Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

off ben cok ızlemek ıstıyorum ama ızletmıo bazıları

biemcim saol canım , uğraşmışsın.. bende bunları okudum netten ama çok etkilendim birde sizlere sorayım demiştim..

selayım afiet olsun bebem

xzgimcim ben sana anlatırımmm herbişeyi, bu bölüm çok heyecanlııı :18:

genelde rüyalardan az çok analrım ama hiç ayı görmediğim için netten bakatım
rüyalarım çıkar benim :44:

barbım ben hıc ruyalardan anlamam :78:
ilk defa gıydıgım bogazlı bır body gıydım bugun gıyerken zorlandım kafamdan gecerlen
smdı ıskenceler ıcınde cıkardım resmen gozlerım doldu acıdan kulaklarım kıpkırmızı kafam cok acıyor cok

canlarımmm selamlar....

kkontescim konu ne bilmiyorum ama laf bayağ ağır olmuş,güvenin olmadığı yerde sağlıklı ilişkiler olmaz canım bir insan önce kendine sonra karşısındaki insana güvenmeli yanlış anlama sana kasıt söylemiyorum asla genel konuştum canım...

birde 1.ci çizme bence daha güzel canım...

xzgim aldığın ciciler süper eteğine,hırkana ve yarasa kol bluzuna bayıldım....
barbişim 112 hey maaşallahhhhhhhhhh 90 lara bişey kalmamışşşşşşşş

selaytom muhallebim yaptın ımhhh bayılırımafiyet olsun canım

biemcim düğmeleride aldınmı oldu,bitti trenchcoat ekle sende aldıklarını hadiii

yarın aşkım sabah kahaltıya gelicek allahın izni ile canlar babamla tanışıcaklar
ha birde annem bugün babama kızının askeri geldi dedi babamda hayırlısı olsun demiş annemde yarın seninle tanışmaya gelicek dedi babam aynen böyle ne yani istemeyemi gelicekelr dedi annemde kahkayı bastıı hayır sadece seninle tanışmaya gelicek dedi babamda heee o zaman gelsin söyle ona hemenvermem kızımı demiş

sıpamda uyudu çok yorulmuş yavrum ya birde çok durgun aklım karakolda aşkım diyor tuhafım,boşuktayım sanki dedi dedim normaldir o alışırsın zamanla

Son düzenleme:
bende paşamı bi uyutabilirsem eklerim tutim
ohh hasret bitti sonunda kavuştunuz sağsalim, şükür kavuşturana

kızlar selam hepiniz yattınız mı yoksa
biz pazar sabahı telefonla uyandık malesef babaannem vefat etmiş
bekliyoduk ama bu kadar çabuk değil ya haftaiçi bi gideyim onu son bir göreyim nolur nolmaz diyodum göremeden haberini aldık çok kötü oldum yaa evi herşeyi öyle ortada kaldı
herşey boş geliyo insana böyle zamanlarda demek bizde ölüncede en mahrem eşyamız bile ortalara dökülecek diye düşündüm hep
neyse sizi de üzmiyim iki gündür içim sıkıldı o evde değişiklik olsun diye şimdi kuzenime geldim size de haber vereyim dedim internet iyi değil burda anca bu saatte yazabiliyorum öptüm hepinizi bir iki gün giremeyebilirim yine

kızlar selam hepiniz yattınız mı yoksa
biz pazar sabahı telefonla uyandık malesef babaannem vefat etmiş
bekliyoduk ama bu kadar çabuk değil ya haftaiçi bi gideyim onu son bir göreyim nolur nolmaz diyodum göremeden haberini aldık çok kötü oldum yaa evi herşeyi öyle ortada kaldı
herşey boş geliyo insana böyle zamanlarda demek bizde ölüncede en mahrem eşyamız bile ortalara dökülecek diye düşündüm hep
neyse sizi de üzmiyim iki gündür içim sıkıldı o evde değişiklik olsun diye şimdi kuzenime geldim size de haber vereyim dedim internet iyi değil burda anca bu saatte yazabiliyorum öptüm hepinizi bir iki gün giremeyebilirim yine

Handem bizde merak ediyorduk canim , basiniz sagolsun canim yaa , allah mekanini cennet etsin canim .. Boyle durumlarda ne denir de acini hafifletir bilemiyorum ama , hastaligi ortaya ciktiktan sonra cok aci cekmemesi onun icin hayirlisiymis canim ...
Alkah diger sevdiklerini korusun ,, haber vermene sevindim merakk ediyordum seni canim .. Iyi bak kendine dikkat et

Başınız sağolsun handecim.Mekanı cennet olsun ...
Bazen banada olur öyle, herşey boş gelir, şimdi şurda ölsem herşey kalıcak dünyada
Dokunmayın ellemeyin diyemiyeceğim diyorum kendi kendime
Soğuyorum herşeyden
Sonra işte içimizde olan yaşama hırsı unutturuyo bunları...

selayım çok sağol canım evet uzun süre acı çekmemesi iyi oldu ama biraz doktor ihmalinden de kaynaklandığı için kızdık çok belki bir ihtimal yaşardı dedik hep
canım benim merak etmeyin diye haber vermek istedim ben de çok sağolun hepiniz

siz sağolun bmcim
aynen benimde demek istediğim oydu bırakın ellemeyin diyemicez kimseye
unutmasak nasıl yaşardık ki büyük nimet unutmak

Son düzenleme:
Tabiki her ne olursa olsun , rahmete kavusan sevdiklerimiz ne kadar yasli ne kadar hasta olsalarda uzuntumuz azalmiyor canim .. Allah sabrini versin bitanem

ezgim küçük mü almşsn
normalde acıtmamaları lazım
s beden bebegım ama bogaz kısmı cok darmıs
sen nasıl oldun

tesekkurler tutımm yarın cok buyuk gun ınsallah ıstedıgın gıbı gecer hersey
cok sukur kı kavustunuz cok cok guzel gunler sızınle olsun

basınız sagolsun handemm
kelımeler cok bos kalıyor boyle durumlarda
Allahtan cok cekmemıs Allah hepımıze acısız olumler nasıp etsın
Allah mekanını cennet eylesın

Tutim yarin icin bol sans , ama ben herseyin yolunda gidip guzel gececegine eminim canim..

Xzgim ozluyorum seni bitanem .....

Tutim yarin icin bol sans , ama ben herseyin yolunda gidip guzel gececegine eminim canim..

Xzgim ozluyorum seni bitanem .....

aynen bebegımm eskısı gıbı saatlerce muhabbet edemıyoruz artık
sen erken yatıosun da ondan :76: :76: :76:
off basım cok agrıyor ruzgar yedım baya bı dolma pısırdım sımdı
duduklunun havasının sonmesını beklıyorum sonra yatıcam gozlerım sulanıo sureklı

canlarımmm kardeşim annemi hastaneye götürdü çarpıntısı var diye serum takmışlar anneme...
handemmm başınız saolsun canım ya mekanı cennet olsun alah sabırlar versin canım...

ya kızlar ben son zamanlarda ne zaman kötü haber alsam hemen heyecanlanıyorum nefes almak istiyorum böyle kalbim küt küt atıyor bende panik atak var artık sanırım heyecana kötü haber egelemiyorum az evvel annemi kötü görünce panikledim şimdide handemin ayzısını okuyunca yine çarpıntım başladı....

tadım tuzum gitti...

biemcim yarın büyük gündü allahın izni ile ama hevesim gitti canım yaaa

Tutisoom senle msn de gorustuk ....

Xzgim selim hasta olmus bogazi kotu yanima aldim simdi yarinda doktora gotururum .. Ii geceler hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…