Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Miensera sagol burnum daha ii canim..
Sende ise baslamisin hayirli olsun ..

Kontescigim shisheido japon markasi , goz kremleride cok iyi diye duymustum ben..

Miensera sagol burnum daha ii canim..
Sende ise baslamisin hayirli olsun ..

Kontescigim shisheido japon markasi , goz kremleride cok iyi diye duymustum ben..

sevindm selayım daha iyi ol canımevet canım evet başladım

Son düzenleme:

Teşekkürederim barbişim , Amin.

bourjous fransız markası diye biliyorum
güzel bir markadır,sen ürünün pahalı olduğu zamana denk gelmişsin
ben o markadan makyaj seti aldıım 25 tl ye (3far + 1allık + 1 ruj' dan oluşuyordu)

kargo ücreti yok canım,bedavaya gönderiyorlar
en güzel yanı da bu olsa gerek :78:

ysl çok çok ünlü bi marka canım,
ben de yeni yeni öğreniyorum dert etme
kutusunda isveç yazıyordu ama bilemiyorum ülkesi orası mıdır

kargo yoksa süpper ozaman sevdim ben bunu az önce trednyola baktım blue petrol diye bi marka var orda mor Sweatshirt YZ08 şunun aynısının tıpkısını ben pazardan almıştım işlemesi bile aynı şaşırdım şimdi anneme bile gösterdim ben 7,5 liraya aldım:90:

ahahah doğrudur
geçenlerde de annemin bana aldığı 1tl lik küpe orda 10 tl idi

dikkatli davranıp tam 12den vurmak lazım netten cici alırken

kontesim çok iyi ozaman bu fiyat hem kargo parasıda yok bende alayım birkaç ürün çok beğendim kutusuda var çok hoş güle güle kullan kontesim

saol kuşumm
beğendiklerini danışabilirsin
yardımcı olurum elimden geldiğince
kargo beleş ve nerde olduğunu adım adım takip edebiliyorsun
dün aldıklarım şuanda uçaktalar mesela

saol kuşumm
beğendiklerini danışabilirsin
yardımcı olurum elimden geldiğince
kargo beleş ve nerde olduğunu adım adım takip edebiliyorsun
dün aldıklarım şuanda uçaktalar mesela

uçaktalar mı:90:uçakla geliyorlar bide benimde hoşuma gitti bu bide beleş tabiki danışacağım bundan hiç şüpen olmasınbıktırım seni

ahahah doğrudur
geçenlerde de annemin bana aldığı 1tl lik küpe orda 10 tl idi

dikkatli davranıp tam 12den vurmak lazım netten cici alırken

marka diye öyle herşeye atlamamak lazım ben gibi ben çok kazık yerim böyle.ama görünce gözlerim aynı oldu :90:

uçaktalar mı:90:uçakla geliyorlar bide benimde hoşuma gitti bu bide beleş tabiki danışacağım bundan hiç şüpen olmasınbıktırım seni

eed uçakla sevk ediliyorlar
gümrükten geçiyorlar
sonra ptt ile bize geliyorlar
ilk alışverişimde o seti almıştım,yanında da bi ruj almıştım(40 tl yi geçene hediyeler vardı)
bayram hediyesi + ilk alışveriş hediyesi (ilk siparişe hediye veriyorlar) + site o dönem 'bizi tercih ettiğiniz için...' adı altında bi hediye daha veriyordu

toplamda 3 hediye (ck ruj 30 tl , mineral allık 20 tl ,origins far yanılmıyosam o da 20 li bi şeydi) almıştım ki fiyatları benim aldığıklarımdan pahalıydı

50 tl lik ürün alıp 65-70tl lik hediye kapmıştım

Son düzenleme:

çok güldüm daha bunlar zarar yaptıklarının farkında değiller herhal :90lsa verirlermiki belki sürümden kazanıyorlar ama bellimi olur bu ay hediye varmı belli bi limiti geçince

çok güldüm daha bunlar zarar yaptıklarının farkında değiller herhal :90lsa verirlermiki belki sürümden kazanıyorlar ama bellimi olur bu ay hediye varmı belli bi limiti geçince

o dönem ben çok ballıydım ya sorma
ck ruj hediyesinin son günüydü, allık hediyesinin de ilk günüydü
kesiştirip de almıştım ben

şuanda yeni üyelere stila marka kalem ruj hediye var ( ben yeni üye değilim ama dünkü alışverişimi başka bir mail adresi ile yaptım, yeni üye sandılar tabi mailim başka olunca ve hediyeyi kaptım:76:)
3 ürün alana ayrıyetten calvin klein marka dudak kalemi var,yarın bitiyo ama o kampanya

hediyeler genelde $25 üzeri oluyor

Son düzenleme:
kontesim ruj çok güzel görünüyor ben de böyle kalem far filan alabilirim belki dediğin markalara bi bakayım bunlar hep internet üzerinden satılan markalar heralde duymamıştım çünkü
ruj alamam heralde ama ya ruj herkeste farklı duran bişey onu denemeden cesaret edemem almaya elimde kalıyo sonra

Bende bunu kullandigim parfumlerde denemek istiorum nasil olsa bildik marka koku..
Kontescim kredi kartimi oluyor sadece ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…