Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ağlama kontesim yaa...Hey olacağına varır , hayırlısı olsun , sana güvenmedikten sonra zor yani..

Barbişim daha eklemdim resimleri canım , çektim sadece bloğuma ekliycem
doğru diyorsun canım ama başa gelince öyle diyemiyo insan
ya da ben diyemiyorum bilmiyorum
haklı olsa gam yemiycem ama alakam olmayan şeylerle suçlanmak çok zoruma gidiyo

doğru diyorsun canım ama başa gelince öyle diyemiyo insan
ya da ben diyemiyorum bilmiyorum
haklı olsa gam yemiycem ama alakam olmayan şeylerle suçlanmak çok zoruma gidiyo

kontesim tartışma yaşıyosun galiba seninkiyle ama uzak olduğun için bütün bunlar ben de çok yaşadım bu tür durumları ayrı şehirlerdesiniz dimi büyük ihtimal öyledir çünki yanyana olunca bu kadar tartışma olmuyor bitanem

evet yanyanayken kuzu oluyoruz
uzakken kedi-köpek

evet yanyanayken kuzu oluyoruz
uzakken kedi-köpek

ya sıkma ozaman canını ne zman üzyüze görüşeceksiniz ozamana kadar sabret kontes.bende çok üzdüm kendimi yedim bitrdim zamanı geldi.ama şimdi bile tartıştığımızda düşünmüyorum üzmüyorum çünki sonrasında yine barışıyoruz.zaten bir iki gün hiç konuşma sinirleriniz yıpranmıştır görüşmediğiniz için biraz sakinleşsin iki taraf ta

düğme mi:44:bende alıcaktım geçen trençkot çok güzeldi ama sonra beni caydırdılarkalın bi manto aldım çıktım :95:iyimi

hee düğme
geçmişi okumadın sen heralde cnm
bu resim dikiş dergisinden
resimdekinden diktim ama yazlık
düğme almamam memleket meselesi oldu snein nasıl haberin yok

hee düğme
geçmişi okumadın sen heralde cnm
bu resim dikiş dergisinden
resimdekinden diktim ama yazlık
düğme almamam memleket meselesi oldu snein nasıl haberin yok

yok okumadım canım geçmişi kkya girince direct atlıyom buraya:90:her zaman okuyamıyorum.sen mi diktin çok marifetlisin ozaman dikmişsin ya bi düğmeye kalmış iş onuda tamamlayıp giyersn canım

bende çıkayım artık kaşlarımı alayım çarşamba günü nişanlımın doğum günü çarşamba akşamıda iş çıkışı oraya gideceğiz kızlarbabam yarın pasta siparişi verecek çarşambada alır gideriz. kontesim üzme kendini herşey hallolur canım aklım sende kaldı şimdi tutimin askeride bugün gelecek ti yanlış hatırlamıyosam selayhusum barbim gece kuşu b&mcim ayburum hepinizi öptüm kknın fıstıkları görüşürüz

miensera eniştenin 112 günü kaldı bacım, ben cvplamamışım sorry

misafirden bol ne var bizim topikte ayoll , yaparsanız pastaları börekleri doluşurlar tabiii

ayy minevverin darplarını öğrendi ailesi,

ayy yoksa yiğitle o adi kız sevgilimi olucaklar
inanamıyorum dost olacaktı birde bu kız minevvereeeeeee
yer gök aşkı izleyen varmııı bu arada :76:

yok :97:

Daha doğrusu ben tv izlemiyorum
ne dizi ne program nede haber

ayy anlatmayı unuttummm..

dün gece rüyamda şunu gördümm. bizim evin karşısında cami var. caminin bahçesindeyim yanımda 2 kız arkadaşım var. caminin bahçesi ama büyümüşşş kossskoca bir alan olmuşş , ve akşam olmak üzere hafif gün batıyor.. koskocaman bir ayı, simsiyah bir ayı bize saldırmaya çalışıyor .. o iki kız arkadaşımla birlikte delicesine kaçıyoruz o ayıdan.. koşa koşa eve geliyoruz... ama kimin evi bilmiyorum. oturma odasına girip 3 tane çekyatın içine giriyoruz. hepimiz birinin içine saklanıyoruz. ayı odaya kadar giriyoo, bizi bulamadığı için gidiyor sonra kurtuluyoruz ayıdan ama nasıl korkuyoruz rüyamızda var ya :18::18::18:

kızların kim olduğunu hatırlamıyorum.. bu rüyayı siz nasıl yorumlarsınız kızlar :18::18:

Barbim ruyan gercekten adrenalin patlamasi olmus korku hat savhada ....
Hayrolsun diyelim hayra ciksin ... Muhallebi yapiyorum bende canim istedi ...

Bi gelip baktim

barbitom rüyada ayı ;
"Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir.
Rüyada ayi görmek münafik, ahmak, düsünceden yoksun, düsmanla yorumlanir.
Rüyada ayi görmek, bela ve fitne sahibine, Bazen de hilekar, yahut kötü bir kadina bazen de hapse isaret eder.
Genel olarak bu rüya zorluklarla ve sorunlarla karşılaşacağınıza dikkat çeker. Düşman demektir.

Hayır olsun tatlım
Çevrendeki kişilere dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…