Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgiii seloşşşş hoşgeldinizzz kızlarrrrrrrrrr
bende paydostan geldim
lcw ye gittik kendime alıcak hiçbişey bulamadan çıktımmmm

tutimm bak ben sana ne dedim alerjidir demedimmi
ermiş gibi hatunum bak :)))
ohh şükürrr sevindimmmm

avukat beyden hala haber yoksa ver noyu ben arıyım şu babasını
bey amca oğlunu verebülüünmü bana dicem adana şivesiyle :))))

seloşum ne edem kız hayranlarım çokkk
herkes d.gününü kutlayalım dieee fır döniyi etrafımda:))))

xzgimmm evet seneye hepimizin doğumgünüüsünü hep birlikte kutlayalımmmmmmmm

anammm siz evden çıkarmıydınız gözlerim yaşardı kızlar
hadi sıra tutimde
yoksa vinçle çıkarcam sizi evdenn sempatiksalakcinni
şaka tabiii kiii
iyi gezmelerrrrr :hulya:

barbim haklisin valla bu aralar cok zor cikkiyorum evden anca bi isim olursa eve kapanip kaldik .. hazir giyinmisken kiyafette ekliyeyim dedim artik cok giyinmiyorum eskisi gibi hihi :))

kiz o öyle birakmaz beni yapisir bacagima popoma ciplak teni cok seviyor :)) en azindan bi atlet don giyiniyorum yawww sende :)

sana bir sirdaha vereyim :))))) bu cocuk uyurken eli koltuk altimda orayi cimdik cimdik ede ede uyuyor :) hic birakmaz agzina emzigi aldigi an eli gider koltuk altina acayip bisi böyle cocuk hic görmedim ömrü hayatimda , kücükken yüzümle dudagimla oynardi simdi ordan SIKILMIS koltuk altimla oynuyor
kene gibi yavrum ince deriyi seviyor :)))

sempatiksalakcinnianammm coşkun mu kız bu selimoşun göbek adı :))))
kızımı virmem ben bak oğluna , bunları duyduğum iyi oldu çeşitli fantezilerle çıldırtır yavyumu evlenince

dipnot:+18 bağyanlar naniknanik

kötü niyeti yok yavrumun tamamiyle masum duygularla yapiyor yaptiklarini :)
senin kizin ölecek oglum icin ama oglum istemiyecek :)

ayyy kizlar ne alemsiniz yauwwwww benimde teyzemin oglu vardi minik yürüyebiliyordu sürekli annesinin memislerini mincik mincik yapiyordu sonra bi ara bana sardi benim de belime yapisip kalyiordu birakmazdi sonra popisimi minciklamaya basladi dettt uzak dur benden dedim ama lafdan anlar mi minik cocuk gülüyordu bir tek :roflol:

benim yok malesef daha insallah o da olur ama zapik olmasin yawwww ohaoldumsmile

hey geldim annem fenalaştı iğneden dolayı 2 ayağım bi papuca girdi bütün apartmandaki komşular eve toplandı iğne anneme ağır geldi...
avukat beye ulaşabildim oda gece hastalanmış 11de kalkmış apar topar işe gitmiş duruşması varmış hasta haliyle ayyyyyyyyyyyyyy ne berbat bir gün...
ben bugün dışarıya çıkamam anneme bakmam lazım çok korktum ya anneme bişey olcak diye ....

Boşuna üflemişiz o mumları
Boşuna kum olmuş ayaklarımız
Yağmurlar boşuna ıslatmış bizi
Boşuna izlemişiz aşk filmleri
Boşuna gün doğmuş batmış
Boşuna sevmişiz kız çocuklarını
Mektuplar hep boşuna yazılmış
Boşuna beklemişiz yarınları

lalalalalalalalalalal gamyoncuiremsu

Demek bu son günümüzmüş
Yalanın gerçek yüzüymüş
Sana gitme dur diyemedim
Belli ki yıllar bizi üzmüş
Kalbini inan kıramıyorum
Yüreğimde yanan bir sevda var
Gitmene bile kızamıyorum
Dönersin diye umudum var
((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…