Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

teşekkürler kontesim
ayaksız olan uyku tulumu görevi görüyo bebecik bacaklarını kıpırdatamıyo
w beden L ise boy oluyo kontesim

bu arada kaban çok hoş

Son düzenleme:
aybur cicler cok güzelmişş

kontes bende kot bedeninden anlamıyorum valla w l ne oluyor bilmiyorum
ben 26 yada 27 alıyorum oluyor

W beden 28,29,3o mesela
L de boy 30,32, vs vs

Ingilizce kelimelerin bas harfleri guzelim

aybruum cok guzeller ya mınıcık cok kıskandım keske ben gıysem onları
kontesım kaban bana gore degıl cok usurum ben onunla
bedenı acıklamıslar zaten
bende kurabıyelerımı yaptım smdı fırına attım
haydarı yaptım zeytınyaglı dolma amerıkan salatası kırmızı bıberlı peynırlı degısık bı meze yaptım corbamıda yaptım tavukla makarna kaldı

ezgim almadm zaten kabanı ama düğmelerinden midir nedir çok kibar geldi gözüme

1 jean, 1 tayt , 1 mont/sweat'imsi bi şe aldım
dolaba ekledim
isteyen bakabilir

Slm kızlar ben geldimmm
Fatihe gittim geldim 16:00 da bindim 19:30 gibi evdeydim
Düğmelerimi aldım sonunda , kemer tokasıda buldum kızlar
Ama feci pahalı tuttu ya :26::26:
Neyse artık napalım
Yarın dikerim döğmeleri inşlh
Hemen fotolarım
Ay millet oğuktan donuyodu
Ben fatihe gitmnenin sevinciyle ter atıyodum :))))

Ayburum cicleri çok güzel küçük paşanın
Allah kucağına alıp mutlulukla giydirmeyi nasip etsin
Byle minik minik kıyafetleri görnce bi tane daha doğurasım geliyo dermişimmmm

Son düzenleme:
Selim ateslenmisti uykudan uyaninca , ates dusurucu vermistim yarim saat fakan gecti ,, kucagimdaydi kizlar ne var ne yoksa cikardi ustume:44:
Simdi oynuyor atesi dustu ..

ne fatihmiş biemcim bu böyle :90:

Bogazda yani girtlakta iltihaplanma demisti ama boyle bisey beklemiyordum , virus var demisti ...
Ayni durum gecen hafta iregizin kizinada olmustu ... Ama tekrarlarsa hastaneye goturecegim ...

ne fatihmiş biemcim bu böyle :90:

Seviyorum kontesim fatihi ben
orada büyüdüm

Bogazda yani girtlakta iltihaplanma demisti ama boyle bisey beklemiyordum , virus var demisti ...
Ayni durum gecen hafta iregizin kizinada olmustu ... Ama tekrarlarsa hastaneye goturecegim ...

hımm enfeksiyon gibi belirtiler
hem üşütme hem virüs yavrum inşlh kolay atlatır

milaba kuzularımmm bugün yine yoğun bir iş gününden sonra benim müstakbel eltimle birlikte dişçiye gittik.. bakırköye gittim, 2-3 haftadır gitmiyorum özlemişim bakırköyümü :97::97:
bana çok masraflı bir tedavi çıktı başıma 700-800 lira tutarlarında vee çok aciiil tedavime başlamam lazım .. ama burası 700-800 dedi belki daha ucuz ve daha yakın biryer bulurum diye araştırmaya girişicem hemen bu hafta halletmem lazımm :85:
XZGİMMM BEBİŞİMMMMM BEN YARIN ANNEMİN DOKTORUNA RANDEVU ALMAK ZORUNDAYIM TEDAVİMİN ÇOK ACİLİYETİNDEN DOLAYI DOKTOR BULUNCA BU HAFTA TEDAVİYE BAŞLARMIYIM SÜRECİM NASIL OLUR BİLEMİYORUM, YARINI ERTELESEK TEDAVİMİN KESİNLEŞTİĞİ BİR GÜNE BANA KIZARMISIN :18::18: İNAN BUGÜN DOKTORA GİTMEMLE GELİŞEN DURUMLAR BUNLAR :18::18:

selayımm iregizin çocuğundan virüs kapmış olabilir selim.. salgın olabilir :44: çok geçmiş olsun kuzumaa..
tutim ben adres tarif etmek için birazcık geç kaldım ama annene çok geçmiş olsun hayırdır ???ayyy nasıl geçiyor bu akşam ? ilk pozlarınız nasıl olacak çook merak ediyorumm
ayburummm cicişler bir harikaaa, üstündede görmek nasip olur inşallah umudumuzunnn
biem aldın sonunda he canım düğmeleri, hadi bakalım görelim şu tamamlanmış trençi
kontesim mesajını okudummm hayırdır neee iş dedim :82: anlam veremedim

barbim hayırdır
kanal filan mı olcak?

yok kuşum benim tellerim vardı. tellerim çıktıktan sonra doktor şeffaf bir aperey vermişti dişlerime takmam gerekiyordu yemek yerken bişi içerken çıkaracaktım sadece.. kenim askere gitmeden önce biliorsun nerde sabah orda akşamdım , çok ihmal ettim takmayı. ve üst dişlerimde şekil bozukluğu oluşmak üzere hafiften başlamış. hızlı bir şekilde ilerlemeden , tedaviye başlamam lazım
yeniden aperey yapılıp, pekiştirme tedavisi denilen bişeye başlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…