- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.181
miensera eniştenin 112 günü kaldı bacım, ben cvplamamışım sorry
misafirden bol ne var bizim topikte ayoll , yaparsanız pastaları börekleri doluşurlar tabiii
ayy minevverin darplarını öğrendi ailesi,
ayy yoksa yiğitle o adi kız sevgilimi olucaklar
inanamıyorum dost olacaktı birde bu kız minevvereeeeeee
yer gök aşkı izleyen varmııı bu arada :76:
barbitom rüyada ayı ;
"Bir kadın için bu rüya, düşmanlara sahip olacağının ve hayatında birtakım aksiliklerin oluşacağının işaretidir.
Rüyada ayi görmek münafik, ahmak, düsünceden yoksun, düsmanla yorumlanir.
Rüyada ayi görmek, bela ve fitne sahibine, Bazen de hilekar, yahut kötü bir kadina bazen de hapse isaret eder.
Genel olarak bu rüya zorluklarla ve sorunlarla karşılaşacağınıza dikkat çeker. Düşman demektir.
Hayır olsun tatlım
Çevrendeki kişilere dikkat et
biemcim saol canım , uğraşmışsın.. bende bunları okudum netten ama çok etkilendim birde sizlere sorayım demiştim..
selayım afiet olsun bebem
xzgimcim ben sana anlatırımmm herbişeyi, bu bölüm çok heyecanlııı :18:
selayım çok sağol canım evet uzun süre acı çekmemesi iyi oldu ama biraz doktor ihmalinden de kaynaklandığı için kızdık çok belki bir ihtimal yaşardı dedik hepHandem bizde merak ediyorduk canim , basiniz sagolsun canim yaa , allah mekanini cennet etsin canim .. Boyle durumlarda ne denir de acini hafifletir bilemiyorum ama , hastaligi ortaya ciktiktan sonra cok aci cekmemesi onun icin hayirlisiymis canim ...
Alkah diger sevdiklerini korusun ,, haber vermene sevindim merakk ediyordum seni canim .. Iyi bak kendine dikkat et
siz sağolun bmcimBaşınız sağolsun handecim.Mekanı cennet olsun ...
Bazen banada olur öyle, herşey boş gelir, şimdi şurda ölsem herşey kalıcak dünyada
Dokunmayın ellemeyin diyemiyeceğim diyorum kendi kendime
Soğuyorum herşeyden
Sonra işte içimizde olan yaşama hırsı unutturuyo bunları...
s beden bebegım ama bogaz kısmı cok darmısezgim küçük mü almşsn
normalde acıtmamaları lazım
tesekkurler tutımm yarın cok buyuk gun ınsallah ıstedıgın gıbı gecer herseycanlarımmm selamlar....
kkontescim konu ne bilmiyorum ama laf bayağ ağır olmuş,güvenin olmadığı yerde sağlıklı ilişkiler olmaz canımbir insan önce kendine sonra karşısındaki insana güvenmeli yanlış anlama sana kasıt söylemiyorum asla genel konuştum canım...
birde 1.ci çizme bence daha güzel canım...
xzgim aldığın ciciler süper eteğine,hırkana ve yarasa kol bluzuna bayıldım....
barbişim 112 hey maaşallahhhhhhhhhh 90 lara bişey kalmamışşşşşşşş
selaytom muhallebim yaptın ımhhh bayılırımafiyet olsun canım
biemcim düğmeleride aldınmı oldu,bitti trenchcoat ekle sende aldıklarını hadiii
yarın aşkım sabah kahaltıya gelicek allahın izni ile canlar babamla tanışıcaklar
ha birde annem bugün babama kızının askeri geldi dedi babamda hayırlısı olsun demiş annemde yarın seninle tanışmaya gelicek dedi babam aynen böylene yani istemeyemi gelicekelr dedi annemde kahkayı bastıı hayır sadece seninle tanışmaya gelicek dedi babamda heee o zaman gelsin söyle ona hemenvermem kızımı demiş
sıpamda uyudu çok yorulmuş yavrum ya birde çok durgun aklım karakolda aşkım diyor tuhafım,boşuktayım sanki dedi dedim normaldir o alışırsın zamanla
kızlar selam hepiniz yattınız mı yoksa
biz pazar sabahı telefonla uyandık malesef babaannem vefat etmiş
bekliyoduk ama bu kadar çabuk değil ya haftaiçi bi gideyim onu son bir göreyim nolur nolmaz diyodum göremeden haberini aldık çok kötü oldum yaa evi herşeyi öyle ortada kaldı
herşey boş geliyo insana böyle zamanlarda demek bizde ölüncede en mahrem eşyamız bile ortalara dökülecek diye düşündüm hep
neyse sizi de üzmiyim iki gündür içim sıkıldı o evde değişiklik olsun diye şimdi kuzenime geldim size de haber vereyim dedim internet iyi değil burda anca bu saatte yazabiliyorum öptüm hepinizi bir iki gün giremeyebilirim yine
Tutim yarin icin bol sans , ama ben herseyin yolunda gidip guzel gececegine eminim canim..
Xzgim ozluyorum seni bitanem .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?