,google a yazıyorum rujun adını
illa ki Türk olsun yabancı olsun bir blogta çıkıyor ruj
alanların yorumlarını okuyorum fotoları inceliyorum
o şekilde alıyorum
çok güzel kampanyalar oluyor özel günlerde filan
flormar gibi markaları her zaman alabiliyorum zaten,üstüne bi kaç lira daha ekleyip bi elizabeth taylor, ysl vb markalar da denemek isterim şahsen
hatta bi alışverişimde calvin klein ruju beleşe almışlığım vardırgerçek fiyatı 30 tl idi...
canım öncelikle markası neydi?
benim de ordan ruj aldığım oldu 25 liraya ama markası yves saint laurent'di ve normal fiyatı 50 tl'ydi...
almak istediğim bir pudra var mesela shiseido marka
sivilceli ve sorunlu ciltler için özel olduğunu duymuştum,çok övülüyor
geçen sene yalova'da sormuştum 70-80tl arası bi şeydi fiyatı
sitede 45 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?