Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bende iyice arastirip alacagim canim cok havali duruyorlar hosuma gidiyor bende herseye heves ediyorum yaa :)

yavrum senin bugun uykun yok galiba ben acayip uyuklamaya basladim xzgimde düstü sanirsam onada gelirse coook öptügümü söyle belkide annesi modemi kapadi :) kih kih
senide coook öptüm görüsürüz

barbi hanim her ne kadar ugramasinizda buralara sizi unutmus deeeliz. sabahin aydin olsun mucuxx

askitom sende ugruyorsun bazen sanada günaydin tünaydin canim

twetty umarim babanin durumu iyidir...senide öptüm canim

günaydınnn kızlarrrrr
tivitim öncelikle babana geçmiş olsun dileklerimi iletiyorummm
vr doğumgünüşüm içinde ayrıca teşekkür ediorum balım
42 ye girdim ben 32 deel sempatiksalakcinni

tuti ezgi maşşallah ulen
olan var olmayan var
çeyizi döktünüz aşşa
kocalar ortada deel daha durun bakalım
almayın bişiler, belki boşarlar sizi kalırsınız ortada sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayy şaka tabiki Allah korusun kaydirigubbakcemile2

selaycanım telefonun ruhuna fatihamı gönderdim
yerim o selimin barnaklarını
kır oğlum kır annenin telefonlarını kır at
babanın işi ne çalışsın alsın sempatiksalakcinni
feda olsun sana yavrimmm sempatiksalakcinni

sizi terketmedim ayrıca giz gece kuşları ben gündüz kuşuyummmm napam
dün işten almaya geldi beni yarim
istiklale nevizadeye gittik bi rakı-balık donattık
ordanda canlı müziğe geçtik
küçük şirin bi cafe bar vardı ara sokakta orda vakit geçirdik
ikinci kez d.günümü kutladık sayılı öyle yanii
şimdi ben dün meşgul olduğum için mazeretli sayılıom yoklamada sempatiksalakcinni

günaydınnnnnnnnnn barbiiiiiiiiiiiiiiii oh gez babam gez bu dünyanın kahrını çek babam çek ...
ya benimkinden dünden beri haber alamıyorum arıyorum telleri açılmıyor deli olcam kavgada etmedik birşeymi oldu acaba yaaaaaaaaaaaaaa her sabah mesaj atardı bu sabah atmamışşşş...
herşey üst üste geliyor ya annem de rahatsızlandı dr götürdüler inşallah birşey çıkmaz annem hasta bir yandan benimki yok ortalarda...
tweety geçmiş olsun tatlım baban ameliyat olmuş allah acil şifalar versin...
selayım,xzgim sizde uyuyorsunuz sanırım kalkın topikte temizlik yapcez
barbiş ne güzel çifte doğum günü kutlamış oldun...

günaydın tutim
hayrolsun inşallah hemen panik yapma
belki tlfnu biyerde unutmuştur
ondan ses yoktur

annenin nesi var ? hayırdır? geçmiş olsunnn canım

evet ya 3. goğumgünü kutlamamdı dünkü kutlamayla
daha ailemle kutlamadım onlarlda h.sonu kutlıciiz
4 eder heralde sempatiksalakcinni

yok cnm benimki kendini unutur ama teli unutmaz bana ulaşmadan sesimi duymadan yapamaz zaten 2 tane tel kullanıyor biri iş için diğeri benim için mesaj için...
hani sabah işi vardır duruşmadadır diyeceğim ama akşam 7 den beri sesi çıkmıyor dünişten çıktı kuzenleriyle yemek yedi mesaj attı bana aşkım evdeyim ben diye biraz mesajlaştık muhakkak gece iyi geceler mesajı atardı dedim uyuya kaldı heralde sabah oldu sabahlarıda muhakkak günaydın mesajımı atardı ses yok ben attım mesaj ses yok ...

anneme gelince barbim vücudunda karın kısmında kaşıntısı var çok üşüyor evde kat kat giyiniyor üşüdüğü için elleri buz gibi bilmiyorum nesi var kansızlık var dicem ama o kaşıntı neyin nesi internetten araştırıyorum korktum açıkcası belirtilerinden karaciğer,böbrek lösemi hastalığına kadar bir çok kaşıntı nedeni var allahım sen koru annemi...

ooo ne güzel annende pasta yapar sana bir güzel yersiniz...
ben hazır pastayı sevmemde anneme yaptırırım hep marifetlidirde benim bıldırcınım...

tutim evini arasana
kardeşini annesini falan
bende merak ettim şimdik :uhm:
panik yapma ama vardır bir nedeni elbet

Allah şifa versin canım
mevsimsel falan olabilir
alerji ayıı, kaşıntılar ondan gibime geliyorda
üşüme neyin nesi o ayrı
umarım ciddi bişeyi yoktur

bende anama yaptırtcam aşkiyom
hazır pasta yemekten böğğ geldi bana artık
bide sözleşmiş gibi herkes aynı pastayı almış

sakallı frambuazlı kremalı :roflol:

cnm inan çok panik yapmaya başladım evdede tekim ne yapacağımı şaşırdım ondan nete geldim yoksa ben bu saatte uyurdum yani horul horul içim içimi yiyor...ablası var ama onlarla tanışmadım daha zaten telefonlarını bilmiyorumki arayamam...

anneme gelince bende önemli bişey olduğunu sanmıyorum (inşallah yoktur )

ye cnm sakallı frambuazlıları annende sakallı frambuazlı yaparmış birde haha..

yok anam onu beceremez heralde
belkide becerir ama öyle bişey yapcağını hiç sanmıorum
ben limonlu etimekli pasta isticem
klasik mayhoş tatlı pastamdır
bayılırımmm

bürosunun nosu yokmu peki????

anneciğinin bişeyi yok inşallah banaöyle geliyo
guven bana hislerim kuvvetlidir kaydirigubbakcemile5

ayyyyyyyyyyyy bende bayılırım onaaaaaaaaaaa etimekli annemde geçen gün yapmıştı biraz limon rendeliyor muhallebisine çok hafif bir tatlı oluyor...

bürosunun telide var kartında yazıyor ama arayamamki kız korkarım babası falan ordadır dur bakalım biraz daha beklicem eğer abudik gubidik sebepse yakacam çırasını....

olsada yesek şimdik dimii
annem muhallebisine portakal suyu döküyor portakallısına ve biraz limon sıkıyor
sadece limonlu yapıcaksa genelde oraletle yapıyor tutim çok güzel olur hem tatlı hem mayhoş oluyor
bide biz nişastayla yapıyoruz muhallebisi jel gibi oluyor
vallah canım çekti
hüppppppp

babasıyla bir müvekkili gibi konuşusursun
şeyy taylan bey ordamı diye
biraz daha bekle haber çıkmazsa öyle yap
bişe olmazz

önce bi gecmisi okudum ne yaptiniz diye
canlarim tünaydin
tutim aldinmi canim bir haber ?
annen doktora gidecekmi veya simdi doktordami ?

görmemisin bi dogum günü olmus :)) bu ne böyle yavrum barbi olan var olmayan var

günaydın selayımmmm...
bebem annem geldi iğne yapmış alerjidir demiş doktor ilaç ve jel vermiş çok şükür...
aşkitomdan haber yok bekliyorum üzgün bir şekilde =(

iyi bari canim sadece alerjiymis onla gecmis olsun artik insallah cabucakta iyilesir.

günaydın aşk böceklerimm
selayhusum dun tam muhabbetin ortasında ucurumdan asagıya dustum annem itti:)
çok canım acıdı,butun gece dinlendim şimdi geldim:))
barbimmm bidahaki seneye bizimlede kutlamanı dıler 567283892034 kezlı kutlamalar dilerim:))
tutimmm hala uyuyor olabilirmi acaba? aradın da acmadı mı? bosver burosundan ara babası nerden bılıcek sen oldugunu..
hava bugun cok guzel az da olsa dısarıya cıkmalıyım,aldıgım kotu hala terziye goturmedım.annem ewdeyse babet bakmaya gıderız bır de onunla tek basıma dısarı cıkmaya cok korkuyorum,henuz guvenemıyorum ayaklarıma:)))

canim bencede annenle cik disariya daha güvenli olur senin icin hem sana yardimci olur. bende simdi cikacagim disariya benim yalniz cikma gibi bir lüksüm yok selim beyde geelcek benimle :)
öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…