- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #20.961
Miensera sagol burnum daha ii canim..
Sende ise baslamisin hayirli olsun ..
Kontescigim shisheido japon markasi , goz kremleride cok iyi diye duymustum ben..
bugun yaptıgım tatlının resmı
[/url][/IMG]
milabalarrrrrrmodemimdeki teknik bir sorundan dolayı nete giremedimm , neyseki vınımı buldum evde de girebiliyorum şimdik
kızlarrr ya işyerinde çok yoğun günler geçiriyorum eve gelince hemen hemen hemen yatıyorum yemeğe kadırana kadar annem, ayy iyice miskin oldum .. saç baş kaş da birbirne geçti, çok beter bir haldeyim
tutim enişten 2 gün bekliyor 3. gün arıyor .. bu duruma sinir oluyorum ama yapcak bişey yokk
benim adım yar , öpüyorum seni şaP şUppppSEN HEP İYİ OL tamam mı :81:
xzgimmmm bu akşam nevhan geliyor dimi sana , ayyy biriniz bana bahçelievler biriniz yeşilköy hatırası gibi geliyorsunuzen mutlu olduğum iki yer çok yakın zamanda yine oralara kavuşmak istiyorum elmalı kupların mikemmel becerikli pıtırcığımmm haftaya bizde görüşelim litfen özlem doluyummm sana bende amaaaa
ayburummm göbeine meleğine maşallah seninnnnn yavruşummm
konteskoo nars orgasm allıklar çok güzel dimiiionlardan al onlardan
biemm annaneye çok geçmiş olsun.. çok çektirmesin Rabbim.. benim annem çok ağrı sızı çekenler için hep 3 gün yatak 4.gün toprak der
miensera sanada selam kuzuuu
selayımla zaten konuştum az önceee, portakalllı kekim benimm :86::89:
bourjous du hem de en uygun markaya baktım sanki diğerleri daha pahalıydı indirim günlerini mi takip edemiyorum acaba:44:ama sen bu konuda baya ilerlemişsin şu dediğin marka iyimi kötü mü onu bie bilmiyorum :26:cahil kaldım sanki ben pastel alix avien golden rose flormar kullanıyorum genellikle senden duymuştum bi gireyim bakayım dedim aman fiyatlar beni aştı kargo parasıda veriliyodur tabi değil mi canım
Miensera sagol burnum daha ii canim..
Sende ise baslamisin hayirli olsun ..
Kontescigim shisheido japon markasi , goz kremleride cok iyi diye duymustum ben..
bourjous fransız markası diye biliyorum
güzel bir markadır,sen ürünün pahalı olduğu zamana denk gelmişsin
ben o markadan makyaj seti aldıım 25 tl ye (3far + 1allık + 1 ruj' dan oluşuyordu)
kargo ücreti yok canım,bedavaya gönderiyorlar
en güzel yanı da bu olsa gerek :78:
ysl çok çok ünlü bi marka canım,
ben de yeni yeni öğreniyorum dert etme
kutusunda isveç yazıyordu ama bilemiyorum ülkesi orası mıdır
kargo yoksa süpper ozaman sevdim ben bunu az önce trednyola baktım blue petrol diye bi marka var orda mor Sweatshirt YZ08 şunun aynısının tıpkısını ben pazardan almıştım işlemesi bile aynı şaşırdım şimdi anneme bile gösterdim ben 7,5 liraya aldım:90:
kontesim çok iyi ozaman bu fiyat hem kargo parasıda yok bende alayım birkaç ürün çok beğendim kutusuda var çok hoş güle güle kullan kontesim
saol kuşumm
beğendiklerini danışabilirsin
yardımcı olurum elimden geldiğince
kargo beleş ve nerde olduğunu adım adım takip edebiliyorsun
dün aldıklarım şuanda uçaktalar mesela
ahahah doğrudur
geçenlerde de annemin bana aldığı 1tl lik küpe orda 10 tl idi
dikkatli davranıp tam 12den vurmak lazım netten cici alırken
uçaktalar mı:90:uçakla geliyorlar bide benimde hoşuma gitti bu bide beleş tabiki danışacağım bundan hiç şüpen olmasınbıktırım seni
marka diye öyle herşeye atlamamak lazım ben gibi ben çok kazık yerim böyle.ama görünce gözlerim aynı oldu :90:
eed uçakla sevk ediliyorlar
gümrükten geçiyorlar
sonra ptt ile bize geliyorlar
ilk alışverişimde o seti almıştım,yanında da bi ruj almıştım(40 tl yi geçene hediyeler vardı)
bayram hediyesi + ilk alışveriş hediyesi (ilk siparişe hediye veriyorlar) + site o dönem 'bizi tercih ettiğiniz için...' adı altında bi hediye daha veriyordu
toplamda 3 hediye (ck ruj 30 tl , mineral allık 20 tl ,origins far yanılmıyosam o da 20 li bi şeydi) almıştım ki fiyatları benim aldığım 2 üründen pahalıydı
çok güldüm daha bunlar zarar yaptıklarının farkında değiller herhal :90 lsa verirlermiki belki sürümden kazanıyorlar ama bellimi olur bu ay hediye varmı belli bi limiti geçince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?