Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın dostlarım..

handem babannen vefat etmiş, canım benim Allah rahmet eylesin babanneninn mekanı cennet olsun.. sizler içinde çok acı bir süreç Allah sabır ve dayanma gücü versin bitanem

selayım geçmiş olsun kuşumm selimciğin boğazına noldu ? üşüttümü yada soğuk bişilermi yedi ? gittinizmi doktora??

tutimmmmm bugünün tek iyi haberi senden.. şuan kahvaltıdamısınız acaba, ayy ne güzelll bol şanslarrr

Barbim gunaydin ... Gece selim cok uyandi sesi falan kalin cikiyor ... Sabah erkendem doktorunu aradim , 12 ye randevu verdi simdi biraz uyuyor ...

kıyamam onun minick boğazına ya inşallah hemen atlatır bu hastalığı.. sizin orada saat daha 09.34 , ay hemen gitseniz doktorada fayda edecek birşeyler verse

günaydın kızlar
slm vermeden gidemedim
bugün evde yokum :))

selayım çok geçmiş olsun, çabuk iyileşsin miniğimiz inşlh

barbitom sende burdasın üperim seni

haydin kaçtım ben

Sagolin kizlar... Doktorlar bebek yani kucuk cocuklara cok ilac vermiyorlar .. Bakalim ne verecek ..
Biem ij gezmeler

Barbitom evet 2 saat sonra gidecegiz canim

günaydın herkese

handem başınız saolsun canım ben de lisedeyken dedemi kaybetmiştim,az çok anlıyorum seni mekanı cennet olsun inşallah,amin

selayım selimo'ya geçmiş olsun

ezgim iyi olmaya çalışıyorum ama tabiki neşem yok

Gunaydin kontescigim .. Ilk gunlerde boyle olursun sonra nefret duygun alevlenecektir insallah canim .. Dedigim gibi uzulmeye degmez bile ama insan iste o kadar zamana hislerine aciyor o yuzden hak veriyorum mutsuzluguna ..

Hadi bir kombin yapta gozumuz gonlumuz acilsin ...diger tarafta topigin hali vahim pembe dolaba cevirdiler orayi

ay kombin dedin de
süper elbiseler kaçırmışım yine bugün:83:

dışarı çıkmaya cidden çok ihtiyacım var
arkadaş ekmezse bugün takılcaz inş biraz

tutım annene noldu kı :26:
Tutisoom senle msn de gorustuk ....

Xzgim selim hasta olmus bogazi kotu yanima aldim simdi yarinda doktora gotururum .. Ii geceler hepinize
oyy kıyamam mınık bebegıme ınsallah hemencecık atlatır
25 tl ye kaçırdığım şeye bakın hele

kontesım bunlar taksımde pasajlarda var hemde her rengı nerdeyse ordada 25e bulursun belkı zorlarsan 20ye bıle alırsın

benim bugünkü davet iptal oldu perşembe olucakmış

Annemde eve geliyo , yusufu bırakıp düğme almaya gidicem fatihe

yok onlar bana göre değil kontesim
ben daha uzun giyorum ve düz giymiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…